|
Autor |
Mesaj |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locație: Craiova
|
Trimis: Dum Mai 15, 2011 1:57 am Titlul subiectului: |
|
|
cred ca ti se trage dla unguri...ai dat scor prea fain si te-au blestemat ca nu t pot ajunge!!! invidiosi!!! |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Dum Mai 15, 2011 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Draguta organizarea EMMA de data aceasta...Se putea si mai bine dar de cand am participat eu la EMMA ultima data s-au schimbat multe...Deci se poate!
Ca un sfat pentru urmatoarea competitie: Sa se puna termlabul la dispozitia participantilor pe timpul zilei (Masuratori libere toata ziua). Majoritatea au nevoie de el.Nu o sa fie nici inghesuiala nici la masuratori libere nici la masuratori oficiale plus o sa invete toata lumea sa sustina probele ceea ce este foarte important. |
|
Sus |
|
 |
ugod Priceput
Data înscrierii: 30/Aug/2008 Mesaje: 350 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Mai 15, 2011 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai ori este competitie ori antrenamente ?
din cate stiu eu la concurs nu vin prea multi sa descarce bateriile inainte de masuratori ...cum ai facut si tu de altfel la CJ la CNCA |
|
Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 15, 2011 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Azi duminica, TL-ul a stat mai mult degeaba, s-a masurat de dimineata la liber&demo, dupa care s-a dat Loudest Car. In continuare se masoara la liber. Undeva la 17:00-18:00 se face premierea. |
|
Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 15, 2011 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
scor de la Scenic... |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Mai 15, 2011 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
10.8 dB diferenta fata de scorul de concurs ?
A pus senzorul in port ?  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Mai 15, 2011 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai multe poze din cadrul concursului daca se poate _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
Sus |
|
 |
ugod Priceput
Data înscrierii: 30/Aug/2008 Mesaje: 350 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Mai 15, 2011 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
bah...poate se cocoseaza senzoru |
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Mai 15, 2011 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oxy a scris: | scor de la Scenic... |
aa....la ce frecventa a fost?...sau altfel spus cam pe unde a fost peak-ul....ca eu nu prea vad...am monitor de 15 .felicitari la toti pentru participare si pt scoruri:)  |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
|
Trimis: Dum Mai 15, 2011 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
ugod a scris: | pai ori este competitie ori antrenamente ?
din cate stiu eu la concurs nu vin prea multi sa descarce bateriile inainte de masuratori ...cum ai facut si tu de altfel la CJ la CNCA |
E bine ca cineva isi mai descarca si bateriile,cineva trebuie sa o faca si pe asta si sunt din ce in ce mai putini care o fac.
Iar eu d'aia am venit la Cluj si d'aia o sa vin la orice competitie car audio...Ca sa arat ce inseamna car-audio din punctul meu de vedere...Nu este stilul meu sa stau cu muzica oprita,cu portbagajul inchis toata ziua si sa astept 4 cifre pe un ecran...
Cat despre termlab...tu ce ai putea sa zici cand ai termlabul in garaj...Partea urata este ca mai mult de 60% din participanti nu stiu sa isi sustina probele...Eu pentru ei ziceam sa se puna termlabul la dispozitie nu pentru tine nu pentru mine...noi nu avem nevoie..
si daca tot venim la un concurs car-audio macar sa invatam ceva. |
|
Sus |
|
 |
AZT

Data înscrierii: 16/Mai/2011 Mesaje: 27
|
Trimis: Lun Mai 16, 2011 2:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Punteti poze si nu va mai certati.
Trebuie si masini care sa faca show toata ziua, sa urle neincetat si sa atraga grup de oameni, trebuie si masini care sa salte putin scoru romaniei. In acelasi timp sunt si multi incepatori, pasionati, care trebuie sa invete. Si sunt destui oameni care sa le explice. _________________ inphase powered
ym: AudioZoomTeam@yahoo.com |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Lun Mai 16, 2011 7:20 am Titlul subiectului: |
|
|
eu fac parte dintre cei 60% dar imi si place sa-mi descarc bateriile inaintea oricarei confruntari....conteaza cum s-a spus mai devreme ...sa facem show si sa adunam oamenii in jurul masinilor noastre... cu toate astea am dat 151,1 db la 30 hz cu aproape 2000w.
felicitari pentru cosi pentru 149,5 db pentru cea mai zgomotoasa masina...daca vine la Slobozia, voi incerca sa-l "bat"  _________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
|
Trimis: Lun Mai 16, 2011 8:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu se cearta nimeni ,doar explicam cum stau lucrurile din punctul meu de vedere. |
|
Sus |
|
 |
Cosi_ms
Data înscrierii: 12/Iun/2007 Mesaje: 21 Locație: Tirgu Mures
|
Trimis: Lun Mai 16, 2011 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
si mie imi place sa imi descarc bateriile inainte de masuratori si sa fac show multumesc pentru felicitari inca odata si ii felicit pe toti competitorii si organizatorii...s-a facut totul asa cum s-a zis si sper ca in continuare sa fie din ce in ce mai bine. puneti si voi poze care aveti ca eu sincer nu am facut nici una |
|
Sus |
|
 |
gascoyn

Data înscrierii: 24/Mar/2011 Mesaje: 18
|
Trimis: Lun Mai 16, 2011 10:22 am Titlul subiectului: |
|
|
eeeee... frumos... eu unu sigur o sa mai particip si la alte evenimente... am ramas placut impresionat de prima mea participare.. cat despre termlab... aici da sunt de acord k ar trebui si masuratori libere, atat pt acomodarea participantilor cu fenomenu cat si pt ferificarea pur si simplu a masinii,(frecventa), oricum clar la urmat eveniment o sa am si o cutie de scor nu mai tine asa..  |
|
Sus |
|
 |
|