Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare HU USB 200-300 lei

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
ceoby

Data înscrierii: 14/Mar/2015

MesajTrimis: Sâm Mar 14, 2015 1:30 pm    Titlul subiectului: Recomandare HU USB 200-300 lei Răspunde cu citat (quote)

Salutare,

Vreau sa imi schimb player-ul si as avean nevoie de o parere, am pe masina boxe de fabrica 2fata, 2 spate + 2 tweetere (golf 4) si as vrea sa imi pun un player cu usb la un pret rezonabil si am gasit pe site urmatorul produs: http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/JVC/KD-X210/ , este ok ? imi place aspecut, imi place ca are culoarea roise si se potriveste cu bordul masinii. In viitorul apropiat as dori oricum sa schimb si boxele pe fata preferabil si tweeter-ele cu unele un pic mai buna dar fara aplificare.

Astept opinii
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ceoby

Data înscrierii: 14/Mar/2015

MesajTrimis: Sâm Mar 14, 2015 7:05 pm    Titlul subiectului: alt model Răspunde cu citat (quote)

Intre timp am mai gasit un pioneer mvh-1400ub sh , ce recomandati in aceasta varianta ?
Sus
Andreiw210
Pasionat

Data înscrierii: 15/Feb/2015
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Mar 28, 2015 2:54 am    Titlul subiectului: Re: alt model Răspunde cu citat (quote)

ceoby a scris:
Intre timp am mai gasit un pioneer mvh-1400ub sh , ce recomandati in aceasta varianta ?

Modelul ala il gasesti nou la 240ron
Daca este peste 160 ron SH atunci mergi pe
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/MVH-170ui/

Il consider best-buy la sub 300ron

alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Sâm Mar 28, 2015 7:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar kenwood nu vrei? Cel mai ieftin model e ceva din seria kmm care cica sunt f reusite. Mai bn kenwood. Arunca un ochi pe site
Andreiw210
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mar 29, 2015 2:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alecspc a scris:
Dar kenwood nu vrei? Cel mai ieftin model e ceva din seria kmm care cica sunt f reusite. Mai bn kenwood. Arunca un ochi pe site

Nu ofera nici un kmm la pretul cerut 2 pre-out, HPF/LPF si egalizator pe 5 benzi Exclamation
Iar calitatea sunetului redat nu cred ca e atat de proasta in comparatie cu cea a HU-lui Kenwood

VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014

MesajTrimis: Dum Mar 29, 2015 9:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu te ajutĂŁ cu absolut nimic egalizatorul ĂŁla, eventual Ăźți bagĂŁ doar niște distorsiuni...
Andreiw210
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mar 29, 2015 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

VanIIa a scris:
Nu te ajutĂŁ cu absolut nimic egalizatorul ĂŁla, eventual Ăźți bagĂŁ doar niște distorsiuni...

In cazul Ăźn care ai niște difuzoare stock/subdimensionate/proaste/pasive/nefiltrate etc este de un real folos, tocmai pentru a mai reduce cate un decibel doi, cat mai selectiv Ăźn game de frecvențĂŁ cĂąt mai restrĂąnse, și astfel, vei ELIMINA din distorsiunile care apar la un volum ridicat...

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum