Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Romanian Tuning Show - 13-15 mai, Bucuresti
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
Bigu
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009
Locație: Heldsdorf

MesajTrimis: Vin Mar 18, 2011 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

copy / paste de la pm-ul meu trimis catre ludovic, care cerea argumente:

de ce nu emma, doar explicatia mea, nu sunt singurul, mai sunt muuuulte exemple, eu doar prezint cazul meu:

in primii 2 ani de emma (de cand aparuse) am lipsit la o singura competitie care a fost la timisoara, deci am plimbat masina destul de mult prin tara
am avut multe scule pe masina, de la hifonics, kicker etc, mi s-a parut ok arbitrajul desi incepusem sa aud nemultumiri de la altii.
de cand am trecut la dd (acum 3 ani) tb sta in felul urmator:
a fost la 4 tuning days cnca si emma in paralel, m-am prezentat la ambele, chiar daca la emma nici 25% dintre masinile ce au fost la cnca nu s-au dus.
la cnca am participat la spl si sq (doua locuri 3, dintre care la sq cea mai importanta pozitie ocupata pt mine dupa 2 masini full BRAX), la emma la fel m-am inscris la spl si sq si de aici incepe distractia:
avand procesare si 7 cai am intrat la cea mai mare grupa la sq, masina a fost ascultata si dupa cateva ore un arbitru emma vine la mine si spune: bigu, stii, esti singurul in grupa si e naspa , nu vrei sa te bagam intr-o grupa mai mica? eu am zis ca daca nu se supara nimeni si daca nu neindreptateste pe nimeni sa ma bage, nu ma interesa. drept urmare, la premiere am aflat ca m-a "batut" un sistem pe 3 cai, fara procesare si nici daca era full activ nu cred (masina era din TEAM GZ)...
vine partea de spl, acolo am intrat in grupa cu 3 masini tot team GZ (deci 1 cu dd eu si restu de 3 cu gz), se fac masuratorile, locul 1 fara nici o problema, vin premierile, se ajunge la grupa mea, locul 1... NU EU, nici 2 , nici 3.... , DECI la spl, dupa ce am achitat taxa de inscriere, nici macar nu mi-au spus ce loc am ocupat. dupa 4 zile sa aflu de pe topicul dedicat emma, ca ocupasem intr-adevar un loc 1, dar in alta grupa, de data asta nu mai era naspa sa fiu singur si totusi nu am inteles nici pana acum de ce m-au mutat, oare ca ii bateam pe aia din grupa mea? )
alt capitol s-a desfasurat la brasov, anul trecut, dupa 2 zile de stat in soare, taxa platita , vine si IM la eveniment cu cateva ore inainte de a se incheia tot eventul (sa ne intelegem vineri nu, sambata nu , duminica a aparut dupaamiaza) strange banii de inscrieri de la baietii care s-au trezit cu emma in brate, se sta pana la 9 seara ca sa se imparta niste diplome.
nemultumiri au fost la fiecare event emma din cauza intarzierilor, gen duminica cand toata lumea vrea sa plece acasa ca vine de departe, eventul era anuntat ca se incheie cu totul la 6 dupaamiaza, ne apuca ora 10 linistiti... si nemultumirile pot continua... si gandeste-te ca probabil ai ascultat doar parerea mea , de ce NU EMMA.

IM , baga raspuns..........mare pasionat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Vin Mar 18, 2011 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

No problem. Ti-am promis favoarea asta si o vei avea maine... Smile
...dar te rog sa nu fi impertinent in modul in care mi te adresezi....

Bigu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionut, pe cuvant ca nu are rost sa te chinui sa imi dai raspunsuri, hai s-o lasam asa, oricum, maine plec la finala dbdrag din italia si nu o sa am timp sa citesc ce se scrie
IMPERTINÉNT ~tĂŁ (~ți, ~te) Care vĂŁdește nerușinare; lipsit de respect; obraznic; insolent; neobrĂŁzat.
nu sunt eu ala....
Sus
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma ce sa iti spun ... felicitari pentru ceea ce ai realizat pana la varsta asta, chiar te felicit , si nu spun ca nu te pricepi ...nici pe departe nu am avut in cap asta , insa ca om ... NU POT SPUNE PREA MULTE NU TE CUNOSC ...

da ... si apropo's fata de ce ai spus ca ai realizat , in viata ... un sfat de la mine, lasa-i pe altii sa o faca , are mai multa valoare

daca erai "om cu cap" imi spuneai ce sa caut pe google si as fi vazut singur si as fi apreciat singur , asa nu ma mai obosesc sa caut.... sunt prea batran pentru asta Very Happy deja stiu cine esti .... ce sa mai caut .... nu e asa ?

Bigu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a fost prima data cand "mi-am facut CVul" public, inca o data, o sa ai ocazia sa ma cunosti
Sus
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bigu a scris:
ionut, pe cuvant ca nu are rost sa te chinui sa imi dai raspunsuri, hai s-o lasam asa, oricum, maine plec la finala dbdrag din italia si nu o sa am timp sa citesc ce se scrie
IMPERTINÉNT ~tĂŁ (~ți, ~te) Care vĂŁdește nerușinare; lipsit de respect; obraznic; insolent; neobrĂŁzat.
nu sunt eu ala....

Sunt sigur ca nu iti vor conveni cele ce vor urma... dar asta este... dimineata vei avea raspunsul meu si a celorlalti care sunt implicati...

"IM , baga raspuns..........mare pasionat"
Pai 36- 23 = diferenta de 13 ani intre noi. Cand eu instalam primul meu casetofon in masina, prin anii `93... tu probabil.... in fine... nu conteaza.
Nu imi esti amic ci o cunostiinta... te-am respectat ca om, competitor si client. Vad ca sti ce inseamna cuvantul acela dar cu toatea astea ii ignori semnificatia...

ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta cred eu despre voi ... sunteti usor influientabili.... daca este unul mai puternic ca voi , va supuneti ca oile, chiar si in PM -ul tau ai scris despre treaba asta...:

"am avut multe scule pe masina, de la hifonics, kicker etc, mi s-a parut ok arbitrajul desi incepusem sa aud nemultumiri de la altii. "..... denota influenta "altora" asupra ta

"a fost la 4 tuning days cnca si emma in paralel, m-am prezentat la ambele, chiar daca la emma nici 25% dintre masinile ce au fost la cnca nu s-au dus."

de ce ? din cauza lui mocioiu? nu cred ... se cere mai multe decat puteti oferii, la 4 tuning pui ce vrei si gata...asta este parerea mea... am fost anul trecut si nu am vz nimic la 4 tuning ...serios ....

este chestia cu "coloana vertebrala"

ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

IM a scris:
Bigu a scris:
nu sunt eu ala....

Vad ca sti ce inseamna cuvantul acela dar cu toatea astea ii ignori semnificatia...

este simplu google si scrii dex si cauti cuvantul .... nu se mai face scoala cum se facea pe timpul nostru Very Happy ...de acolo este copiat Smile)

Seal
Priceput

Data înscrierii: 03/Dec/2008

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

basic vreau sa iti aud povestea cu patania ta la emma.

Laughing
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu postez numerele de telefon ale noastre, ca sa ne poata suna doamna maine dimineata, cand e odihnita, si sa ne faca morala.

Vezi ca voi fi plecat in padure intre 9 si 13, sa ma sune in afara acelui interval, imi e dor de vocea ei.

Sus
Seal
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

esti tras?

Laughing

ludo parerea mea e sa stai chill prietene. bigu e super om si nu vorbeste aiurea. cat despre IM eu nu am avut patanii ptr ca pur si simplu nu am participat la vreun eveniment in cei 4 ani ai mei de activitate Razz
Sus
Seal
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hai mai bine sa va dau o tuica fiarta ca iar e frig afara

Laughing
Sus
Bigu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt sigur ca nu iti vor conveni cele ce vor urma... dar asta este... dimineata vei avea raspunsul meu si a celorlalti care sunt implicati...

Pai 36- 23 = diferenta de 13 ani intre noi. Cand eu instalam primul meu casetofon in masina, prin anii `93... tu probabil.... in fine... nu conteaza.
Nu imi esti amic ci o cunostiinta... te-am respectat ca om, competitor si client. Vad ca sti ce inseamna cuvantul acela dar cu toatea astea ii ignori semnificatia...[/quote]
eu in 93 mergeam la cerbul de aur, mai multe nu-mi aduc aminte, nu stiu daca este un avantaj sau oportunitate ca am 23...
vis-a-vis de relatia dintre noi doi, tot timpul te-am respectat, ca mi-am permis acum sa mi te adresez la pers 2 imi cer scuze.

cat despre raspuns , raman la propunerea mea...

ludovic, pe vremea dvs se invata dexul pe de rost?????
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bigu a scris:

Nu imi esti amic ci o cunostiinta... te-am respectat ca om, competitor si client. Vad ca sti ce inseamna cuvantul acela dar cu toatea astea ii ignori semnificatia...

eu in 93 mergeam la cerbul de aur, mai multe nu-mi aduc aminte, nu stiu daca este un avantaj sau oportunitate ca am 23...
vis-a-vis de relatia dintre noi doi, tot timpul te-am respectat, ca mi-am permis acum sa mi te adresez la pers 2 imi cer scuze.

cat despre raspuns , raman la propunerea mea...

ludovic, pe vremea dvs se invata dexul pe de rost?????[/quote]

noi eram mai capabili pe timpul nostru Wink

Seal
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 19, 2011 12:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bigu ti-am dat msg pe tel nu pe pm

Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare
Pagina 4 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum