|
Autor |
Mesaj |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Joi Mai 12, 2011 5:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa si trebuie sa fie...Show-ul si competitia noi partipantii le facem nu organizatorii...era si culmea sa mai platim. |
|
Sus |
|
 |
Torture^Car

Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 18 Locaţie: unde ai sa auzi vibratii puternice acolo is eu ;)
|
Trimis: Joi Mai 12, 2011 6:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
20lei biletu..... cam mult  |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locaţie: slobozia
|
Trimis: Joi Mai 12, 2011 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
ati bagat atatia bani in masini si va incurca un bilet de 20 lei ,nici macar 2 pachete de tigari ... .... dar ma rog fiecare stie mai bine ce are si ce n-are...scuze _________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
 |
laurentiu88richi Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 337 Locaţie: Braila & Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
tuning Pasionat

Data înscrierii: 06/Dec/2009 Mesaje: 189 Locaţie: severin
|
Trimis: Vin Mai 13, 2011 9:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Inainte de tot si de toate,incercati sa organizati un eveniment de gen sau orice alceva si vorbim dupa aia...ideea de baza este ca organizatorii nu baga mana in buzunarul nimanui,deci cine vrea si isi doreste sa viziteze avand o pasiune comuna cu ce se petrece acolo va scoate si mai multi bani sa poata veni....e simplu.
Adevarat mai este ca problemele finaiciare ale unora sunt majore si e de inteles cateodata sa li se para mult,dar totusi,vorba lui Ludovic...nu sunt nici macar 2 pachete de tigari  _________________ MOTO SAPIENS Drobeta Turnu Severin |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 13, 2011 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Tibitzu a scris: | Se cer bani si la insotitori??? Inseamna ca e foame mare...  |
Daca spunea altcineva ceea ce ai spus tu, mai intelegeam dar din partea ta nu ma asteptam la asemenea reactie.
Ai fi vrut sa aduci masina plina cu oameni?
Am apucat un mic preview la ce va fi acolo si crede-ma ca merita fiecare banut ... |
|
Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 13, 2011 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
nu trebuie sa facem atata caz, i-am explicat si a inteles. ce e important e ca ne vedem acolo 
Ultima modificare efectuată Oxy la Vin Mai 13, 2011 11:58 am, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
|
Trimis: Vin Mai 13, 2011 11:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Sharkky a scris: | Tibitzu a scris: | Se cer bani si la insotitori??? Inseamna ca e foame mare...  |
Daca spunea altcineva ceea ce ai spus tu, mai intelegeam dar din partea ta nu ma asteptam la asemenea reactie.
Ai fi vrut sa aduci masina plina cu oameni?
Am apucat un mic preview la ce va fi acolo si crede-ma ca merita fiecare banut ... |
Si eu ma asteptam din partea ta sa intelegi ce am vrut sa spun.
Din partea mea poate sa fie taxa de participare/intrare si de 10000 lei ...chiar nu ma intereseaza ... ziceam ca fapt divers ca e primul an in care se taxeaza si aspectul acesta ..in alti ani nu interesa pe nimeni pe cine ai si cu cine vi in masina...
App de cate ori am venit eu cu masina plina de oameni ca sa vin si acum??? |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
|
Trimis: Vin Mai 13, 2011 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Oxy a scris: | nu trebuie sa facem atata haz, i-am explicat si a inteles. ce e important e ca ne vedem acolo  |
Se prinde mai greu... Cica vreau sa aduc masina plina de oameni... |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 13, 2011 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Totusi, nu vad unde e problema ca orice insotitor al competitorului sa plateasca o taxa.
Inteleg ca totul e frumos cand e pe bani putini sau chiar deloc, dar cine vrea cu adevarat sa vada o expozitie adevarata, plateste un pret.
Explica mai bine "ziceam ca fapt divers ca e primul an in care se taxeaza si aspectul acesta". Din cate imi amintesc, majoritatea evenimentelor la Romexpo a perceput taxa pentru insotitori.
Nu am zis de tine ca ai venit cu masina plina dar nici nu am inteles reactia ta, de ce ai sarit asa in sus cand s-a pomenit de taxa.
Cum de esti singurul care a sarit in sus? |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
|
Trimis: Vin Mai 13, 2011 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
1.Repet inca odata ca am spus-o ca fapt divers.Nu sunt multi care au facut sportul asta din pura pasiune asa cum am facut eu cu atata timp si bani investiti ,asa ca iti dai seama ca nu ma intereseaza taxele si nu este o problema pentru mine.
2.Din 2008 de cand particip la evenimente car-audio eu nu am vazut taxa pentru insotitorii participantilor la Romexpo. ( Si aici nu vb de car-audio,vb in general)
3. Uite ca eu sunt mai special,d'aia am sarit asa. |
|
Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Mai 14, 2011 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bun, direct de la eveniment scorurile live pe http://www.emma-romania.ro/livescore
Pe paracurs ce se adauga vor aparea pe site. |
|
Sus |
|
 |
ugod Priceput
Data înscrierii: 30/Aug/2008 Mesaje: 350 Locaţie: Timisoara
|
Trimis: Dum Mai 15, 2011 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
poze ceva ? |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locaţie: Craiova
|
Trimis: Dum Mai 15, 2011 1:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Ho sa ajunga si lumea acasa ugod!!:p
Eu sunt primu cred....am cateva foto,dar am o oboseala in mine d moarte incat sa le urc...
Pacat k nu ai putut ajunge!! a fost frumos,femei garla,mi-am luat inima in dinti sa comentez la microfon probleme!!! ))) eu,cel putin,m-am distrat!!! |
|
Sus |
|
 |
ugod Priceput
Data înscrierii: 30/Aug/2008 Mesaje: 350 Locaţie: Timisoara
|
Trimis: Dum Mai 15, 2011 1:30 am Titlul subiectului: |
|
|
soarta !
in ritmul acesta ratez toate competitiile |