|
|
|
Autor |
Mesaj |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Ian 30, 2011 12:06 am Titlul subiectului: |
|
|
ssrli a scris: | BASIC a scris: | Eu nu prea cred treaba cu aprilie si 4tuning days.....dar asa sunt eu ma sceptic..probabil ca am motivele mele:) |
Dam taxa in avans ? |
Ultima modificare efectuată de către BASIC la Dum Ian 30, 2011 10:00 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|
BASIC Priceput
|
Trimis: Dum Ian 30, 2011 12:07 am Titlul subiectului: |
|
|
ssrli a scris: | BASIC a scris: | Eu nu prea cred treaba cu aprilie si 4tuning days.....dar asa sunt eu ma sceptic..probabil ca am motivele mele:) |
Dam taxa in avans ? |
Despre ce vorbim aici?
....Eu propun sa MARIM ...taxele !
Raidaru vad ca se pune pe taxat ...si cred ca mai sunt doritori
Ultima modificare efectuată de către BASIC la Dum Ian 30, 2011 12:08 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|
ssrli Audiofil
Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Ian 30, 2011 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
La taxa de participare, intens discutata, ma refeream _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
|
AYG Pasionat
Data înscrierii: 24/Aug/2010 Mesaje: 161 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 30, 2011 12:18 am Titlul subiectului: |
|
|
BASIC a scris: | ssrli a scris: | BASIC a scris: | Eu nu prea cred treaba cu aprilie si 4tuning days.....dar asa sunt eu ma sceptic..probabil ca am motivele mele:) |
Dam taxa in avans ? |
Despre ce vorbim aici?
Raidaru vad ca se pune pe taxat ...si cred ca mai sunt doritori |
Ar fi bine, sa ii d-am ecuson si sa-l montam la poarta _________________ B-11-AYG ?
B-21-AYG 149,6 dB
B-211-AYG 152,4 dB |
|
Sus |
|
|
raidaru_clonat Utilizator pe cale de disparitie
Data înscrierii: 27/Oct/2008 Mesaje: 387 Locație: Arad
|
Trimis: Dum Ian 30, 2011 12:20 am Titlul subiectului: |
|
|
AYG a scris: | BASIC a scris: | ssrli a scris: | BASIC a scris: | Eu nu prea cred treaba cu aprilie si 4tuning days.....dar asa sunt eu ma sceptic..probabil ca am motivele mele:) |
Dam taxa in avans ? |
Despre ce vorbim aici?
Ar fi bine, sa ii d-am ecuson si sa-l montam la poarta |
O montez pe mata la poarta _________________ SPL Challange Bucuresti 2009 - 1st S15 open W - 153.6 db
EASCA BM 2009 - 1st outlaw - 152.2 db |
|
Sus |
|
|
|
Trimis: Dum Ian 30, 2011 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
_________________ SPL Challange Bucuresti 2009 - 1st S15 open W - 153.6 db
EASCA BM 2009 - 1st outlaw - 152.2 db
Ultima modificare efectuată de către raidaru_clonat la Dum Ian 30, 2011 12:23 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|
ssrli Audiofil
|
|
|
AYG a scris: | BASIC a scris: | ssrli a scris: | BASIC a scris: | Eu nu prea cred treaba cu aprilie si 4tuning days.....dar asa sunt eu ma sceptic..probabil ca am motivele mele:) |
Dam taxa in avans ? |
Despre ce vorbim aici?
Ar fi bine, sa ii d-am ecuson si sa-l montam la poarta |
Sunte-ti agramat ?
Pe cat de mult nu-mi place sa ma leg de gramatica...as vrea sa vad totusi o discutie ca la carte, redactata calumea _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
|
BASIC Priceput
|
|
|
Stati asa....deci e cu taxa pana la urma?....saaaaaauuuuu.... |
|
Sus |
|
|
ssrli Audiofil
|
Trimis: Dum Ian 30, 2011 12:28 am Titlul subiectului: |
|
|
BASIC a scris: | Stati asa....deci e cu taxa pana la urma?....saaaaaauuuuu.... |
Aflam atunci, pe loc _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
|
AYG Pasionat
|
Trimis: Dum Ian 30, 2011 12:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Pana nu de mult, la noi in tara s-a considerat ca fenomenul drogurilor nu a fost cunoscut niciodata, drogurile reprezentand ceva cunoscut numai de catre Occidentul descadent, aceasta idee fiind indusa de propaganda comunista. Inainte de anul 1990, consumul ilicit de droguri in Romania constituia un aspect cu caracter exceptional, in cele cateva cazuri inregistrate consumatorii fiind cetateni straini, Acum in 2011 au ajuns drogurile si la tara in ARAD si orcine poate sa isi procure, ne putem da seama din comportamentul userului raidaru_clonat
sa nu iti uiti ecusonul cand vi la concurs, _________________ B-11-AYG ?
B-21-AYG 149,6 dB
B-211-AYG 152,4 dB
Ultima modificare efectuată AYG la Lun Ian 31, 2011 7:41 pm, modificat de 3 ori în total |
|
Sus |
|
|
BASIC Priceput
|
Trimis: Dum Ian 30, 2011 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
raidaru_clonat a scris: |
O montez pe mata la poarta |
Asa cum imi place mie sa citez din dex...cand nu inteleg nimic...din mai stiu eu ce cauza
MATĂ pron. pers. (Reg. și fam.) Dumneata. [Gen.-dat.: matale. – Var.: matĂĄle pron. pers.] – Din dumneata.
Sursa: DEX '98
...mi se pare totusi ca raidaru este cam prea generos in apelative. |
|
Sus |
|
|
|
Trimis: Dum Ian 30, 2011 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
AYG a scris: | Pana nu de mult, la noi in tara s-a considerat ca fenomenul drogurilor nu a fost cunoscut niciodata, drogurile reprezentand ceva cunoscut numai de catre Occidentul descadent, aceasta idee fiind indusa de propaganda comunista. Inainte de anul 1990, consumul ilicit de droguri in Romania constituia un aspect cu caracter exceptional, in cele cateva cazuri inregistrate consumatorii fiind cetateni straini, Acum in 2011 au ajuns drogurile si la tara in ARAD si orcine poate sa isi procure, ne putem da seama din comportamentul userului raidaru_clonat
sa nu iti uiti ecusonul cand vi la concurs, voi drogatii c-am uitati ce aveti de facut. |
Bai frate tu cred ca ai luat-o razna de tot Tu nu te vezi ca esti "singur" pe aici? Nu te simti un pic in +?? Ia zi? Tu chiar nu intelegi ca daca nu te linistesti O INCASEZI cu prima ocazie? Vezi ca din pacate traiesti in Romania si aici nu prea se respecta legile:)), asa ca lasa-ne cu rahaturile tale ca nu suntem interesati......eu zic sa te lasi de sportul asta si sa te apuci de pescuit, salubritate sau eu stiu ce alte activitati ti s-ar potrivi............... _________________ SPL Challange Bucuresti 2009 - 1st S15 open W - 153.6 db
|
Sus |
|
|
AYG Pasionat
|
Trimis: Dum Ian 30, 2011 12:59 am Titlul subiectului: |
|
|
raidaru_clonat a scris: | AYG a scris: | Pana nu de mult, la noi in tara s-a considerat ca fenomenul drogurilor nu a fost cunoscut niciodata, drogurile reprezentand ceva cunoscut numai de catre Occidentul descadent, aceasta idee fiind indusa de propaganda comunista. Inainte de anul 1990, consumul ilicit de droguri in Romania constituia un aspect cu caracter exceptional, in cele cateva cazuri inregistrate consumatorii fiind cetateni straini, Acum in 2011 au ajuns drogurile si la tara in ARAD si orcine poate sa isi procure, ne putem da seama din comportamentul userului raidaru_clonat
sa nu iti uiti ecusonul cand vi la concurs, voi drogatii c-am uitati ce aveti de facut. |
Bai frate tu cred ca ai luat-o razna de tot Tu nu te vezi ca esti "singur" pe aici? Nu te simti un pic in +?? Ia zi? Tu chiar nu intelegi ca daca nu te linistesti O INCASEZI cu prima ocazie? Vezi ca din pacate traiesti in Romania si aici nu prea se respecta legile:)), asa ca lasa-ne cu rahaturile tale ca nu suntem interesati......eu zic sa te lasi de sportul asta si sa te apuci de pescuit, salubritate sau eu stiu ce alte activitati ti s-ar potrivi............... |
Acum vorbesti tu, sau drogurile din tine? Esti un pic cam psihopat. Ai facut o afirmatie draguta "O INCASEZI" adica cu alte cuvinte, tu ma ameninti pe mine ca o sa ma bati, sau ceva de genul, abia astept sa ne vedem Zorro din ardeal. sa vedem daca mai esti asa tare in clanta, vad ca nu prea sti sa conversezi. _________________ B-11-AYG ?
B-21-AYG 149,6 dB
B-211-AYG 152,4 dB |
|
Sus |
|
|
|
Trimis: Dum Ian 30, 2011 1:11 am Titlul subiectului: |
|
|
AYG a scris: | raidaru_clonat a scris: | AYG a scris: | Pana nu de mult, la noi in tara s-a considerat ca fenomenul drogurilor nu a fost cunoscut niciodata, drogurile reprezentand ceva cunoscut numai de catre Occidentul descadent, aceasta idee fiind indusa de propaganda comunista. Inainte de anul 1990, consumul ilicit de droguri in Romania constituia un aspect cu caracter exceptional, in cele cateva cazuri inregistrate consumatorii fiind cetateni straini, Acum in 2011 au ajuns drogurile si la tara in ARAD si orcine poate sa isi procure, ne putem da seama din comportamentul userului raidaru_clonat
Bai frate tu cred ca ai luat-o razna de tot Tu nu te vezi ca esti "singur" pe aici? Nu te simti un pic in +?? Ia zi? Tu chiar nu intelegi ca daca nu te linistesti O INCASEZI cu prima ocazie? Vezi ca din pacate traiesti in Romania si aici nu prea se respecta legile:)), asa ca lasa-ne cu rahaturile tale ca nu suntem interesati......eu zic sa te lasi de sportul asta si sa te apuci de pescuit, salubritate sau eu stiu ce alte activitati ti s-ar potrivi............... |
Acum vorbesti tu, sau drogurile din tine? Esti un pic cam psihopat. Ai facut o afirmatie draguta "O INCASEZI" adica cu alte cuvinte, tu ma ameninti pe mine ca o sa ma bati, sau ceva de genul, abia astept sa ne vedem Zorro din ardeal. sa vedem daca mai esti asa tare in clanta, vad ca nu prea sti sa conversezi. |
Numai un prost isi asteapta sfarsitul Ma, problema ta sti care este, probabil nu te-a pus nimeni la punct pana acum ca atunci sigur n-ai mai vorbi asa dar vorba aia, niciodata nu e prea tarziu App, cred ca tie ti se potriveste mai bine cuvantul PISCOPAC, uite si un om care iti seamana leit in ceea ce priveste gradul de inteligenta http://www.youtube.com/watch?v=dB2Npx8TUG0 ce zici? il vezi pe domnu cand te uiti in oglinda? Hai ca esti crima deja da, o sa vezi tu pe zorro din "Ardeal", daca tu consideri ca Aradul e acolo.........si vezi ca ai facut o mica eroare, nu eu sunt ala tare in clanta, ci tu.............eu sunt tare in alte parti _________________ SPL Challange Bucuresti 2009 - 1st S15 open W - 153.6 db
|
Sus |
|
|
AYG Pasionat
|
Trimis: Dum Ian 30, 2011 1:23 am Titlul subiectului: |
|
|
... _________________ B-11-AYG ?
B-21-AYG 149,6 dB
B-211-AYG 152,4 dB
Ultima modificare efectuată de către AYG la Lun Ian 31, 2011 7:39 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|