Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Căutarea a gasit 4 rezultate
Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Autor Mesaj
  Subiect: Navigatie 2DIN noua sau sh?
Alin0011

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 1309

MesajForum: Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v   Trimis: Mar Apr 12, 2016 8:30 pm   Subiect: Re: Navigatie 2DIN noua sau sh?
Chiar nu stie nimeni nimic de navigatiile astea 2DIN?
  Subiect: Navigatie 2DIN noua sau sh?
Alin0011

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 1309

MesajForum: Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v   Trimis: Mie Apr 06, 2016 1:10 pm   Subiect: Navigatie 2DIN noua sau sh?
Ajutati-ma cu un sfat va rog:
sa-mi iau un http://www.be-loud.ro/produse/DVD---TV-Auto/Blaupunkt/San-Diego-530/ nou sau un Kenwood, Clarion NX603 sau un Pioneer SH de pe OLX ?
Multumesc
  Subiect: conectare difuzoare usa fata + tweetere Mitsubishi Lancer
Alin0011

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 1330

MesajForum: Diverse   Trimis: Vin Apr 01, 2016 1:42 pm   Subiect: conectare difuzoare usa fata + tweetere Mitsubishi Lancer
Mersi fain de sfaturi, asa am conectat si functioneaza perfect. Am incercat in timpul montajului sa fac probe cu firele conectate in ambele feluri posibile si sincer nu vad nicio diferenta. Este posib ...
  Subiect: Imbunatatire sistem audio pe Mitsubishi Lancer
Alin0011

Răspunsuri: 16
Vizualizări: 3307

MesajForum: Cereri configuratii   Trimis: Joi Iul 09, 2015 7:40 pm   Subiect: Imbunatatire sistem audio pe Mitsubishi Lancer
Salutare,
Am un lancer sportback din 2013, HU-ul standard nu cel Rockford Fosgate si cum insonorizarea din fabrica este slaba m-am gandit sa investesc putin in ea. Si daca tot desfac panourile usilor ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la: