Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Supernova proiect
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2012 11:14 pm    Titlul subiectului: Supernova proiect Răspunde cu citat (quote)

De vreo 2 luni m-am hotarat sa fac si eu niste modificari daciutei mele Very Happy
Supernova confort 2002 1.4 120000km.
Pentru inceput dupa cum stiu toti posesorii de dacia nova/supernova, aceste masini au mare problema cu rugina mai ales pe la praguri si aripi.
Prima data am revopsito, de la culoarea ei veche rosu toreador am facuto un rosu mai inchis mi s-a parut ca pare mai "frumusica" asa, apoi am trecut la schimbat telescoapele si arcurile fata/spate, acum masina are garda la sol mult mai joasa, (nu ca inainte ar fi fost mai inalta) Smile)
Motorul este destul de bun si nu prea se merita si nici nu prea sunt multe modificari ce se pot face la el, care sa dea mari rezultate.
Am schimbat esapamentul vechi cu unul sport, si vad ca se aude destul de bine la motorul de 1.4 al ei.
Prin interior inca nu am facut mare lucru, doar un volan de renault sport, mult mai mic decat colacul ala de raba de inainte, schimbatorul de viteze mai scurt si nuca accea la fel schimbate.
Cam atat interior si exterior ... pe viitor si daca o sa am unde si cu cine o sa ma apuc si de bara fata/spate capota praguri etc.
Ca sistem audio momentan este cam asa:
HU- Clarion DB178RMP, care va fi schimbat saptamana asta cu un alpine sau pioneer inca nu m-am decis ce o sa fie.
Difuzoare fata- Mac MPE 2.16 care nu sunt amplificate inca din cauza HU
Difuzoare spate- Pioneer A6903i la fel nici acestea nu sunt inca amplificate
Amplificator- Magnat Rx44 2x325w & Ground Zero Titanium 2.150mk2
Subwoofer- 1 Pioneer 309s4 400w in incinta sealed, dupa ce schimb HU o sa mai iau un diff si o sa fac o cutie cu 2 tot sealed pt ca imi place mai mult cum se aude decat reflex.
Condensator 1 farad.
Cabluri Dietz 20mm.
Cam asta este daciuta mea momentan restul mai urmeaza,
Daca mai aveti ceva idei va ascult.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Vin Mai 10, 2013 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am mai scris de mult ceva pe aici deci incep:
Masina a trecut prin mai multe sisteme... pioneerul 309 s4 a fost inlocuit un magnat charger 230 amplifurile au fost inlocuite cu un magnat black core four limited playerul clarion cu un alpine 9854r iar difuzoarele mac au fost inlocuite cu focal access 161a1.

Iar acum:

Amplificatorul magnat black core 4ltd si subu sau dat si a venit un jbl p1222 momentan nu stiu ce si cum va ramade inca pe partea de bass.

Sistemul focal l-am vandut si a venit un hertz esk 165 modelul asta cu mijlocul "glont" http://www.price.ro/preturi_hertz_energy_esk_165_197320.htm

Playerul alpine sa dat azi si tot azi am dat comanda la be-loud pt un Kenwood KDC 3057UR http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-3057UR/ sper ca pe marti miercuri ajunge.

Ampliful pentru ele va fi un Helix HXA 40X http://amp-performance.de/791-Helix-HXA-40X.html

Revin cu poze mai tarziu
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 14, 2013 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o poza de la montajul sistemului hertz cu vechiul alpine 9854r

screen shot capture
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 14, 2013 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma poate ajuta cineva cu o schema mai detaliata a amplifului helix hxa40x ?
Am gasit eu ceva pe net dar inca nu inteleg care este gainul/hpf/ etc
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 15, 2013 12:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni nu stie exact? haideti baieti ca vreau sa montez amplifu si imi da bataie de cap toate regajele alea si nu vreau so iau pe fiecare buton in parte Neutral
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 15, 2013 12:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Astazi a ajuns si HU Kenwood KDC-3057UR Very Happy dela l-am montat .. momentan am facut eu niste setari dupa ureche dar dupa ce montez si amplifu mai imi prin urechile in el Smile)
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 15, 2013 1:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

image share
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 15, 2013 1:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

free jpeg images
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 15, 2013 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

image hosting above 5 mb
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 15, 2013 1:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

jpg images
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locaţie: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Mai 18, 2013 6:18 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

Se aude mai bine kenwoodul decat Alpineul?

Eu am ascultat Alpine-ul exact acelasi model pe niste boxe stock de logan si se auzeau excelent.De asta nu inteleg schimbarea.
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mai 18, 2013 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

|Ca sunet nu prea se vede diferenta .. alpine se auzea putin mai clar dar cand ajungeam la volum 25 din 35 distorsiona in schimb kenwood nu distorsoneaza pana la 30 din 35 are filtru low reglaz in parte pe medii twetere bas etc
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Vin Mai 24, 2013 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din prostia mea ca mam grabit sa iau un player si nu miam dat seama ca am nevoie de ceva cu mai multe preouturi si am cumparat kenwoodul, dar nui nici o problema ca azi sa vandut si marti cred ca ajunge alt player Very Happy
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Vin Mai 24, 2013 10:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Playerul ce vine este PIONEER DEH-P80MP Very Happy

DEH-P80MP va catapulteaza in viitorul proiectarii tehnologice.

Noul ecran OEL albastru este un fundal plãcut pentru animatiile dvs personalizate de la CD-R / CD-RW.

Nu este numai ĂŽnfãtisarea futuristã, dar si sunetul de asemenea. BMX( Bitmetric Equaliser) aduce ĂŽmbunãtãtirile reale ale sunetului.

Amplificatorul MOSFET 60W de x 4 garanteazã un ritm dinamic ale inregistrarilor MP3, WMA si WAV. Dvs puteti sã adaugati separat amplificatoare si difuzoare pentru o experienta unica.

display OEL albastru
reda CD-uri MP3 si WMA
amplificator MOSFET 60W x 4
CD-TEXT si ID3 tag
egalizator EEQ+ cu LPF & HPF, Sound Focus Equaliser, Automatic Sound Leveliser
3 iesiri preout 6,5V (F + R + S/W)
panou frontal "flip face" detasabil motorizat
buton volum rotativ
telecomanda inclusa
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 28, 2013 12:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Astazi a ajuns playerul Very Happy abea astept sal mopntez
Sus
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare
Pagina 1 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum