Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Imbunatatire sistem audio pe Mitsubishi Lancer
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2014 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei difuzoare fata/ spate atunci trebuie sa folosesti crossover-ele difuzoarelor (incluse in sistem).
Difuzoarele fata se conecteaza la canalul C/D pentru a putea seta HFP, astfel difurile de midbass nu vor primi frecvente "prea joase".
Pe scurt "si crossovere si reglaje din statie".

Daca vrei sa folosesti "Hertz EV 16.5 si tweetere Rockford Fosgate", atunci iti trebuie crossover, ceea ce nu este prea recomandat.
Crossover-ul este proiectat special pentru fiecare sistem, in fct de parametrii acestuia.

Alin0011

Data înscrierii: 09/Iul/2015

MesajTrimis: Joi Iul 09, 2015 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare,
Am un lancer sportback din 2013, HU-ul standard nu cel Rockford Fosgate si cum insonorizarea din fabrica este slaba m-am gandit sa investesc putin in ea. Si daca tot desfac panourile usilor as vrea sa schimb si difuzoarele.
Etapa 1: schimbat difuzoare(16.5 cm diametru) + insonorizare usi - buget 1500 ron
Etapa 2(probabil anul viitor): insonorizat podea + schimbat HU (ma gandesc la un Blaupunkt san diego 530 sau daca bugetul o sa permita Parrot asteroid smart).
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi pentru Etapa 1 in conditiile in care, din ce am inteles insonorizarea ar costa cam 700 ron deci raman 800 pentru difuzoare - sistem pe fata si coaxiale pe spate. Boxele nu vor fi amplificate si nici subwoofer nu voi pune si as vrea ceva care sa se auda bine si cu un bass puternic. Ascult rap, reggae si putin rock, deci conteaza cum este reprodus bass-ul in boxe.
De asemenea, as fi recunoscator daca mi-ati sugera si un atelier unde gasesc baieti profesionisti in Bucuresti (eu ma gandeam sa fac modificarile la cei de la beloud). Sunt constient ca probabil nu ma voi bucura de calitatea noilor difuzoare pana cand nu voi schimba HU-ul.
Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum