Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Am inceput un nou an...2011 !
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Dum Ian 16, 2011 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca o concluzie e bine sa ne multumim cu mai putin, si sa aprecien si evenimentele mai mici, care pot fi chiar distractive daca concurentii sunt in numar cit mai mare. Poate ca si anul acesta cei de la Be-loud vor dorii sa mai organizam Intalnirea Forumistilor.
Deci sunt 3-4 evenimente in RO posibile si anume in Bucuresti, Brasov, Cluj si Arad ... dar succesul acestor evenimente depinde numai de nr de participanti, cu cit mai multi cu atat mai funny, recomand celor interesati sa ia atitudine
cite'un leu pentru SePeLeu !

Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Ian 20, 2011 2:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hmmm da, Pr ovidiu s [( pentru ovidiu -s) trebuia sa iti spui direct Zeus]
(o mica paranteza)

Nu am fost nici o data la CNCA ce e aia? "nu stiu, nu stiu dastea" cu ce se infileteaza? sunt confuz... Shocked daca nu am fost, nu am dreptu la o parere? din nou sunt confuz.... Shocked te-am luat? unde te-am luat? ma faci sa intru in confuzie din nou... Shocked sa inteleg ca tu ai dreptu la o parere personala ca ai participat la sute sau poate zeci de CNCA dar eu nu am voie... de ce? din nou sunt confuz... Shocked Am intrat intr-o ceata de nu te mai vad. din cauza la CONFUZIE... bla bla bla....
Wink

Cum spunea si MGM: "cite'un leu pentru SePeLeu !"

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Joi Ian 20, 2011 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
era o vorba ...
fa-ne sa ne fie dor ... din dragoste desigur

AYG nu mai scrie boldat ca ne dor ochii
( binenteles .. pe cei care-si petrec timpul citindu-te )

no off

YM: shokaliptiku

Ultima modificare efectuată de către Shokaliptiku la Dum Ian 30, 2011 12:31 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
light_man
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mai/2009

MesajTrimis: Joi Ian 20, 2011 3:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca sa nu se piarda ideea organizarii evenimentelor, trebuie sa recunoastem, ca pentru multi organizatori, bugetele sunt cea mai mare problema! Nu poti face nimic fara un buget minim, macar 1000E, spun din experienta proprie.
Pe baza de prietenii nu se pot face chestii durabile, merge odata, de doua ori, dar nu mereu.

Deasemenea, sustin si eu ideea evenimentelor de dimensiuni mai mici, dar care pot fi cel putin la fel de distractive ca si cele mari/foarte mari. Si nu cred, din nou, ca ar fi vre-un forumuist, sau pasionat de car-aduio/etc. adevarat, care nu sa fie de acord sa pun 20-30-50 de lei ca si o taxa de participare, sa zicem. nu e o suma exorbitanta si nici nu cred se vor folosi doar dupa bunul plac al unor oameni. Sunt unele cheltuieli care trebuie recunoscute, legate de logistica, locatii, anumite consumabile ale evenimentelor.
@Adi(SSRLI), trebuie sa povestim de treaba aceea cu locatia, poate reusim ceva pe zona noastra. vedem azi la intalnire.
Sus
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 10:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asteptam cu interes eventualele competitii , la care putem participa ... Rolling Eyes
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AYG a scris:
Hmmm da, Pr ovidiu s [( pentru ovidiu -s) trebuia sa iti spui direct Zeus]
(o mica paranteza)

Nu am fost nici o data la CNCA ce e aia? "nu stiu, nu stiu dastea" cu ce se infileteaza? sunt confuz... Shocked daca nu am fost, nu am dreptu la o parere? din nou sunt confuz.... Shocked te-am luat? unde te-am luat? ma faci sa intru in confuzie din nou... Shocked sa inteleg ca tu ai dreptu la o parere personala ca ai participat la sute sau poate zeci de CNCA dar eu nu am voie... de ce? din nou sunt confuz... Shocked Am intrat intr-o ceata de nu te mai vad. din cauza la CONFUZIE... bla bla bla....
Wink

Cum spunea si MGM: "cite'un leu pentru SePeLeu !"
nici macar nu o sa ma chinui sa iti raspund,daca m-ai cunoaste macar cat negru sub unghie nu ai face afirmatii ca cea de la inceputul postului,dar daca pe tine atat te duce capul sa fii sanatos Wink
AYG
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

esti foarte istet... "nici macar nu o sa ma chinui sa iti raspund" deja mi-ai raspuns.... in fine salut si tie Wink
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

auzi smechere ma refeream ca nu ma chinui sa iti raspund la provocare,poti sa ramai la nivelul tau de inteligenta de care dai dovada in continuare,spor la crescut,se pare ca mai ai nevoie
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 10:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

light_man a scris:
Ca sa nu se piarda ideea organizarii evenimentelor, trebuie sa recunoastem, ca pentru multi organizatori, bugetele sunt cea mai mare problema! Nu poti face nimic fara un buget minim, macar 1000E, spun din experienta proprie.
Pe baza de prietenii nu se pot face chestii durabile, merge odata, de doua ori, dar nu mereu.

Deasemenea, sustin si eu ideea evenimentelor de dimensiuni mai mici, dar care pot fi cel putin la fel de distractive ca si cele mari/foarte mari. Si nu cred, din nou, ca ar fi vre-un forumuist, sau pasionat de car-aduio/etc. adevarat, care nu sa fie de acord sa pun 20-30-50 de lei ca si o taxa de participare, sa zicem. nu e o suma exorbitanta si nici nu cred se vor folosi doar dupa bunul plac al unor oameni. Sunt unele cheltuieli care trebuie recunoscute, legate de logistica, locatii, anumite consumabile ale evenimentelor.
@Adi(SSRLI), trebuie sa povestim de treaba aceea cu locatia, poate reusim ceva pe zona noastra. vedem azi la intalnire.

Am tot povestit ieri seara Laughing

Nush, trebe vazuta o locatie cum a fost in toamna. O pregatire cu cupe si diplome se poate face, depinde cata lume ar fi de acord cu un concurs de sine statator, cu o intrare modica, sa acopere, macar partial costurile cupelor. Nu, nu vrem sa cumparam mese, scaune si prelata din banii de intrare Laughing

Sus
AYG
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e o vorba, Nu te pune cu Ovidiu ca are mintea odihnita si te bate prin experienta... bla bla bla, asa ca asta e ultimul mej catre persoana ta Zeus Wink

288px-Jupiter_Smyrna_Louvre_Ma13.jpg
 Description:
 Filesize:  44.06 KB
 Viewed:  342 Time(s)

288px-Jupiter_Smyrna_Louvre_Ma13.jpg

Ultima modificare efectuată de către AYG la Sâm Ian 22, 2011 12:05 am, modificat de 1 dată în total
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

3-0 la tine felicitari,continua ca ti se potriveste vorba de care vorbesti,sorry de off topic....
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai sa nu ne mai plangem de concursuri si de lipsa de implicare si sa facem ceva...
In fiecare zona din tara este cel putin o persoana care are habar de toata miscarea asta si vrea sa faca ceva
Asa ca ideea mea consta intr-o competitie sustinuta de un efort comun.
Adica, vrem concurs in orasul X ? Cine e cel mai aproape, se zbate sa gaseasca un loc potrivit, NU inchiriat, unde sa nu deranjeze. Participarea se plateste, iar sumele stranse acopera EXCLUSIV cheltuielile cu cupe si diplome. Nu acopera mancare, deplasare, scaune, mese, prelata, tigari, cafea etc. Cine vrea sa sustina un concurs o face din proprie initiativa si nu ca sa castige bani.
Daca se poate lipi treaba de un eveniment de tuning, cu atat mai bine

Au fost exemple de intalniri intre pasionati organizate de pasionati si de concursuri organizate de pasionati.
De la o intalnire pana la un concurs diferenta o face un regulament, o taxa de intrare si cupele.

Asa ca, in momentul de fata eu propun o organizare, mai mult sau mai putin des-centralizata, in care
se poate implica cine vrea si cat vrea, cu reguli bine stabilit si valabile peste tot. Consider ca NU e greu, mai ales dupa ce am vazut lumea ce s-a strans la diferite evenimente. Iar daca de organizare se ocupa cineva local, nu ne mai putem plange de deplasari ale organizatorilor, dormit pe la hoteluri, cheltuieli etc.

Cam asta ar fi ideea mea...sunt curios cati sunteti dispusi sa sustineti o miscare de genul.

Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Sâm Ian 22, 2011 4:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

total deacord

YM: shokaliptiku
Sus
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Mie Ian 26, 2011 9:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt deacord cu ssrli... serios se pot face mai multe de noi toti .... daca as primii cateva informatii cu tot ceea ce ar trebui sa fac as organiza un concurs in slobozia... gasesc locul , o sa vb sa fac cupe si diplome ( poate chiar ma sponsorizeaza cineva) ,vb cu baietii din apropiere sa vina cu aparatura blakul sau mgm-ul ( daca sunt deacord si ei ) ... slobozia este cumva un nod intre bucuresti(124km) constanta(160) braila(99) galati (120) ploiesti (124) calarasi(40) tulcea(180) brasov (240) si tot asa mai rau este de cei care stau in ardeal este mult mai mult... oricum discutia ramane deschisa pentru un eventual concurs in SLOBOZIA IALOMITA
Sus
ugod
Priceput

Data înscrierii: 30/Aug/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Ian 28, 2011 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nuprea inteleg o chestie
nu am bani sa merg la X etapa ca e prea departe
dar am avut minim 1500 euro sa bag in sistem .

deci e aiurea ...ori faci sistemul pt tine si gata ..ori nu te mai vaiti ...
90 % din useri de pe acest forum nu am vacut vreo deplasere spre vestul tari la nici o competitie in 2010 ...e ideal sa fie la max 100 km de fiecare ..dar si aproape imposibil ...

eu personal in 2011 incerc sa fiu prezent la toate competitiile + ungaria incerc si Italia , Austria , Grecia ...cine stie
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Următoare
Pagina 2 din 15

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum