|
Autor |
Mesaj |
Motz
Data înscrierii: 08/Ian/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Joi Ian 08, 2009 10:35 pm Titlul subiectului: Va cer si eu un sfat |
|
|
Salut! Astazi m-am inregistrat si eu aici, asa ca sa nu ma injurati va rog mult daca nu am postat unde trebuia.Am un Citroen C4 Coupe, cu sistemul stock. Se aude binisor, pentru ce imi trebuie mie, dar ma bate gandul sa ii pun un subwoofer de vreo 300 de wati si un amplificator.Daca este nevoie, o sa ii fac si o insonorizare. Acum urmeaza intrebarile:
1. M-am orientat la firma MAC Audio, atat la subwoofer(au unele mici, iar spatiul este important la mine in portbagaj), cat si la amplificator. Atasez niste linkuri, pentru a le putea vedea mai bine:
- http://be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/BOX_12_VS/
- http://be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/ST_112/
iar la amplificatoare:
- http://be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX_2500/
- http://be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX_4000/
2. Am citit pe acest site ca instalarea de insonorizant (3 folii) costa 280 lei.Pretul include decat manopera sau si materialele?
3. Care ar fi pretul pentru montarea amplificatorului si a subwooferului, cu tot cu cablaj?
4. Ce imi recomandati, pentru nevoile mele, nu vreau ceva puternic, vreau sa se auda bine si sa fie destul de ergonomic, pentru a fi comod in portbagaj. Bugetul ar fi undeva pe la 8milioane (Amplificator si Subwoofer).Nu sunt ahtiat dupa muzica tare, vreau sa se auda binisor.
Va multumesc anticipat si rog un moderator sa mute topicul, daca nu am postat unde trebuia. Multumesc :cheers: |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
|
Sus |
|
 |
Motz
Data înscrierii: 08/Ian/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Ian 09, 2009 8:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult pentru sfat.Mai astept cu interes  |
|
Sus |
|
 |
plsx
Data înscrierii: 12/Ian/2009 Mesaje: 4
|
|
Sus |
|
 |
vierme_ha
Data înscrierii: 14/Ian/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Ian 14, 2009 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa nu deschid un topic nou...cer si eu sfatul cunoscatorilor.
Vreau sa achizitionez un sistem(subwoofer 12" + statie+ cabluri sau ce mai trebuie) pentru o dacie berlina.
ar fi de preferat o incinta cilindrica(dupa mine). care "suna" mai bine? tub sau cutie?
daca suna mai bine cutia as lua asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hifonics/TITAN/Titan_Bass_Pack/
daca suna la fel...as vrea tub...bugetu ar fi cam de 600 max 700 ron... _________________ Eu |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Mie Ian 14, 2009 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
vierme_ha a scris: | Sa nu deschid un topic nou...cer si eu sfatul cunoscatorilor.
Vreau sa achizitionez un sistem(subwoofer 12" + statie+ cabluri sau ce mai trebuie) pentru o dacie berlina.
ar fi de preferat o incinta cilindrica(dupa mine). care "suna" mai bine? tub sau cutie?
daca suna mai bine cutia as lua asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hifonics/TITAN/Titan_Bass_Pack/
daca suna la fel...as vrea tub...bugetu ar fi cam de 600 max 700 ron... |
Un pic off-topic, scuze motz.
Suna mult mai bine cutia. Nu iti recomand sub nici o forma tub-ul, sunetul reprodus este slab calitativ in comparatie cu o incinta solida tip cutie. Pachetul Titan are un raport calitate/pret foarte bun. Ti-l recomand.
Ca sa nu fiu complef off-topic: raspuns on topic:
1. Kicker
2. Amplificator |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Ian 14, 2009 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
tubul ca incinta facuta corect suna mai bine ca o incinta de tip paralelipipedic.....
kickerul ce l-a recomandat body28 e ok daca vrei doar sa ai un plus de bass , nu te astepta la chestii extraordinare de la el. _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
Sus |
|
 |
vierme_ha
|
Trimis: Mie Ian 14, 2009 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
tot cascavalul e maxim 700 ron....nu pentru fiecare componenta am banii astia...ce imi arati tu acolo sare de 900...oricum, mersi de raspuns  _________________ Eu |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Joi Ian 15, 2009 12:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Ma refer la faptul ca tuburile din comert (la bugetul asta) nu au cine stie ce tehnologie, e carton. Asa ca nefiind impresionat de sunet, prefer sa-i recomand o incinta paralelipipedica. Parerea mea..
vierme_ha, pt tine e titan pack-ul, pt motz e kick-ul (el are spatiu putin).
Pt motz : Intr-adevar, nu o sa scoata mult din kicker-ul ala. E o solutie buget. Optiunea 2 e in mod cert incinta custom. Acolo e domeniul tau (baubau).  |
|
Sus |
|
 |
vierme_ha
|
Trimis: Joi Ian 15, 2009 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate sa fie si sh. ..nu neaparat nou si vreau sa bubuie calumea(in sensul asta va intrebam de forma incintei) _________________ Eu |
|
Sus |
|
 |
vierme_ha
|
Trimis: Vin Ian 16, 2009 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
pana la urma...mi-am luat pachetul ala hifonics...
dar am niste nelamuriri la statie... la setarile si conexiunile statiei...ca are intrare de 2 RCA-uri si 2 perechi de fire pentru 2 iesiri...
pentru subwoofer am inteles ca se leaga firele 1 si 4(scrie intre ele BRIDGED)
in leg cu RCA-urile alea...cum fac sa le conectez pe amandoua, in carte scrie ca trebuie ceva cu Y _________________ Eu |
|
Sus |
|
 |
Ciochy Pasionat
Data înscrierii: 17/Noi/2008 Mesaje: 187
|
Trimis: Vin Ian 16, 2009 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa-mi zici dupa ce-i dai drumu ... cum suna ... |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Ian 17, 2009 12:06 am Titlul subiectului: |
|
|
rca-urile alea, nu-s 2 intrari si 2 iesiri? ca amplifu e pe 2 canale nu vad de ce i-ar trebui 4 rca-intrare _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
Ciochy Pasionat
Data înscrierii: 17/Noi/2008 Mesaje: 187
|
Trimis: Sâm Ian 17, 2009 12:41 am Titlul subiectului: |
|
|
statia probabil are 2 RCA intrare (stereo) iar el vorbeste de 2 porturi de difuzoare. Da wooferele de obicei se leaga in BRIDGE |
|
Sus |
|
 |
vierme_ha
|
Trimis: Sâm Ian 17, 2009 9:40 am Titlul subiectului: |
|
|
da, are 4 rca-uri(2 de intrare si 2 de iesire) si wooferu se leaga in punte(bridge), asta am inteles. dar in carte scrie(din ce am inteles eu) ca trebuie sa iau un semnal(un RCA) si sa il bifurc(Y) astfel incat sa am 2 RCA-uri mono la intrare in statie. In schimb kitul de cabluri are un cablu rca cu 4 fire si cate 2 RCA-uri la capete. Trebuie sa stric cablul,nu?
ce se intampla daca bag cablurile asa cum sunt in casetofon si asa cum sunt in statie? adica 2 RCA-uri(stereo, cum da casetofonu) si bag 2 RCA-uri stereo in statie. e cam stupid,nu? ca pe un singur difuzor nu se poate auzi stereo(cred) _________________ Eu |
|
Sus |
|
 |
|