Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

seat ibiza
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 09, 2009 11:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ieri am vrut sa insonorizez usile fata si sa montez boxele ........din pacate am intampinat unele obstacole ,nu merg puse inele mdf normale din cauza la motorasului de la geamul electric e prea aproape de boxa adica la mm de boxe ...........inelul nu merge pus din cauza la motoras cade peste motoras cu 3 4 cm asa inelul .Trebuie sa fac alta forma inelul sa decupez , oricum putin dezamagit da se gaseste o solutie. Smile
Yuri Prime
Priceput

MesajTrimis: Vin Feb 13, 2009 1:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa ce am cautat si intrebat se pare ca tabla aceea nu se poate da jos e prinsa si in nituri nu numai in suruburi .........vro idee cum as putea sa insonorizez fara sa dau tabla jos.....am incercat prin gaura de la boxa dar pot sa pun maxim juma de usa mai mult nu se poate ca are si o intaritura pe diagonala care nu imi permite sa trec de ea.
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Feb 13, 2009 3:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Yuri Prime a scris:
Dupa ce am cautat si intrebat se pare ca tabla aceea nu se poate da jos e prinsa si in nituri nu numai in suruburi .........vro idee cum as putea sa insonorizez fara sa dau tabla jos.....am incercat prin gaura de la boxa dar pot sa pun maxim juma de usa mai mult nu se poate ca are si o intaritura pe diagonala care nu imi permite sa trec de ea.

Solutia e dai jos niturile si le inlocuiesti cu suruburi. E putin mai complicat de dat jos tabla aia. Trebuie dat jos geamul (daca e ca si la Golf / Passat).

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Signalrunner
Pasionat

Data înscrierii: 07/Feb/2009

MesajTrimis: Vin Feb 13, 2009 5:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Yuri Prime a scris:
momentan am un cablu de 20 de mm ...... o sa fie destul pentru o statie de 2 sau 4 canale ...........pe viitor cand o veni si subwooferul upgrade la 50 mm Twisted Evil

Nu crezi ca'i putin cam mult 50mm? Laughing
Sus
Vishnu

Data înscrierii: 14/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Feb 13, 2009 5:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa pui niste filmulete dupa ce ai instalat difurile. Sunt foarte curios cum se aud. Multa lume le lauda asa ca is si eu interesat sa-mi iau setul acesta. Sunt chiar f curios cum suna "bombele" astea Smile Apropo : Felicitari pt. sistem si bafta la mai mare cu buburuza Smile
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Vin Feb 13, 2009 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Signalrunner a scris:
Yuri Prime a scris:
momentan am un cablu de 20 de mm ...... o sa fie destul pentru o statie de 2 sau 4 canale ...........pe viitor cand o veni si subwooferul upgrade la 50 mm Twisted Evil

Nu crezi ca'i putin cam mult 50mm? Laughing

Niciodata nu-i prea mult. Smile
Sus
Yuri Prime
Priceput

MesajTrimis: Vin Feb 13, 2009 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da ssrli usa de la seat seamana foarte mult cu cea de la golf sau passat ,seat face parte tot din grupul VAG , acuma sa vad cum si ce daca chiar o sa dau jos daca nu pot ce zici se merita sa fac cat pot prin gaura de boxa adica cam jumatate de usa pot face pe acolo.
Signalrunner un cablul de 50 mm chiar nu cred ca e prea mult as pune si unu de 70 mm daca mi ar permite bugetul.

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Feb 13, 2009 10:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Yuri Prime a scris:
Da ssrli usa de la seat seamana foarte mult cu cea de la golf sau passat ,seat face parte tot din grupul VAG , acuma sa vad cum si ce daca chiar o sa dau jos daca nu pot ce zici se merita sa fac cat pot prin gaura de boxa adica cam jumatate de usa pot face pe acolo.

La Passat am reusit sa insonorizez cam 75% din suprafata doar prin gaura de difuzor Smile

Stiu ca fac parte din acelasi grup, nu eram ferm convins ca s-a aplicat aceeasi treaba la usi.

Sus
Yuri Prime
Priceput

MesajTrimis: Vin Feb 13, 2009 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pana la urma asa cred ca o sa fac o sa insonorizez cat pot prin gaura de la boxa .........as vrea sa te mai intreb ceva insonorizantul trebuie aplicat si pe tabla aceea care nu o pot da jos adica partea care nu se vede cea dinauntru sau mai exact pe care parti trebuie aplicat ca asa nu prea vad cum sa aplic si pe tabla aceea (pe dinauntru).
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Feb 13, 2009 10:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e obligatoriu sa o faci pe interior.. decat tabla dinspre exterior .
partea usii care da spre interiorul masinii.. poti sa o faci pe exterior .
Sus
Yuri Prime
Priceput

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 12:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca asa o sa fac tabla dinspre exterior cat o sa imi permita prin gaura de la difuzor si pe dinspre interior. Ar mai fi o problema cu adancimea la boxe sunt destul de adanci 61mm dar cred ca o sa pun cate 2 inele pe usa am vazut ca imi permite.
Yuri Prime
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 13, 2009 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am montat insonorizantul cu boxele .....insonorizantul nu e montat ca la carte dar fiind prima data cand fac asa ceva se iarta Smile

DSC01000.JPG
 Description:
inso.
 Filesize:  83.69 KB
 Viewed:  338 Time(s)

DSC01000.JPG

DSC01007.JPG
 Description:
 Filesize:  85.46 KB
 Viewed:  355 Time(s)

DSC01007.JPG

DSC01012.JPG
 Description:
 Filesize:  73.38 KB
 Viewed:  338 Time(s)

DSC01012.JPG

DSC01014.JPG
 Description:
 Filesize:  96.81 KB
 Viewed:  344 Time(s)

DSC01014.JPG

Yuri Prime
Priceput

MesajTrimis: Dum Mar 29, 2009 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intre timp am facut rost si de o statie pe 4 canale cu , care o sa amplific fata
http://ampguts.realmofexcursion.com/Next_Q24/ .

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum