|
Autor |
Mesaj |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 8:36 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am sistemul si e ceva mai bun la calitate decat logitec si restul in gama asta de pret (400ron)
este I in teste in revista chip |
|
Sus |
|
 |
Chivu Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 105 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 10:26 am Titlul subiectului: |
|
|
are un tovaras sistem la fel....si i s-a ars dupa un majorat,dar nu datorita legaturilor ......s-a ars pt ca la tinut prea mult aproape de maxim si chiar la maxim si s-a dus dreacu....sa citesti pe forum-uri sa vezi ca majoritatea se plang de chestia asta(sistemu ala cedeaza daca il tii prea mult la maxim) |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
orice sistem se duce naibii daca il tii la maxim timp indelungat.e normal. nu ti se pare ?
pe tine daca te-ar pune cineva sa urci pe un munte in sprint nu ai ceda la un moment dat ?
pentru chefuri e clar insuficient un sistem de genu ala.
daca vrei sunet bun si sigur la chefuri nu iti fololosesti sculele nici la 65-70% din ce pot ele, ceea ce inseamna ca ai nevoie de scule bunicele. |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 11:21 am Titlul subiectului: |
|
|
pai clar nu a fost un singur sitem, eram intr-o hala, aveam 2 sisteme dinastea si o combina:) legate toate la calculator cu o placa de sunet nuj exact de care, dar oricum buna. toate erau la maxim...
rebobinare la subwoofer? asta cam cat costa? si unde se face? multumesc _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu stie nimeni? _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 118 Locație: Above The Law
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 3:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am un sistem asemanator cu ala , mai exact asta http://pcarena.pl/uploads/files/xoo0r-arty/Genius%205.1%20ht/7.jpg si tot asa ... am folosit la un majorat (al meu) (15 ore in continuu) 3 sisteme ... cel din link(al meu) si inca 2 ca al tau ... al meu este "fratiorul mai mare" la al tau ... in fine ... toate au fost legate (cu ajutorul a 6 splitere RCA) la acelasi calculator ... si au mers cam la 90% din putere ... aproape la maxim ... reglajele din sisteme (cele mici de la woofer , center si surround) au fost la maxim ... bass boost setat din placa de sunet ... full bass setat din winamp ... full bass setat din DFX ... si nu s`a ars nici unul ... nimic ... pot sa zic ca cei 15 sateliti (de la 3 sisteme) au fost legati la subwoofere folosind cablu UTP (imi trebuia mult cablu lung de aceea am folosit UTP) ... eh , unde vreau sa ajung ... desi au fost atat de solicitate , subwoofer`ele nu s`au ars , nici al meu care este mai mare nici celelalte care sunt mai mici ... eu banuiesc ca l`au lovit ... s`au l`au trantit ... ceva de genu` asta ... si s`a desprins vreo legatura ceva ... difuzorul eu cred ca este OK ... asa ca eu in locul tau l`as desface sa ma uit dupa vreun cablu deconectat sau sarit ... parerea mea ... _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 118 Locație: Above The Law
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
si oricum ... nu`i avion ... cat de complicat crezi ca este in interior ... cateva placute de carbon (cu care tre` sa ai mare grija) ... cateva potensiometre ... si cablaraie ... daca esti atent si ai rabdare eu zic ca il poti desface si singur sa te uiti prin el ... _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
radioprogresul din strada franceza undeva in spatele muzeului de istorie. |
|