Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

seat ibiza
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
criss_bike
Priceput

Data înscrierii: 13/Mar/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Dum Aug 10, 2008 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da! Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
remus83
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Aug 10, 2008 6:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

criss_bike a scris:
cred k tie trebuia sa iti pun niste filmulete cu srw 1042d filmat in casa...
scz dar nu pot nici in ziua de azi sa le pun ...!

stai stai..ca nu am inteles bine Razz in casa? Question la ce amplif? la un amplif de masina?ca si eu vreau sa imi incerc swr1242D Very Happy numa prima oara sa se intoarca bau bau sa vorbesc despre o incinta Laughing

PS: Yuri_prime scuze de off-topic dar vreau sa aflu Razz

Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cate imi amintesc, tu doreai sa iti cumperi un swr 1242d(sau altul de pe forum,nu mai stiu exact)Subwoofer-ul primeste 40 de w pe 8 ohm intr-o incinta aproape de 120 de l cu tot cu port.Incinat e acordata undeva la 30 de hz dupa cum zice bau bau.aeu sunt foarte multumit de el,imi vibreaza camera mea,bucataria,holul(geamurile ma refer)si gamurile vecinilor.Eu ti-l recomand cu incredere!!
Very Happy

Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 1:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a cumparat omu swr 1242 Smile
Sus
criss_bike
Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 1:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei sa iti faci o parere despre el cel mai bine ar fi sa il auzi.Daca vrei pot sa il dau la bau bau sa isi faca o parere despre el,cu toate ca si el are sau a avut varianta de 12.
Yuri Prime
Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 1:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca imi zici mie...io nu stiu ce poate face ca am varianta de 12...stiu f bine Smile....oricum omu deja a luat diful il are acasa si zic ca nu o sa fie dezamagit Smile

Ultima modificare efectuată de către Yuri Prime la Lun Aug 11, 2008 1:19 am, modificat de 1 dată în total
Sus
criss_bike
Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 1:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa il stapantest sanatos!!
criss_bike
Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 1:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze nu am apucat sa citesc mesajul ca ti-ai cumparat difuzorulpt ca imi merge netu greu.
remus83
Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

criss_bike a scris:
Sa il stapantest sanatos!!

mersi Very Happy
Acuma astept sa vina bau bau sa vorbesc cu el despre o incinta Smile

@criss_bike , eu vreau sa stiu cu ce il alimentezi tu in camera Rolling Eyes ce statie ai si de cat Question ii statie de camera sau amplif auto? Question
Ca saracu dif asteapta incinta,plange dupa ea si nu ii place sus pe dulap inchis in cutia lui Laughing

Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 3:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai inainte merea pe o statie onkyo integra de 4x40w pe 8ohm .in prezent mere pe 2 amplifuri ..cand pe un FBT de 80w( ii dinala cu difuzor in el de 12 '' ii piesa de muzeu are cam 20 de ani momentan nu stiu seria k nus la mn aks ) cand pe o statie yamaha de camera de 4x20 pe8 ohm
remus83
Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

criss_bike a scris:
pai inainte merea pe o statie onkyo integra de 4x40w pe 8ohm .in prezent mere pe 2 amplifuri ..cand pe un FBT de 80w( ii dinala cu difuzor in el de 12 '' ii piesa de muzeu are cam 20 de ani momentan nu stiu seria k nus la mn aks ) cand pe o statie yamaha de camera de 4x20 pe8 ohm

Fain Razz eu nu stiu de cat ii a mea dar stiu ca are 2 iesiri pe 8ohm(momentan nici eu nu is acasa doar seara-noaptea)
daca ii fac ''rodaju'' pe statie din asa are ceva? Rolling Eyes

Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 5:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu are nimik doar sa nu ii dai in blana Razz
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 5:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

remus83 a scris:
criss_bike a scris:

Fain Razz eu nu stiu de cat ii a mea dar stiu ca are 2 iesiri pe 8ohm(momentan nici eu nu is acasa doar seara-noaptea)

O sa dureze muuuuuult pana cand ii faci rodajul la putere mica.
Ataca-l cu putere mare si se rodeaza mai repede Smile

Sus
remus83
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 12:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
remus83 a scris:
criss_bike a scris:

O sa dureze muuuuuult pana cand ii faci rodajul la putere mica.
Ataca-l cu putere mare si se rodeaza mai repede Smile

daca as avea o putere mai mare i-as da Sad dar momentant il tin casa,(acum hiberneaza pe dulap in cutie pana ii fac incinta) si abea prin decembrie-ianuarie o sa fie hranit cu ceva mai bun Razz
Ma gandeam la un alpine statie mrp-m650 clasa D 400 w la 4 ohmi si 600 la 2 ohmi,a lu yuri Very Happy dar momentan nu am bani si poate pana at il va vinde..dar o mica idee cam asa ar fi Laughing

Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Aug 24, 2008 8:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am eu un kicker micutz...400@2 ohmi...daca te intereseaza da un semn
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 2 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum