Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem expert

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Roby
Pasionat

Data înscrierii: 18/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Mar 30, 2010 8:16 pm    Titlul subiectului: Sistem expert Răspunde cu citat (quote)

Sal tuturor....vreau sa fac un sistem expert pentru alegerea sistemului audio in masina....daca m-ati putea ajuta cu cateva intrebari.....
Care ar fi toate intrebarile posibile pentru alegerea unui sistem audio.....sper ca m-am facut inteles Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mar Mar 30, 2010 10:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ar fi cam asa:
cati bani ai de dat ?
ce vrei ? calitate sau zgomot ?
ai vreo firma preferata ?
etc, etc.

Roby
Pasionat

Data înscrierii: 18/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Mar 30, 2010 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai da...in primul rand -tipul masinii (marca), anul fabricatiei
Apoi unde doreste sa-si puna boxele......usile din fata,spate.....ce fel de boxe doreste-coaxiale sau sistem......dimensiunile lor (dc le stie).......dc doreste amplificator sau nu la ele...
Dc mai stiti alte criterii sunt bine venite...
Dc stie cineva sa imparta boxele dupa preferintele muzicale.....adica care ar fi mai potrivite pentru un gen de muzica si care pentru alt gen
Sus
aproapeom

Data înscrierii: 31/Mar/2009

MesajTrimis: Mie Mar 31, 2010 11:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

succes
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Mie Mar 31, 2010 12:03 pm    Titlul subiectului: Re: Sistem expert Răspunde cu citat (quote)

Roby a scris:
vreau sa fac un sistem expert pentru alegerea sistemului audio in masina Smile

Nu cred ca ar fi vreo formula gen E=mc^2 Very Happy , dupa care sa rezulte un sistem fonic satisfacator tuturor indivizilor audiofili Laughing . Este un proverb, fiecare cu {...} Laughing ideile proprii.
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Mar 31, 2010 6:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si eu o curiozitate , cand e momentul in care poti spune cu adevarat ca esi un audiofil?
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Mar 31, 2010 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand incepi sa delirezi.......... iar toti din jur te cred pe cuvant ce spui
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Mie Mar 31, 2010 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

S-ar putea ca in cosmosul unic al aurei proprii sa fie toata lumea audiofil Smile . Notiunea nu e legata de niste legi fizice sau matematice Smile , unora le reprezinta snobismul de puterea de cumparare a celor mai vestite scule, altii se mindresc si cu un acordeon Very Happy cu care scoate cele mai sumbre rezonante pentru propriul auz Wink . Dar, cindva fiecare dintre asa zisi audiofili ar trebui sa iasa la o plimbare in natura, cind acesta se trezeste din somnul de iarna Smile , ca sa inregistreze mental songul cel mai muzical din lume, cel al naturii, ca apoi cind asculta o melodie pe propriile scule sa poata face comparatie de stage al acestuia fata de cel captat Very Happy si sa inteleaga diferentele Exclamation ...
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mie Mar 31, 2010 9:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
cand incepi sa delirezi.......... iar toti din jur te cred pe cuvant ce spui
doamne ce imi place raspunsul asta Laughing Laughing Laughing si intrebarea este de altfel iarasi foarte tare Wink dar din cate stiu eu se acorda titlul la un anumit numar de posturi Laughing Laughing
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Mar 31, 2010 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci daca e necesar fac un topic nou , insa eu vreau sa stiu cam cand cineva se poate considera audiofil , o definitie clara a cuvantului " audiofil"?
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Mar 31, 2010 10:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Probabil ceva ca si pedofil. Sau dendrofil.
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 31, 2010 10:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
Probabil ceva ca si pedofil. Sau dendrofil.

Laughing Laughing Laughing .............loooool............adi.......... Laughing Laughing Laughing pedofil Laughing Laughing Laughing Laughing

Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Mar 31, 2010 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti zic eu cand esti audiofil.
atunci cand scrie sub nick Laughing Laughing Laughing

audiofil te poti considera atunci cand iti cumperi scule audio doar de dragul de a le avea. doar ca sa te lauzi cu niste scule pretioase care redau realitatea sonora, instrumentele asa cum se aud ele . si nu atunci cand le cumperi pentru a asculta muzica, atunci te poti considera meloman . deci nu poti fi audiofil si meloman in acelasi timp .
mie mi se pare o prostie audiofilia .

citez un forumist de pe hi-fi.ro

Citat:
- meloman = iubitor de muzica, termen definit de DEX destul de clar;
- audiofil = iubitor de scule audio, vag iubitor al muzicii, care schimba frecvent echipamentele in cautarea "sunetului perfect" pe care nu-l va gasi datorita imperfectiunilor primare, plecand de la inregistrarea suportului muzicii. Multi asculta numai muzica "audiofila", fara nici o legatura cu gustul propriu (daca il au). Nu e definitia mea ci rezultatul celor citite pe forumuri, indigene sau straine, in reviste, dar si din experienta proprie. Deci trebuie luata ca atare de catre oricine.
- aparat hi-fi = aparat care se incadreaza in normele. In unele cazuri, incintele pot fi considerate derogate dela incadrare in partea de jos a spectrului!
Tot din experienta proprie si acumulata, se spune: calea spre inalta fidelitate nu duce nicaieri! ( justificat de o asertiune anterioara).
- hi-end = termen fara a avea o definitie clara. Acceptat ca fiind zona superioara a hi-fi-ului, cu rezultate maxime in reproducerea sunetului.
Reclama comerciala, justificata de interesul producatorilor si de orgoliul "audiofililor" a dat nastere la multe dispute, atunci cand orice limbric electronic, comun ca performante, este clar numit "hi-end"!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum