|
Autor |
Mesaj |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locație: Brasov
|
Trimis: Mie Feb 16, 2011 5:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Plastice rotunjite...extrapolez eu....usi din fibra....interior din fibra..rotunjit si..vopsit:)...
Daca iei o pila si iti rotunjesti:),pilesti,distrugi:), plasticele din interior nu o sa castigi poate chiar o sa pierzi.Nu cred ca acolo este viciul de informare din regulament:).
Sa ajungem noi sa avem vreo n etape si sa ne legam de subtilitatiile astea si sa existe asemenea concurenta incat cel din clasa ta cu care te duelezi la 0.2db de n etape sa il poti acuza ca a abuzat de regulament prin faptul ca a "rotunjit plasticele".....acolo as vrea eu sa ajungem:), dar mai este drum lung pana acolo.
|
|
Sus |
|
|
Shokaliptiku Audiofil
Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
|
antidotu79 Priceput
Data înscrierii: 28/Mai/2008 Mesaje: 208
|
Trimis: Lun Feb 21, 2011 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
propun afisarea evenimentelor despre care se stie 100% ca se vor tine pe pagina principala de competitii si evenimente, optimiziandu-se astfel modul de informare
_________________ ever and ever
http://www.arsego.ro |
|
Sus |
|
|
ugod Priceput
Data înscrierii: 30/Aug/2008 Mesaje: 350 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Feb 26, 2011 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
pt mine este egal orice regulament ...
cu toate ca as prefera sa se tina concursuri pe muzica ..ca doar muzica ascultam si pt muzica e facut unu sistem nu pt sinus ...
un sistem pt sinus este facut simplu si se monteaza si demonteaza in cateva minute ..dar unul de muzica mai greu ...dar asta este aplicam efectul de turma ...
|
|
Sus |
|
|
IM Priceput
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Dum Feb 27, 2011 1:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Cristi, te asteptam la prima etapa EMMA ESPL 2011 unde vom masura presiunea acustica pe muzica dar cu modificarea pozitionarii senzorului de pe locul soferului, pe parbriz! Regulamentul EMMA Ro 2011 va fi modificat si anuntat in cel mai scurt timp.
_________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
|
ludovicbmw1 Priceput
Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Lun Feb 28, 2011 8:11 am Titlul subiectului: |
|
|
cand va fi totusi prima competitie???
_________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
|
Sharkky Audiofil
Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
Bigu Pasionat
Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Mar Mar 01, 2011 1:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
ugod a scris: | pt mine este egal orice regulament ...
cu toate ca as prefera sa se tina concursuri pe muzica ..ca doar muzica ascultam si pt muzica e facut unu sistem nu pt sinus ...
un sistem pt sinus este facut simplu si se monteaza si demonteaza in cateva minute ..dar unul de muzica mai greu ...dar asta este aplicam efectul de turma ... |
chiar nu te caracterizeaza genul de raspuns. stii foarte bine cat de greu e sa storci un 01, 02 db, asa cum sunt concursurile de WRC si "liniutze" asa si sinus cu masurarea pe muzica, si pana la urma, referindu-ma stric la nivelul sistemului tau, un sistem facut sa dea scor este mai greu obtinut decat o incinta tip "juma de masina" cat mai multe difuri de bass (ca medii si inalte nu se pun) baterii inghesuite pe peste tot si da-i sa zaca cu frecvente joase... ACEEA NU E O MASINA CARE CANTA, e un generator de frecvente subjoase, daca zici ca a fost atat de greu obtinut sistemul tau sunt curios, atunci cand te apuci sa faci partea de bas medie si inalta sa tina pasul cu subul cat de greu o sa fie.
nu vreau sa isc vreo cearta dar hai sa fim umpic realisti in declaratii si sa abordam altfel "efectul de turma"
|
|
Sus |
|
|
BASIC Priceput
|
|
Sus |
|
|
ugod Priceput
Data înscrierii: 30/Aug/2008 Mesaje: 350 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Mar 02, 2011 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa o fii mestere cum zici tu ...
dar nu-mi aduc aminte sa fii fost sau facut cineva ceva mai tare ...
pana una alta se poate asculta muzica in ea ...nu trebuie sa ai medii si inalte sa acopere cei 155 de db ...nu cred ca este vreu cretin care sta in masina la 155 sa asculte muzica ...
un singur lucru iti pot spune si nu numai eu si mai multi care au stat in masina la 150 stai lejer si asculti si medii si inalte ...
ma indoiesc ca intro masina facuta de tine cu 150 db se poate face asta ...daca gresesc asta e ...
stiu ca majoritatea de pe acest forum nu ma inghit nici pe mine si nici GZ dar asta este ..daca aveam DD sau SPL dinamics poate apaream si la PROTV ca si ce-a mai tare masina din tara ..dar deocamdata demonstrez ce se poate cu GZ ..asta am cu asta defilez ....
si pt linistea tuturor masina poate mai mult ...
si una peste alta nu am un generator de frecvente ...cred ca aici ai cam dat-o in bara cu tehnica si stiinta ....
mai degraba un sistem de 50hz+ este un generator pt ca pe el nu faci nimika ..incinta de SPL nu stie sa cante NIMIK ..iar la mine se cam intapla tot ce nu se intampla intro masina de spl ....
cam atat am avut de spus ...sa lasam topicul sa continue la subiect
|
|
Sus |
|
|
Shokaliptiku Audiofil
Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Mar 02, 2011 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
... foarte interesant ce se discuta aici ...
ugod sa stii ca omul strica firma
si nu invers ...
mai pe inteles ... daca este asa cum zici tu
si forum ul asta are ceva
cred ca are cu unii oameni care "reprezinta" GZ
si nu cu GZ ....
cat despre DD si spl dynamics la TV ...
iar GZ ul pe dinafara ...
cred ca este exact invers ...
deci care fu rolul comparatiei ?! niciunul
sa lasam topicul sa continue la subiect
pai asa sa facem, ca pana una alta ssrli tot spunea ... fiecare cu P(oaia) masii ... iar altii faceau batman batman
_________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
|
Bigu Pasionat
Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Mie Mar 02, 2011 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
=)))))))))))))))
=)))))))))))))))
nu ma pot abtine sa nu iti raspund....deci "haida" sa o luam pe rand:
1. "dar nu-mi aduc aminte sa fii fost sau facut cineva ceva mai tare ... "
vezi acum 2 ani un land rover cu DD .... 155,4
2."pana una alta se poate asculta muzica in ea ...nu trebuie sa ai medii si inalte sa acopere cei 155 de db ...nu cred ca este vreu cretin care sta in masina la 155 sa asculte muzica ..."
deci ai masina de sinus ... de muzica.... la tine nu se asculta muzica tare, ba se asculta... hotaraste-te odata
3. "ma indoiesc ca intro masina facuta de tine cu 150 db se poate face asta"
diferenta e ca eu acei 150db ii facusem cu 2 miniamplifuri un dif de 12 si 75litrii de cutie, are rost sa comparam? eu am vrut cat mai mult cu cat mai putin... acum nu e nici vina ta ca folosesti varfurile de gama de la gz pt proiectul tau si incinta lui baubau
4."stiu ca majoritatea de pe acest forum nu ma inghit nici pe mine si nici GZ dar asta este ..daca aveam DD sau SPL dinamics poate apaream si la PROTV ca si ce-a mai tare masina din tara ..dar deocamdata demonstrez ce se poate cu GZ ..asta am cu asta defilez ...."
nimeni nu are treaba cu tine nici cu gz, doar ca nu prea se tolereaza, cel putin eu, vanturile astea de suprematie care nu sunt fondate si fara baza.
nu-mi aduc aminte sa apara un dd sau spl la tveu cu titlu cea mai tare masina blabla, eu zic sa verifici umpic videoteca si aparitiile tv din partea cealalta... intelegi ce zic
5."si pt linistea tuturor masina poate mai mult ... "
nu te crede nimeni pana la urmatoarea masurare oficiala )
6. "si una peste alta nu am un generator de frecvente ...cred ca aici ai cam dat-o in bara cu tehnica si stiinta ....
mai degraba un sistem de 50hz+ este un generator pt ca pe el nu faci nimika ..incinta de SPL nu stie sa cante NIMIK ..iar la mine se cam intapla tot ce nu se intampla intro masina de spl"
=))))))
generator de frecvente este chiar tastatura de pe care mi-ai dat acest reply de care inca mai rad si o sa rada multi altii....
si pana la urma, ce se intapla la tine in masina? se aude basul din melodii, se consuma curentu din baterii, ocazional niste rebobinari, si flex la tabla...
7. "cam atat am avut de spus ...sa lasam topicul sa continue la subiect"
amin!
|
|
Sus |
|
|
BASIC Priceput
|
Trimis: Mie Mar 02, 2011 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
ugod a scris: | dar nu-mi aduc aminte sa fii fost sau facut cineva ceva mai tare ... | Daca nu te superi si stiu ca nu te superi ca de obicei esti foarte amabil pe forumuri pari tu mai fioros asa, ,cam la ce te referi tu aici? Adica nu iti amintesti sa fi fost cineva mai tare in ce si mai ales cand....?Sunt si eu curios... nu de alta dar sunt foarte putini oameni care dau declaratii de gen "sunt cel mai tare" si sunt curios si eu cam la ce face referire memoria ta.
|
|
Sus |
|
|
IM Priceput
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Mie Mar 02, 2011 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Domnilor, eu propun Brasovul sa se intalneasca cu Timisoara la Severin, in Aprilie si sa se poarte discutiile in... "arena decibelilor"
Daca vreti... hmmmm, daca vreti va cazez in aceeasi camera, v-o pot rezerva de acum. Amandoi sunteti 2 mari pasionati si sunt sigur ca sunt multe amintiri de depanat, asta daca nu doriti sa ni le impartasiti si noua la foc seara... )
_________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
|
mgm2000ro Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Mie Mar 02, 2011 10:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
ufff , vin de afara si este un frig!
|