Autor |
Mesaj |
Subiect: Navigatie 2DIN noua sau sh? |
Alin0011
Răspunsuri: 1
Vizualizări: 1309
|
Forum: Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Trimis: Mar Apr 12, 2016 8:30 pm Subiect: Re: Navigatie 2DIN noua sau sh? |
Chiar nu stie nimeni nimic de navigatiile astea 2DIN? |
Subiect: Navigatie 2DIN noua sau sh? |
Alin0011
Răspunsuri: 1
Vizualizări: 1309
|
Forum: Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Trimis: Mie Apr 06, 2016 1:10 pm Subiect: Navigatie 2DIN noua sau sh? |
Ajutati-ma cu un sfat va rog:
sa-mi iau un http://www.be-loud.ro/produse/DVD---TV-Auto/Blaupunkt/San-Diego-530/ nou sau un Kenwood, Clarion NX603 sau un Pioneer SH de pe OLX ?
Multumesc |
Subiect: conectare difuzoare usa fata + tweetere Mitsubishi Lancer |
Alin0011
Răspunsuri: 7
Vizualizări: 1330
|
Forum: Diverse Trimis: Vin Apr 01, 2016 1:42 pm Subiect: conectare difuzoare usa fata + tweetere Mitsubishi Lancer |
Mersi fain de sfaturi, asa am conectat si functioneaza perfect. Am incercat in timpul montajului sa fac probe cu firele conectate in ambele feluri posibile si sincer nu vad nicio diferenta. Este posib ... |
Subiect: Imbunatatire sistem audio pe Mitsubishi Lancer |
Alin0011
Răspunsuri: 16
Vizualizări: 3307
|
Forum: Cereri configuratii Trimis: Joi Iul 09, 2015 7:40 pm Subiect: Imbunatatire sistem audio pe Mitsubishi Lancer |
Salutare,
Am un lancer sportback din 2013, HU-ul standard nu cel Rockford Fosgate si cum insonorizarea din fabrica este slaba m-am gandit sa investesc putin in ea. Si daca tot desfac panourile usilor ... |
|