|
|
|
Autor |
Mesaj |
ludovicbmw1 Priceput
Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 7:51 am Titlul subiectului: |
|
|
ce interes? laure pe tine te cunosc...si cand ne vedem , te iau pe sus )
eu spun asa .... VOI PARTICIPA LA ORICE COMPETITIE DIN ROMANIA, DACA NU ESTE ALTCEVA DE FACUT , FIE CA ESTE EMMA SAU INTALNIRE A FORUMISTILOR... TOTUL NU ESTE ALTCEVA DECAT O COMPETITIE...
_________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
|
obie_triceps Priceput
Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 10:14 am Titlul subiectului: |
|
|
vreau sa imi cer scuze ca am venit cu ideea "emma" dedusa logic prin urmarirea evenimentelor de pe forum/site-ul organizatorilor.
cred ca am poluat destul topicul acesta.
pentru alte discutii pro sau contra mersului la un anumit eveniment, propun deschiderea unui nou topic.
inca odata, imi cer scuze ssrli.
|
|
Sus |
|
|
laurentiu88richi Priceput
Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 337 Locație: Braila & Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ideea era alta,cand cineva a avut o idee,emma a cumparato,mie nu imi miroase a fi cel din spatele lui emma un mare pasionat,ba din contra isi urmareste scopul d a face bani pe spatele nostru. dupa ce k bagam atatia bani in masini si nimeni nu prea apreciaza asta si suntem innebuniti dupa muzik,vine un mic afacerist sa fak bani pe pasiunea noastra. eu vreau sa vad patronul de la emma k vine cu o masina muncita d el si sa dea cu mana lui un brr si sa regleze ampl. p.s.am sa trec prin slobozia duminik.
_________________ http://www.be-loud.ro/forum/corsa-d-pioneer-t10911.html
Opel Corsa D |
|
Sus |
|
|
IM Priceput
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 3:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
laurentiu88richi a scris: | Ideea era alta,cand cineva a avut o idee,emma a cumparato,mie nu imi miroase a fi cel din spatele lui emma un mare pasionat,ba din contra isi urmareste scopul d a face bani pe spatele nostru. dupa ce k bagam atatia bani in masini si nimeni nu prea apreciaza asta si suntem innebuniti dupa muzik,vine un mic afacerist sa fak bani pe pasiunea noastra. eu vreau sa vad patronul de la emma k vine cu o masina muncita d el si sa dea cu mana lui un brr si sa regleze ampl. p.s.am sa trec prin slobozia duminik. |
Tinere, vorbesti fara sa sti despre cine vorbesti si despre ce vorbesti...
Primul meu sistem competitional a fost realizat in 2002 cu Kicker Solobaric 15L74 - 2 bucati... 2 amplificatoare CADENCE ZRS 10 de 2,5KW buc. si un condensator de 5F tot CADENCE... 146db @ muzica!... Fiat Doblo GZ - 150dB la dB drag Racing Oradea 2006, impreuna cu Radu Cheveresan am fost primii care am ridicat stacheta in Romania la 150dB in cazul meu si peste 150dB in cazul lui Radu...
Tu ce faceai pe atunci tinere??????
Mai este si un scor neoficial de +162dB dar nu mai are rost sa discutam...
In 2008 am reusit sa adun la un loc marii pasionati de car-audio din Romania si sa adjudecam Supercupa Europeana la Sinsheim / Germania in 2008 - EMMA @ Work EUROPEAN SUPERCUP
Cat despre Asociatia non profit EMMA printre ai carei membri fondatori ma numar, gasesti informatii pe internet... nu meriti atentia pe care ti-o acord!
_________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
|
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
Sus |
|
|
ludovicbmw1 Priceput
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
laurentiu88richi a scris: | Ideea era alta,cand cineva a avut o idee,emma a cumparato,mie nu imi miroase a fi cel din spatele lui emma un mare pasionat,ba din contra isi urmareste scopul d a face bani pe spatele nostru. dupa ce k bagam atatia bani in masini si nimeni nu prea apreciaza asta si suntem innebuniti dupa muzik,vine un mic afacerist sa fak bani pe pasiunea noastra. eu vreau sa vad patronul de la emma k vine cu o masina muncita d el si sa dea cu mana lui un brr si sa regleze ampl. p.s.am sa trec prin slobozia duminik. |
stiu ca bagi bani ... si nu cred ca are nimeni nimic impotriva ta ... asta nu inseamna insa ca te poti lua de orice "mic " afacerist... e buna asta ... )) ai reusit sa-l enervezi pe IM -ul ))
eu nu am participat la nici un eveniment EMMA , insa , cred ca nu ai dreptate... putin mai moderat ... sincer eu sunt mult mai in varsta decat multi dintre voi , insa de cei care stiu ca sunt mai "batrani" decat mine in meseria asta ... sunt putin mai moderat, pana ajung sa-i cunosc , si chiar daca sunt persoane care au gresit putin fata de mine , incerc sa invat de la ei nu sa ma iau de ei ... cred ca asa ar trebui sa faci si tu ....parerea mea
ps . te astept la mine .... sa te urechez putin
_________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
|
IM Priceput
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok Mihai,
http://www.youtube.com/watch?v=4mMYjHqFLnw
BMW - http://forum.car-hifi.ro/index.php/topic,68.0.html
Fiat Doblo - http://forum.car-hifi.ro/index.php/topic,19.0.html
http://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/11879-dbdrag-etapa-oradea-24-25-februarie-2006-a/page-7.html
BMW - http://forum.car-hifi.ro/index.php/topic,99.0.html
Nissan Navara - http://forum.car-hifi.ro/index.php/topic,222.0.html
Citroen AX - http://forum.car-hifi.ro/index.php/topic,430.0.html
Ani trec, dar amintirile raman!
Description: |
|
Filesize: |
248.24 KB |
Viewed: |
304 Time(s) |
|
|
150.25 KB |
310 Time(s) |
|
|
148.93 KB |
306 Time(s) |
|
|
164.93 KB |
302 Time(s) |
|
|
185.56 KB |
333 Time(s) |
|
|
190 KB |
322 Time(s) |
|
|
165.38 KB |
354 Time(s) |
|
_________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c
Ultima modificare efectuată de către IM la Vin Mar 18, 2011 5:37 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|
ludovicbmw1 Priceput
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 5:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
pozele sunt de pe timpul cand erai nedespartit de MGM-ul ... ce pacat ....(
nu stiu ...nu ma bag... nu este treaba mea , insa chiar imi pare rau , si nu am nici un motiv ...
|
Sus |
|
|
IM Priceput
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si mie imi pare rau de multe... dar poate ca ne meritam soarta, noi romanii... in general...
_________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
|
laurentiu88richi Priceput
Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 337 Locație: Braila & Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
Bigu Pasionat
Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
=))))))))))))))))))))))))))
ma c*c pe mine de ras!!!!!!!!!!!!!!!!
si sa explic de ce:
pe topicul unde adi anunta un event, dupa ce lumea se anunta cu prezenta, se amana(imi pare ffffffff rau!!! nu acesta e motivul meu de fun) ci acesta:
dupa ce adi isi anunta retragerea ca cineva so tras pe fese si o pus botu la niste vorbe, urmeaza ludovic (nu va cunosc, n-am nimc cu dvs.) cu promovarea emma. Si dupa o insiruire de realizari total offtopic si niste poze de care imi aduc bine aminte ca mgm a cerut in mod explicit sa nu mai fie postate...emma este in continuare promovata de competitori care...nu au avut de a face cu genul de concurs . Si peste toate , asta se intampla pe topicul dedicat unei competitii creata de fani, cand emma are "super topic" separat. Sa fie un fel de promovare agresiva total neinspirata? oare super topicul nu are destule views? sa fie emma un fel de gandac de cartofi de care nu se scapa ? pe 4t, daca apare emma unde nu ii e locul, insecticidul isi face tb repede, oare aici de ce nu este umpic de grija? fiecare face ce il taie pe unde vrea?
ma rog.... una peste alta, mergeti fratilor la emma ca e super fain, lasati-ne pe noi 99% care zic ca nu merita atentie ca noi sintem nebuni/prosti.
inca o data, imi pare rau adi ca nu iti iese tb!
|
|
Sus |
|
|
ludovicbmw1 Priceput
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok bigule , nici eu nu te cunosc , asa ca nu am de ce sa am ceva cu tine!!!!
nu-mi place tonul pe care-l folosesti...insa trec peste asta. am inteles ca iti place ce faci , ca esti pasionat al muzici in masini insa , nu-mi place ca daca ai ceva de spus te ascunzi pe PM-uri ....
eu m-am saturat de toti ..... astia mici care au avut ceva banuti si si-au luat un dif si au ajuns mari instalatori de muzica in masini .... eu nu zic ca IM-ul este ok ( cu toate ca fata de mine a fost super OK) alti nu.... stii care este problema bigule ? daca dai pe google si scrii ionut mocioiu gasesti ceva, ma intreb oare gasesc ceva dupa tine? (dupa mine nu gasesti nimic asta e sigur , dar ii apreciez care lasa ceva in urma )
multe as avea de spus , insa daca preferi ne vedem la o cafea si discutam ( fac eu cinste)
nu este problema daca nu ma primiti in astia 99% de care aminteai tu mai sus , nici nu vreau .... pentru mine ok sunt urmatori:
BLAK (in capul listei de departe), IM, SHARKY , DORIN , SEAL, ShOKA (nu in ultimul rand) ...pe astia ii cunosc sigur, sunt mult mai multi ....in domeniul masinilor cunosc mult mai multi si multi sunt ok cu mult mai multi !!!
ps. eu vreau sa fac ceva .... daca veniti la eveniment bine, daca nu ....nu ... nu suntem multi adevarat dar daca nu suntem uniti nu facem nimic... asa ca ...LA SLOBOZIA VA FI EVENIMENT EMMA!!!!
_________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db
Ultima modificare efectuată de către ludovicbmw1 la Vin Mar 18, 2011 11:26 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|
ludovicbmw1 Priceput
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 11:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma rog.... una peste alta, mergeti fratilor la emma ca e super fain, lasati-ne pe noi 99% care zic ca nu merita atentie ca noi sintem nebuni/prosti.
eu sunt cu mult mai nebun ca tine ...nici macar nu cunosti vreun nebun mai mare ca mine....
|
Sus |
|
|
IM Priceput
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
om cu co*ie... asta spune multe despre tine... sau poate ca nu... Pacat ca nu ai curajul sa spui lucrurilor pe fata in fata si nu pe mesaje private!
Despre ce vorbesti in randurile de mai sus???
Mihai Marin cu tot respectul a fost implicat in acel proiect si imaginea este de la mine de acasa din propriul garaj. Care este problema ta??? Acele imagini sunt dovada ca neoficial s-a inregistrat pe term lab peste 162 dB.
Nu vrei sa ne spui tu noua tuturor necazurile tale referitor la EMMA, hai sa te vad... direct... si iti promit ca iti raspund argumentat la toate. Nu este o provocare ci o favoare!
Nu iti este asa putin rusine, mare pasionat ce pretinzi ca esti sa faci aluzii si sa jignesti alte persoane implicate in EMMA, mari pasionati preum pretinzi ca esti si tu ?
Am dat curs postului lui Mihai si am raspuns. Care este problema ta????
Mihai, ce parere ai de afirmatiile astea??? Oare asta ai dorit sa rezulte ca reactie la ceeace am scris... "=))))))))))))))))))))))))))
ma c*c pe mine de ras!!!!!!!!!!!!!!!! "
Te rog sa intervi!
|
Sus |
|
|
Bigu Pasionat
Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 11:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu m-am ascuns nici o data pe pm, tot timpul am spus pe fata tot, chiar daca de multe ori tb sa ma relaxez si sa nu acord atentie unor replyuri de la oameni care nu cunosc foarte multe detalii.
ce ti-am scris eu pe pm, stie absolut toata lumea, fi sigur de asta.
cat despre evolutia difuzor-instalator te inseli groaznic! mai degraba telefon cu radio agatzat de oglinda-instalator profi (cam asta este evolutia mea).
la 23 de ani ai mei am reusit sa-mi deschid propriul magazin si atelier dedicat car audio, cu mana mea am facut-o , de la investitie pana la indreptat pereti si pus gresie. tot pana la varsta asta am strans 35 de trofee, am terminat o facultate de stat (design industrial lb engleza cu nota 10 http://www.okazii.ro/catalog/45336873/home-cinema-unic.html) si cam asta scrie despre mine pe google search Radu Gidea ... si gandeste-te ca sunt doar 23 de ani..
cat despre ce accente pui tu la textul meu...prea putin ma intereseaza, o sa ai ocazia sa ma cunosti la intalnirea forumistilor. ca fapt divers, nu folosesc cuvinte elevate , imi place sa traiesc si sa tratez viata asa cum este, nu vreau sa scriu poezii in fiecare post.
si uite asa am contribuit si eu cu realizarile mele , facand offtopic )
sanatate maxima! restul se discuta fata in fata, chiar n-am chef sa bag text inutil
|
|
Sus |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|