|
Autor |
Mesaj |
ceoby
Data înscrierii: 14/Mar/2015 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Mar 14, 2015 1:30 pm Titlul subiectului: Recomandare HU USB 200-300 lei |
|
|
Salutare,
Vreau sa imi schimb player-ul si as avean nevoie de o parere, am pe masina boxe de fabrica 2fata, 2 spate + 2 tweetere (golf 4) si as vrea sa imi pun un player cu usb la un pret rezonabil si am gasit pe site urmatorul produs: http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/JVC/KD-X210/ , este ok ? imi place aspecut, imi place ca are culoarea roise si se potriveste cu bordul masinii. In viitorul apropiat as dori oricum sa schimb si boxele pe fata preferabil si tweeter-ele cu unele un pic mai buna dar fara aplificare.
Astept opinii |
|
Sus |
|
 |
ceoby
Data înscrierii: 14/Mar/2015 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Mar 14, 2015 7:05 pm Titlul subiectului: alt model |
|
|
Intre timp am mai gasit un pioneer mvh-1400ub sh , ce recomandati in aceasta varianta ? |
|
Sus |
|
 |
Andreiw210 Pasionat

Data înscrierii: 15/Feb/2015 Mesaje: 53 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Mar 28, 2015 2:54 am Titlul subiectului: Re: alt model |
|
|
ceoby a scris: | Intre timp am mai gasit un pioneer mvh-1400ub sh , ce recomandati in aceasta varianta ? |
Modelul ala il gasesti nou la 240ron
Daca este peste 160 ron SH atunci mergi pe
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/MVH-170ui/
Il consider best-buy la sub 300ron _________________
~=)People are like music-Some speak the truth-And others are just noise(=~  |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Sâm Mar 28, 2015 7:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Dar kenwood nu vrei? Cel mai ieftin model e ceva din seria kmm care cica sunt f reusite. Mai bn kenwood. Arunca un ochi pe site _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
Sus |
|
 |
Andreiw210 Pasionat

|
Trimis: Dum Mar 29, 2015 2:42 am Titlul subiectului: |
|
|
alecspc a scris: | Dar kenwood nu vrei? Cel mai ieftin model e ceva din seria kmm care cica sunt f reusite. Mai bn kenwood. Arunca un ochi pe site |
Nu ofera nici un kmm la pretul cerut 2 pre-out, HPF/LPF si egalizator pe 5 benzi
Iar calitatea sunetului redat nu cred ca e atat de proasta in comparatie cu cea a HU-lui Kenwood _________________
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
Andreiw210 Pasionat

|
Trimis: Dum Mar 29, 2015 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
VanIIa a scris: | Nu te ajutĂŁ cu absolut nimic egalizatorul ĂŁla, eventual Ăźți bagĂŁ doar niște distorsiuni... |
In cazul Ăźn care ai niște difuzoare stock/subdimensionate/proaste/pasive/nefiltrate etc este de un real folos, tocmai pentru a mai reduce cate un decibel doi, cat mai selectiv Ăźn game de frecvențĂŁ cĂąt mai restrĂąnse, și astfel, vei ELIMINA din distorsiunile care apar la un volum ridicat... _________________
|
Sus |
|
 |
|