Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

service boxe
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 2:23 pm    Titlul subiectului: service boxe Răspunde cu citat (quote)

stie cineva pe unde este vreun service pentru boxe? am niste boxe genius 5.1 dinalea de calculator si mi s-a stricat subwooferul. Crying or Very sad
multumesc

dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 5:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe unde era bingo europa inainte este un service
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 6:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e in garantie ?
mai exact - ce s-a stricat ? ce s-a intamplat ?
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 8:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a facut un scurtcircuit, si de atunci nu mai merge nici subwooferul nici unul din sateliti. nu stiu exact ce s-a intamplat. este in garantie dar nu gasesc factura si cel mai probabil am uitat-o pe undeva... Crying or Very sad deci trebuie sa ma duc cu ele la un service, ceva...sau, ma rog.. la cineva care stie ce face pt k mie mi-e mila sa ma bag in ele...
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 8:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe unde vine bingo europa? cu ce se ajunge acolo? eu sunt din salajan. ceva mai aproape de casa este?
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca nu mai ai actele - nu mai ai garantie
a facut scurtcircuit ?!?!? cine ? Shocked

sistemul este Genius/230+SW-5.1?
daca da: raspunde la intrebarile urmatoare:
1. ajunge tensiune in sistem ?
2. se aprinde ledul de stare ?
din cate stiu eu sistemul asta este amplificat integral cu TDA-uri ..... care au protectie la scurt
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 10:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.geniusnetusa.com/detaprodtw.php?idsubcate=428100&idcate=428099&idprod=30618
asta este. ajunge tensiune in sistem. merge tot inafara de subwoofer si un satelit. ledul se aprinde[/url]

niq
Audiofil

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci uitati exact ce s-a intamplat: am fost cu el la un majorat, acolo nush cum au facut aia legaturile k eu nu eram ... nu stiu dak s-a stricat de acolo dar cand am venit acasa l-am bagat in priza si nu mergea (dar eu uitasem sa-i dau drumu de la power din spate , eram cam obosit in dimineatza aia dak ma intelegeti) si am vazut k nu merge am schimbat priza, am scos monitorul si am bagat boxele, si in momentul ala a facut flama la priza... atat, siguranta nu are nimik ...ledurile merg, primeste orice comanda, se comporta normal dar nu mai bubuie , si cand l-am bagat si a mers am constatat k nu-mi merge subwooferul si nici unul din sateliti.... si sincer nu cred k toate astea sa fie de la o flama la priza.... si mi-e frica sa nu fi facut astia legaturile gresite... anyway.. tot ce as vrea sa stiu e k dak se face o leg gresita moare subwooferul sau... poate i-a sarit doar un papuc sau ceva d genu..
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 2:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inafara de service-ul din europa mai e vreunul? daca nu, macar cum se ajunge pe acolo...multumesc
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 2:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

care din sateliti nu iti merge ?
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 2:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai e pe la parlament
dar la rondul ala dupa rahova
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu merge subwooferul si boxa rear right (nu merge boxa, semnal emite pt k am legat acolo alta boxa si mergea)
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niq a scris:
nu merge subwooferul si boxa rear right (nu merge boxa, semnal emite pt k am legat acolo alta boxa si mergea)

mda ..... probabil ai difurile arse ...... pacat Rolling Eyes
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 10:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da...cam la asta ma gandeam si eu... Crying or Very sad tot ce pot sa fac e sa le inlocuiesc, nu?
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu m-am uita de ce sistem e vorba, dar daca e unul mai rasarit merita o rebobinare, macar la woofer.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum