Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Romanian Tuning Show 2011 Bucuresti - EMMA ESPL Contest
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> EMMA Romania

Autor Mesaj
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Joi Mai 12, 2011 5:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa si trebuie sa fie...Show-ul si competitia noi partipantii le facem nu organizatorii...era si culmea sa mai platim.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
Torture^Car

Data înscrierii: 13/Feb/2011
Locaţie: unde ai sa auzi vibratii puternice acolo is eu ;)

MesajTrimis: Joi Mai 12, 2011 6:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

20lei biletu..... cam mult Shocked
Sus
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locaţie: slobozia

MesajTrimis: Joi Mai 12, 2011 8:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ati bagat atatia bani in masini si va incurca un bilet de 20 lei ,nici macar 2 pachete de tigari ...Very Happy.... dar ma rog fiecare stie mai bine ce are si ce n-are...scuze
laurentiu88richi
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locaţie: Braila & Bucuresti

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 12:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa intru cu un maxi taxi cu geamuri negre si plin de oameni, le i-au 10 lei Smile)
tuning
Pasionat

Data înscrierii: 06/Dec/2009
Locaţie: severin

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 9:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inainte de tot si de toate,incercati sa organizati un eveniment de gen sau orice alceva si vorbim dupa aia...ideea de baza este ca organizatorii nu baga mana in buzunarul nimanui,deci cine vrea si isi doreste sa viziteze avand o pasiune comuna cu ce se petrece acolo va scoate si mai multi bani sa poata veni....e simplu.
Adevarat mai este ca problemele finaiciare ale unora sunt majore si e de inteles cateodata sa li se para mult,dar totusi,vorba lui Ludovic...nu sunt nici macar 2 pachete de tigari Very Happy

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locaţie: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tibitzu a scris:
Se cer bani si la insotitori??? Inseamna ca e foame mare... Very Happy

Daca spunea altcineva ceea ce ai spus tu, mai intelegeam dar din partea ta nu ma asteptam la asemenea reactie.
Ai fi vrut sa aduci masina plina cu oameni?
Am apucat un mic preview la ce va fi acolo si crede-ma ca merita fiecare banut ...
Sus
Oxy
Priceput

Data înscrierii: 29/Ian/2008

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu trebuie sa facem atata caz, i-am explicat si a inteles. ce e important e ca ne vedem acolo Cool

Ultima modificare efectuată Oxy la Vin Mai 13, 2011 11:58 am, modificat de 2 ori în total
Sus
Tibitzu
Audiofil

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 11:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky a scris:
Tibitzu a scris:
Se cer bani si la insotitori??? Inseamna ca e foame mare... Very Happy

Daca spunea altcineva ceea ce ai spus tu, mai intelegeam dar din partea ta nu ma asteptam la asemenea reactie.
Ai fi vrut sa aduci masina plina cu oameni?
Am apucat un mic preview la ce va fi acolo si crede-ma ca merita fiecare banut ...

Si eu ma asteptam din partea ta sa intelegi ce am vrut sa spun.
Din partea mea poate sa fie taxa de participare/intrare si de 10000 lei ...chiar nu ma intereseaza ... ziceam ca fapt divers ca e primul an in care se taxeaza si aspectul acesta ..in alti ani nu interesa pe nimeni pe cine ai si cu cine vi in masina...

App de cate ori am venit eu cu masina plina de oameni ca sa vin si acum???
Sus
Tibitzu
Audiofil

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 11:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oxy a scris:
nu trebuie sa facem atata haz, i-am explicat si a inteles. ce e important e ca ne vedem acolo Cool

Se prinde mai greu... Rolling Eyes Cica vreau sa aduc masina plina de oameni...
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Totusi, nu vad unde e problema ca orice insotitor al competitorului sa plateasca o taxa.
Inteleg ca totul e frumos cand e pe bani putini sau chiar deloc, dar cine vrea cu adevarat sa vada o expozitie adevarata, plateste un pret.
Explica mai bine "ziceam ca fapt divers ca e primul an in care se taxeaza si aspectul acesta". Din cate imi amintesc, majoritatea evenimentelor la Romexpo a perceput taxa pentru insotitori.
Nu am zis de tine ca ai venit cu masina plina dar nici nu am inteles reactia ta, de ce ai sarit asa in sus cand s-a pomenit de taxa.
Cum de esti singurul care a sarit in sus?
Sus
Tibitzu
Audiofil

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1.Repet inca odata ca am spus-o ca fapt divers.Nu sunt multi care au facut sportul asta din pura pasiune asa cum am facut eu cu atata timp si bani investiti ,asa ca iti dai seama ca nu ma intereseaza taxele si nu este o problema pentru mine.

2.Din 2008 de cand particip la evenimente car-audio eu nu am vazut taxa pentru insotitorii participantilor la Romexpo. ( Si aici nu vb de car-audio,vb in general)

3. Uite ca eu sunt mai special,d'aia am sarit asa.
Sus
Oxy
Priceput

Data înscrierii: 29/Ian/2008

MesajTrimis: Sâm Mai 14, 2011 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bun, direct de la eveniment scorurile live pe http://www.emma-romania.ro/livescore

Pe paracurs ce se adauga vor aparea pe site.
Sus
ugod
Priceput

Data înscrierii: 30/Aug/2008
Locaţie: Timisoara

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2011 12:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poze ceva ?
Sus
teddyb
Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009
Locaţie: Craiova

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2011 1:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ho sa ajunga si lumea acasa ugod!!:p
Eu sunt primu cred....am cateva foto,dar am o oboseala in mine d moarte incat sa le urc...Sad
Pacat k nu ai putut ajunge!!Sad a fost frumos,femei garla,mi-am luat inima in dinti sa comentez la microfon probleme!!!Smile))) eu,cel putin,m-am distrat!!!
Sus
ugod
Priceput

Data înscrierii: 30/Aug/2008
Locaţie: Timisoara

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2011 1:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soarta !
in ritmul acesta ratez toate competitiile
Sus
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> EMMA Romania Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 3 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum