Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

service boxe
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 8:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am sistemul si e ceva mai bun la calitate decat logitec si restul in gama asta de pret (400ron)

este I in teste in revista chip
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Chivu
Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 10:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

are un tovaras sistem la fel....si i s-a ars dupa un majorat,dar nu datorita legaturilor ......s-a ars pt ca la tinut prea mult aproape de maxim si chiar la maxim si s-a dus dreacu....sa citesti pe forum-uri sa vezi ca majoritatea se plang de chestia asta(sistemu ala cedeaza daca il tii prea mult la maxim)
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

orice sistem se duce naibii daca il tii la maxim timp indelungat.e normal. nu ti se pare ?

pe tine daca te-ar pune cineva sa urci pe un munte in sprint nu ai ceda la un moment dat ?
pentru chefuri e clar insuficient un sistem de genu ala.
daca vrei sunet bun si sigur la chefuri nu iti fololosesti sculele nici la 65-70% din ce pot ele, ceea ce inseamna ca ai nevoie de scule bunicele.
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 11:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai clar nu a fost un singur sitem, eram intr-o hala, aveam 2 sisteme dinastea si o combina:) legate toate la calculator cu o placa de sunet nuj exact de care, dar oricum buna. toate erau la maxim...
rebobinare la subwoofer? asta cam cat costa? si unde se face? multumesc

niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 2:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stie nimeni?
T3RR4TR0N
Pasionat

Data înscrierii: 16/Apr/2007
Locație: Above The Law

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 3:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am un sistem asemanator cu ala , mai exact asta http://pcarena.pl/uploads/files/xoo0r-arty/Genius%205.1%20ht/7.jpg si tot asa ... am folosit la un majorat (al meu) (15 ore in continuu) 3 sisteme ... cel din link(al meu) si inca 2 ca al tau ... al meu este "fratiorul mai mare" la al tau ... in fine ... toate au fost legate (cu ajutorul a 6 splitere RCA) la acelasi calculator ... si au mers cam la 90% din putere ... aproape la maxim ... reglajele din sisteme (cele mici de la woofer , center si surround) au fost la maxim ... bass boost setat din placa de sunet ... full bass setat din winamp ... full bass setat din DFX ... si nu s`a ars nici unul ... nimic ... pot sa zic ca cei 15 sateliti (de la 3 sisteme) au fost legati la subwoofere folosind cablu UTP (imi trebuia mult cablu lung de aceea am folosit UTP) ... eh , unde vreau sa ajung ... desi au fost atat de solicitate , subwoofer`ele nu s`au ars , nici al meu care este mai mare nici celelalte care sunt mai mici ... eu banuiesc ca l`au lovit ... s`au l`au trantit ... ceva de genu` asta ... si s`a desprins vreo legatura ceva ... difuzorul eu cred ca este OK ... asa ca eu in locul tau l`as desface sa ma uit dupa vreun cablu deconectat sau sarit ... parerea mea ...
T3RR4TR0N
Pasionat

Data înscrierii: 16/Apr/2007
Locație: Above The Law

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 3:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si oricum ... nu`i avion ... cat de complicat crezi ca este in interior ... cateva placute de carbon (cu care tre` sa ai mare grija) ... cateva potensiometre ... si cablaraie ... daca esti atent si ai rabdare eu zic ca il poti desface si singur sa te uiti prin el ...
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 3:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

radioprogresul din strada franceza undeva in spatele muzeului de istorie.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum