Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Romanian Tuning Show - 13-15 mai, Bucuresti
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Seal a scris:
basic vreau sa iti aud povestea cu patania ta la emma.

Laughing

O sa o povestesc la intalnirea asta a pasionatilor,daca nu cumva o sa se transforme si asta in EMMA:) ........
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Seal
Priceput

Data înscrierii: 03/Dec/2008

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alooo chill out. ce va agitati atat. ludo e pacat sa vb fara sa nu il cunosti pe bigu. si tu bigule lasaaaai Laughing

pe bune. mai bine va cunoasteti intai.

cat despre relatia ta cu IM Rolling Eyes

nu ma bag.
Sus
Seal
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e mult prea buna patania si REALA. chiar ar trebui sa ne arati tuturor patania ta.

nu fi bulache Laughing
Sus
Seal
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dak nu te iau cu dalea cu huuua

Laughing Laughing Laughing
Sus
Bigu
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009
Locație: Heldsdorf

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si noi suntem mai putin capabili? adica mai redusi din cofiguratia de baza sau??? modelele postdecembriste au mai multi rami sau cum vine?
vreau sa nu o tratez ca pe o insulta...
Sus
Seal
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari bigu cred ca esti printre putinii care pot ajunge la un astfel de eveniment!

asteptam poze cu mare interes!

te pupa fratili tau de la Ploiesti

Wink
Sus
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 1:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am spus asta , dar nu aveam internet pe vremea aia .... si trebuia sa ne exprimam din carti ... nu am vrut sa jignesc pe nimeni , si chiar nu vreau .... daca vreau iti cer numarul de telefon , si daca am motiv , te injur ...dar nu am motiv Very Happy
poate chiar o sa ne cunoastem si ai sa intelegi filozofia mea despre viata ... si nu ti se mai pare ca sunt un "dumneavoastra" ( daca nu ai spus-o la misto)

Bigu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 1:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok, renunt la pers 3. nu o fo de misto
o sa ne cunoastem si o sa vezi ce fel de om sunt, ce inghit si ce ma scoate din sarite.

IM, daca tot vrei sa-mi dai un raspuns, de ce trebuie sa astept dupa el atat de mult?????
Sus
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 1:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

moment
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 1:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

IM a scris:
......
Citez:
"Legat de primele participari ale lui Bigu, nu ma pot pronunta, incat nu am fost la evenimente EMMA decat incepand din 2008.
La evenimentul 4 Tuning Days la care face referire, desfasurat in 2009 (martie daca nu ma insel), si fiind prima etapa din anul acela EMMA au fost cam 40% din masini si la EMMA si la CNCA (aproape toate masinile care au fost la EMMA au fost si la CNCA). Asta legat de comentariul de 25% din masini.
Legat de SQ, masina care l-a batut pe Bigu este o masina foarte buna, care este a unui prieten al nostru, dar nu face parte din Team GZ de nici un fel. La momentul respectiv masina avea difuzoare si amplificatoare Genesis, si doar un subwoofer Ground Zero. Faptul ca l-a batut o masina cu 3 canale si fara procesare nu are legatura cu apartinerea masinii de Team GZ ci de faptul ca masina a fost reglata foarte bine special pentru CD-ul EMMA (stiu asta pentru ca am fost in masina cand facea Dorin reglajele) si pentru ca a fost foarte bine gandita. Diferenta de punctaj la SQ a fost suficient de mare incat sa nu existe semne de intrebare (sau cel putin asa credeam) pentru nimeni.
Clasamentul etapei respective poti sa il gasesti aici http://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=979229&d=1245778195
Legat de participarea la SPL, acolo exista posibilitatea sa se fi strecurat o greseala. Fiind prima etapa la care am participat ca si competitor, si fara sa fiu implicat in organizare, tot ce tin minte legat de participarea lui Bigu este legata de faptul ca la sfarsit, dupa decernarea premiilor, el s-a dus foarte nemultumit la unul dintre arbitrii, si i-a reprosat de ce a fost singur in grupa, si de ce nu s-a facut ca la SQ sa il punem intr-o grupa unde sa nu fie singur. Deci nu cred de nici un fel ca a aflat dupe eveniment de pe un forum. Sincer, chiar cred ca s-a produs o eroare atunci, dar oricum Bigu ar fi trebuit sa fie multumit ca a luat locul 1 singur in grupa, decat locul 2 in grupa cealalta (Experienced 2W Plus fata de Experienced 2W). Se pare ca si daca e pus singur in grupa, si daca e pus in grupa cu altii si pierde, Bigu este nemultumit. Si nu, nu ii batea pe aia din grupa lui, ci iesea pe 2 pentru ca la Experienced 2W Plus exista un maxim mai mare de puncte la instalare.
La Brasov in 2010, unde zice el ca IM a aparut tarziu, vineri nu a fost zi de eveniment, evenimentul incepand Sambata la ora 10. Intr-adevar Ionut a ajuns la eveniment sambata seara, dar in nici un caz in ultimele ore ale evenimentului, duminica. Ionut ne astepta la vila cand am ajuns cu totii acolo. Din nou, legat de colectatul banilor, stiu personal ca Ionut nu a luat nici un ban de la cei de la Brasov, si a platit din buzunar cazarea si benzina/motorina arbitrilor. Banii au ramas celor de la Brasov pentru a-si acoperi cheltuielile de promovare. Asta poate fi verificat si cu Barsy, organizatorul evenimentului. Si sincer nu cred ca cei de la Brasov, "s-au trezit cu emma in brate", ei fiind cei care si-au dorit mult sa faca acest eveniment si fiind deja la al doilea eveniment consecutiv (din cate inteleg urmeaza unul si anul acesta, deci din partea lor nu cred ca exista o nemultumire).
Intr-adevar, a fost o perioada in care efectiv s-a stat, lucru intamplat numai din vina organzarii, deoarece nu erau suficiente fise printate pentru competitori, iar de la ora 12, pana la ora 15, in principiu nu s-a jurizat mai nimic deoarece nu erau fise pe care sa se noteze scorurile. Dar in nici un caz evenimentul nu s-a incheiat la ora 9 sau ora 10 cum zice el, lucru care se poate foarte usor observa si din poza asta de la acel eveniment (http://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=1511314&d=1276080224), poza in care Bigu isi primeste diploma, cand era inca destula lumina afara. Sincer, cred ca a fost al doilea eveniment EMMA care s-a terminat pe ziua, din toate evenimentele la care am participat eu (4 in 2009 si 2 in 2010), incheiatul tarziu fiind o problema la evenimente.
Nu vreau sa comentez atitudinea lui Bigu fata de participantii de la evenimentele CNCA, dar in Aprilie 2010 la evenimentul 4Tuning, personal mi-a spus ca daca vreau sa ma duc la toaleta sa cumpar bilet, sau sa ma duc sa fac pipi in tufisuri. Nu cred ca la vreun eveniment EMMA la care a participat i s-a raspuns vreodata asa, chiar imi aduc aminte ca la Brasov in 2010, ultimul eveniment la care l-am vazut, era foarte relaxat si glumea cu organizatorii.

Discutiile ref la Brasov... dupa cum observi, nici o plangere de la Bigu.

4tuning:
http://forum.4tuning.ro/372-emma/186763-etapa-emma-romania-2010-brasov-05-06-iunie/page-3.html

be-loud:
http://www.be-loud.ro/forum/etapa-a-ii-a-emma-romania-2010-brasov-05-06-iunie-t10292,start,15.html"

Asa...
Si este si arhiva salvata, deci nu poti sa iti ascunzi urmele Smile

Sus
Bigu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 1:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apreciez rabdarea pentru a formula raspunsul.

pe rand:
1.imi pare foarte bine ca masina aceea suna chiar mai bine ca a mea!,imi pare rau ca am incadrat-o in team GZ, m-a deranjat ca nu era nimeni important de batut in grupa aceea si m-ati gasit pe mine, ok , inca o data , felicitarile mele pt acel sistem.
2.legat de spl, nu s-a strecurat o greseala, s-a strecurat o adaugare de text (2w la 2w plus, fisa a fost completata in fata mea fara acel PLUS), este vorba de event emma, nu im, ai avut oameni care sa se ocupe. citez: " el s-a dus foarte nemultumit la unul dintre arbitrii, si i-a reprosat de ce a fost singur in grupa, si de ce nu s-a facut ca la SQ sa il punem intr-o grupa unde sa nu fie singur. Deci nu cred de nici un fel ca a aflat dupe eveniment de pe un forum." NU ITI ESTE RUSINE SA MINTI IN HALUL ASTA???? La spl nu am fost mentionat nicaieri la premiere, rezultatul l-am aflat singur din pdf atasat de tine pe 4tuning.
cat despre faptul ca a-si fi iesit pe locul 2 in grupa cu cele 3 masini gz, verifica punctajul total si compara umpic... o sa ai o surpriza majora
3.eu ce am scris despre eventul de la bv, au fost doar niste citate din partea cuiva.... si acel cineva clar nu era un ...trecator, si din ce am vazut ca si competitor.
4.omiti ceva, puteam sa-ti spun orice la acel event cnca din cadrul 4tuningdays, eu nu am avut nici o titulatura la cnca si nici nu am...
5. sa nu-mi aduc aminte ce tiganie a iesit la bv, la event loudest car, cand fiecare a facut ce a vrut...a masurat pe ce a vrut si cum a vrut...

ALTCEVA?!?
Sus
Bigu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 2:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se observa vreo diferenta?

emma.JPG
 Description:
 Filesize:  35.76 KB
 Viewed:  450 Time(s)

emma.JPG

Sus
IM
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 2:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

IM a scris:
moment

Restul comentariilor fata in fata cu prima ocazie Radu. Sunt prea multe de adaugat si mult prea multe informatii de adunat si procesat plus ca sunt si arbitri care au arbitrat atunci si anumite lucruri numai ei le stiu eu ne fiind de fata. Ca HJ, la mine nu ai venit sa imi aduci la cunostiinta vreo nemultumire si nici vreo contestatie nu ai depus.

IM
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 2:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bigu a scris:
se observa vreo diferenta?

Cine ti-a facut incadrarea in grupa? Cunosti Regulamentul? De ce ai acceptat?
Unde este contestatia?
Mi-ai adus mie la cunostiinta si nu am reactionat???
Ai discutat tu cu mine la acel eveniment?

Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 2:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa zic si eu ce am pe suflet?? ...sau astept sa terminati voi? Laughing

Ultima modificare efectuată de către Tibitzu la Sâm Mar 19, 2011 2:25 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare
Pagina 5 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum