Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Va cer si eu un sfat
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2009 12:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In manual, la pagina 4, la MONO BASS SPEAKER. Conectezi RCA-urile la Line Input si mode mono.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2009 1:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ciochy a scris:
statia probabil are 2 RCA intrare (stereo) iar el vorbeste de 2 porturi de difuzoare. Da wooferele de obicei se leaga in BRIDGE

ce porturi de difuzoare? nu mai baga omu in ceata. wooferele se leaga in bridge dupa caz, nu de obicei

Motz

Data înscrierii: 08/Ian/2009

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce sa aleg?Renegade Bass Pack asta
http://be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Renegade/Renegade_Bass_Pack/

sau asta magnat b30 bass pack - http://be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/B30_Bass_Pack/

raspundeti cat mai urgent astept pareri ca trebuie sa ma decid Very Happy help!!!
Sus
Motz

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ma baga si pe mine nimeni in seama..e urgent maine am drum in Bucuresti spuneti-mi ce sa iau Very Happy
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 11:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ia renegade-ul, e totusi bass-reflex, o sa faca mai multa galagie fata de b30, insa sa nu te astepti la minuni din partea pachetului. Oricum, din cele 2, pare mai bun renegade-ul. (de b30 nu am auzit lucruri bune).
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 11:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ti-as recomanda nici una din variante...sunt f slabe amandoua..
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la un buget apropiat de cele doua http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/Road_Thunder/Bass_Pack_RTP2000/ ar fi mult mai bun...am auzit pachetul acesta la garaj la be-loud imediat dupa ce fusese montat pe o masina in timp ce ii facea instalatorul ultimele reglaje si pot sa zic k la banii aia se aude bine....
Sus
Motz

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 11:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu vreau ceva puternic, vreau un mic plus la calitate. Sa fie redat bassul cat de cat bine atat. Nu ma apuc sa dumbai etc.Deci ziceti sa merg pe renegade?
Sus
Motz

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 11:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Referitor la cabluri, banuiesc ca sunt la fel, cei de la suport tehnic mi-au zis sa merg tot pe renegade.... astept raspuns
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 11:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai cabluri incluse - 10 mm, e bine pentru ce ai tu nevoie. Ti-am zis, intre cele 2, renegade e mai bun.
Sus
Motz

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok, mersi mult, mai ales ca are si intrare HIGH statia nu?
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu folosi amplif pt woofer prin intrarea de semnal hi....cumpara si un adaptor hi-to-low daca tot vrei sa faci treaba cum trebuie...si apropo de ce ai zis...ce ti-am recomandat eu nu este mai puternic..dar face exact ceea ce-ti doresti tu...pachetul reda un bass corect si placut...dar tu alegi ce crezi tu ca e mai bine...repet...eu nu-ti recomand nici pachetu magnat..nici cel renegade...dar faci cum crezi tu......bafta
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amplificator Renegade REN 550S

* amplificator 2 canale
* putere RMS:
o 2 x 75W in 4 Ohmi
o 2 x 150W in 2 Ohmi
o 1 x 275W in punte la 4ohmi

* filtru high-pass 80-2000Hz
* filtru low-pass 50-250Hz
* bass-boost
* intrare high-level
* iesire line-out pe RCA-uri
* raspuns in frecventa 20Hz-30kHz

Am ales renegade, pt ca ai sub-ul reflex, nu pentru high-level.
Sus
Motz

MesajTrimis: Joi Ian 29, 2009 12:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar cum imi recomandati sa fac sa cumpar si un adaptor HIGH LOW?sau sa il las asa?
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 29, 2009 12:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

degeaba e incinta reflex daca difuzoru e varza.....si asa este...garantat...iar cel magnat e la fel de varza..daca nu chiar mai varza...in consecinta cele doua pachete(magnat si ren) contin niste difuzoare mai mult decat jenante...dar...aici intervine si pretul...cat dai atata face..si cu asta am eu ma retrag..concluzia ...la 5 mil nu poti sa ai pretentia sa iei si amplif si woofer+incinta si cabluri pt alimentare si sa se auda si acceptabil(nu zic bine,ci doar acceptabil).....undeva trebuie sa fie ceva slab in combinatia asta...si este cel putin un lucru slab la ambele.....wooferele Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum