Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Romanian Tuning Show 2011 Bucuresti - EMMA ESPL Contest
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> EMMA Romania

Autor Mesaj
teddyb
Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009
Locație: Craiova

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2011 1:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca ti se trage dla unguri...ai dat scor prea fain si te-au blestemat ca nu t pot ajunge!!!Wink invidiosi!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2011 1:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Draguta organizarea EMMA de data aceasta...Se putea si mai bine dar de cand am participat eu la EMMA ultima data s-au schimbat multe...Deci se poate!

Ca un sfat pentru urmatoarea competitie: Sa se puna termlabul la dispozitia participantilor pe timpul zilei (Masuratori libere toata ziua). Majoritatea au nevoie de el.Nu o sa fie nici inghesuiala nici la masuratori libere nici la masuratori oficiale plus o sa invete toata lumea sa sustina probele ceea ce este foarte important.
Sus
ugod
Priceput

Data înscrierii: 30/Aug/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2011 3:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ori este competitie ori antrenamente ?
din cate stiu eu la concurs nu vin prea multi sa descarce bateriile inainte de masuratori ...cum ai facut si tu de altfel la CJ la CNCA
Sus
Oxy
Priceput

Data înscrierii: 29/Ian/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2011 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi duminica, TL-ul a stat mai mult degeaba, s-a masurat de dimineata la liber&demo, dupa care s-a dat Loudest Car. In continuare se masoara la liber. Undeva la 17:00-18:00 se face premierea.
Sus
Oxy
Priceput

Data înscrierii: 29/Ian/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2011 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scor de la Scenic...
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2011 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

10.8 dB diferenta fata de scorul de concurs ?
A pus senzorul in port ? Laughing

Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2011 4:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai multe poze din cadrul concursului daca se poate
ugod
Priceput

Data înscrierii: 30/Aug/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2011 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bah...poate se cocoseaza senzoru
Sus
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2011 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oxy a scris:
scor de la Scenic...

aa....la ce frecventa a fost?...sau altfel spus cam pe unde a fost peak-ul....ca eu nu prea vad...am monitor de 15 Razz .felicitari la toti pentru participare si pt scoruri:) Wink
Sus
Tibitzu
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2011 11:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ugod a scris:
pai ori este competitie ori antrenamente ?
din cate stiu eu la concurs nu vin prea multi sa descarce bateriile inainte de masuratori ...cum ai facut si tu de altfel la CJ la CNCA

E bine ca cineva isi mai descarca si bateriile,cineva trebuie sa o faca si pe asta si sunt din ce in ce mai putini care o fac.
Iar eu d'aia am venit la Cluj si d'aia o sa vin la orice competitie car audio...Ca sa arat ce inseamna car-audio din punctul meu de vedere...Nu este stilul meu sa stau cu muzica oprita,cu portbagajul inchis toata ziua si sa astept 4 cifre pe un ecran...

Cat despre termlab...tu ce ai putea sa zici cand ai termlabul in garaj...Partea urata este ca mai mult de 60% din participanti nu stiu sa isi sustina probele...Eu pentru ei ziceam sa se puna termlabul la dispozitie nu pentru tine nu pentru mine...noi nu avem nevoie..

si daca tot venim la un concurs car-audio macar sa invatam ceva.
Sus
AZT

Data înscrierii: 16/Mai/2011

MesajTrimis: Lun Mai 16, 2011 2:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Punteti poze si nu va mai certati.
Trebuie si masini care sa faca show toata ziua, sa urle neincetat si sa atraga grup de oameni, trebuie si masini care sa salte putin scoru romaniei. In acelasi timp sunt si multi incepatori, pasionati, care trebuie sa invete. Si sunt destui oameni care sa le explice.

ym: AudioZoomTeam@yahoo.com
Sus
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Lun Mai 16, 2011 7:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu fac parte dintre cei 60% Wink dar imi si place sa-mi descarc bateriile inaintea oricarei confruntari....conteaza cum s-a spus mai devreme ...sa facem show si sa adunam oamenii in jurul masinilor noastre... cu toate astea am dat 151,1 db la 30 hz cu aproape 2000w.

felicitari pentru cosi pentru 149,5 db pentru cea mai zgomotoasa masina...daca vine la Slobozia, voi incerca sa-l "bat" Very Happy

Tibitzu
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mai 16, 2011 8:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu se cearta nimeni ,doar explicam cum stau lucrurile din punctul meu de vedere.
Sus
Cosi_ms

Data înscrierii: 12/Iun/2007
Locație: Tirgu Mures

MesajTrimis: Lun Mai 16, 2011 10:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si mie imi place sa imi descarc bateriile inainte de masuratori si sa fac show Very Happy multumesc pentru felicitari inca odata si ii felicit pe toti competitorii si organizatorii...s-a facut totul asa cum s-a zis si sper ca in continuare sa fie din ce in ce mai bine. puneti si voi poze care aveti ca eu sincer nu am facut nici una
Sus
gascoyn

Data înscrierii: 24/Mar/2011

MesajTrimis: Lun Mai 16, 2011 10:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eeeee... frumos... eu unu sigur o sa mai particip si la alte evenimente... am ramas placut impresionat de prima mea participare.. cat despre termlab... aici da sunt de acord k ar trebui si masuratori libere, atat pt acomodarea participantilor cu fenomenu cat si pt ferificarea pur si simplu a masinii,(frecventa), oricum clar la urmat eveniment o sa am si o cutie de scor Laughing nu mai tine asa.. Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> EMMA Romania Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 4 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum