|
|
|
Autor |
Mesaj |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Oct 24, 2008 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Claudiu chiar nu ar trebui sa te certi cu ssrli , pentru ca lupta e inegala(ai putea pierde foarte usor).
I-ti spun eu o incinta care suna prost e cea trimisa la lugoj pentru doua brutusuri patrate "iluminate" , cu scuzele de rigoare pentru posesorul ei adrian(am impresia ca si a dat si el seama de asta) ...........
_________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Oct 24, 2008 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
ssrli nu prea are treaba cu comunismul, dar daca tot ai adus vorba imi permit si eu o divagatie pe tema... stii de ce-mi aduc aminte incintele tale, multe, frumoase, aliniate si mai mult ca perfecte? de rafturile care le aranjau in fata lui ceausescu de ziua recoltei, cu fructe, legume, roti de branzeturi, salamuri etc ... insa 99% din lume nu stia atunci ca acele legume fructe mezeluri branzeturi de-ti lasau gura apa erau din gips sau din lemn si ca era un echipaj special care le plimba prin toata romania la toate vizitele si "le punea in scena".
frumos nu inseamna si bun .
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

Data înscrierii: 26/Apr/2008 Mesaje: 210 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Oct 24, 2008 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
babau sa sti ca incinta lui adi_tm nu e un exemplu bun , sa ma fac inteles adi a vrut o incinta dubla sa io trimitem prin curier , care sai intre intr-un logan si am avut niste dimensiuni maxime admise in care ma puteam incadra , deci nu ii puteam face o incinta custom de 230 litri , fara sa am masina in garaj , pun si linku cu incinta in cauza care io zic ca se auzea destul de bine http://www.youtube.com/watch?v=kiE4Ik_kpGw daca tu crezi cai puteai face oincinta mai mare care sa io trimiti prin curier si sa intre si in masina . cat despre bezz continua sa afirme ca nu sunt bune incintele ca nu sunt de calitate , doar din privitul pozelor . si cu o pagina mai inapoi am cerut niste dovezi asupra unor afirmati nefondate dar no sa vina pt ca sunt doar minciuni .
|
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Dum Noi 02, 2008 11:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce am mai lucrat si eu saptamana asta pe langa alte treburi . si un clip cu doar cateva din lucrarile mele : http://www.youtube.com/watch?v=V6FztSnQUHw
Description: |
|
Filesize: |
53.83 KB |
Viewed: |
471 Time(s) |

|
|
93.98 KB |
454 Time(s) |

|
|
46.27 KB |
422 Time(s) |

|
|
45.62 KB |
435 Time(s) |

|
|
44.4 KB |
462 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 391 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 03, 2008 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Lucrezi frumos ,bv tie.Si la afirmatia ca incintele lui nu sunt de "calitate" ,din punctu meu de vede omu face ce i se cere ,nu toata lumea vrea performante ,multa lume nu e chiar asa de pasionata vor sa mai aibe si loc unde sa bag un bagaj ceva si sa arate bine si el incearca sa se conformeze cerintelor.Bafta
|
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
dupa melodiile din ultimul clip cu lucrarile tale si dupa limbajul tau cred ca era mai corect nick-ul claudiu suburban
bafta si de la mine
incintele alea pentru medii, pozitionate in spatele tetierelor (am inteles, asa a vrut clientu'), esti sigur la ca o groapa/frana/doamne fereste accident nu-i pica in cap pasagerului (cu tot cu panelul de plastic pe care le-ai prins?)
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
O mica interventie si atat.
1. Hai sa ne rezumam pe viitor strict la discutii legate de incintele omului, fara a face afirmatii (adevarate sau nu) cu caracter personal (vezi "suburban")
2. Ce pot spune despre incintele omului se bazeaza pe o singura experienta, incinta dubla pentru difuzoare Hifonics Brutus pentru un Seat Leon - suna OK iar clientul e hiper-incantat (a avut 1204BP-D inainte si diferenta este semnificativa). I-am mai comandat cate ceva, asteptam sa fie gata si vom posta ulterior feedback.
3. Incintele "de stalpi spate" au fost comandate de un site concurent dar "prieten" pentru masina lor "DEMO" sau, daca vreti, "de scandal". Avand in vedere ca pe masina respectiva s-a renuntat la volan cu airbag in favoarea unuia "sport" si "fitza", avand in vedere alimentarile de pe masina respectiva si multe alte aspecte care nu merita mentionate, nu cred ca securitatea a fost printre coordonatele luate in seama la "draft-area" acelui proiect de catre cei de la 12345678.ro (repet, nu e o rautate, e doar adevarul - oamenii ne sunt prieteni)
Exista clienti si clienti. Iar Claudiu, din ce am reusit eu sa inteleg, nu face decat sa le ofere clientilor exact ce ei isi doresc (chiar daca ei poate nu isi doresc intotdeauna ceea ce ne-am dori multi dintre noi).
In fine, sper ca am reusit sa lamuresc cateva lucruri. Nu cer sa nu existe pareri contradictorii, dezbateri, etc. pe forum, dar imi doresc ca acestea sa fie constructive si la obiect.
|
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Mar Noi 25, 2008 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
atasez un link cu cel mai placut proiect al meu , band pass pt jl audio 12w7 care a tot fost criticat . sper sa va placa . http://www.youtube.com/watch?v=nsNKXrer-zU
|
|
Sus |
|
 |
faibox Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007 Mesaje: 350 Locație: Tulcea
|
Trimis: Vin Noi 28, 2008 1:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Super tare, baiatu are 12w7, amplificator jl si la partea de semnal- emitator fm+casetofon stock
Cam rautacios am fost
_________________ Addicted to Bass |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Vin Noi 28, 2008 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
stai sati explic , clientul cu jl se ocupa cu masini , cand a venit la mine pt comanda a venit cu un bmw , cand a venit sa ia subwooferul a venit cu un audi A3 , acum cu criza asta financiara a zis ca aduce dastea mai pt . romani , daia nu schimba nimic la o masina , intelegi , daca urmaresti clipul cu atentie se poate vedea pe geamul spate un anunt . :)
|
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Mar Feb 17, 2009 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai adaug si eu o mica parte din lucrarile mele , din mdf , unele pt firme cu care colaborez dar si pt clienti privati . sper sa placa .
|
97.13 KB |
417 Time(s) |

|
|
60.57 KB |
430 Time(s) |

|
|
109.36 KB |
436 Time(s) |

|
|
71.7 KB |
436 Time(s) |

|
|
95.75 KB |
440 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Vin Feb 20, 2009 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
atasez imagini cu noul meu partener la mochetat care doarme toata ziua si isi ia salariul degeaba , si un proiect recent pt pioneer ts-w5102spl .
|
98.46 KB |
460 Time(s) |

|
|
122.89 KB |
478 Time(s) |

|
|
152.67 KB |
432 Time(s) |

|
|
75.32 KB |
449 Time(s) |

|
|
97.1 KB |
478 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 20, 2009 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
super dragutz little doggy.. ...despre proiectu pioneer...e un dif super interesant din specificatii(n-am ascultat)..dar as dori sa fac si eu o critica micutza....pt acel gen de difuzor suprafata portului mi se pare cam mica....dar poate ma insel
_________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Vin Feb 20, 2009 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut , ma bucur cati place de colegutul meu .clientu ar fi vrut si spl dar nepermitandusi o incinta mai mare ca spatiu ( portbagaj golf3+multe truse,scule ) si din alt punct de "vedere" incinta e acordata la 41 hz , portul are dimensiunea de 45mm ori 330 mm . fata incintei e destul de mare mai precis 900mm lungime si 380 mm inaltime si poate daia pare portul mic .
Ultima modificare efectuată de către CLAUDIU_URBAN la Sâm Feb 21, 2009 11:06 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
faibox Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007 Mesaje: 350 Locație: Tulcea
|
Trimis: Sâm Feb 21, 2009 1:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Cainele e super tare, insa nu pot sa spun acelas lucru de incinta...
Nu inteleg de ce pui minet/vata in interiorul incintelor bass-reflex?
Din poza mi se pare ca portul e cam mic pentru acel difuzor si pentru 41Hz.
In a doua poza cu incinta nu mi a placut ca ai inghesuit pe laterala din stanga 4 h-suruburi prea apropiate iar pe laterala fata (cea cu difuzorul) 4 h-suruburi foarte, foarte departate(rare)
|
122.89 KB |
430 Time(s) |

|
_________________ Addicted to Bass |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|