Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

proiectele mele
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
faibox
Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Sâm Oct 11, 2008 2:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Probabil ca latea nu s a referit la marimea incintei (in cazul bass-reflex) sau X db pe care ii scoate , ci faptul ca ar fii pacat ca un asa difuzor sa fie pus in incinta band-pass.
Sincer nu am ascultat un JL in band-pass( ci numai in reflex si sealed) dar niciodata nu mi a placut bass-ul produs de o asemenea incinta , mai ales intr o caroserie hachback...
Parerea mea e ca JL-ului ii place cel mai mult in sealed, sau dupa gusturi in reflex.
Bft!

latea
Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc Falibox...ai raspuns tu pentru mine...dar fiecare face ce vrea cu difuzorul lui...Eu daca l-as avea ar sta intr-un seald.
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 1:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CLAUDIU_URBAN a scris:
si de ce crezi ca e pacat , argumenteaza . ca nu am facut un bass reflex ca toata lumea , hai sati zic o treaba , sunt 5 % care participa la concursuri , tot respectu si mie miar placea dar numi permit . dar mai exista si cei 95 % care vor muzica doar pt placerea lor fiind ia si de firma nu neaparat chinezari , dar care iti pun diverse conditi : vreau sal pot muta in mai multe portbagaje , vreau sa aiba loc si carucioru copilului , sa mai intre si uneltele de pescuit si valiza lu nevastasa . etc. tu poate ii faceai un bass reflex cat portbagaju cu care sa dai x db , dar nu inseamna ca toata lumea tre sa copieze pe x si y , si ca sati dai seama cat de multumit a fost clientu , e hotarat sasi ia un 13w7 si sai fac tot band pass ca in clipu urmator http://www.youtube.com/watch?v=fO79hmdVO7Q noroc .

Un bass reflex calumea nu e in ideea de dat x decibeli.

Daca tu zici ca un bandpass e mai economic ca spatiu decat un sealed sau un bass reflex atunci fie Razz

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CLAUDIU_URBAN
Priceput

Data înscrierii: 26/Apr/2008
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 2:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din fericire sunt un baiat cu bun simt si no sa raspunt la toate rautatile si invidiei unora . cinei place ce lucrez sa se uite . cat despre cunostintele lu x si y , pana numi argumenteaza technic de nu e bun un band pass inseamna ca habar nare . daca imi raspunde cu io preferam sealed , io b.r. , difuzorului ii place sealed , mam convins . oricum cine e apreciat lucreaza cine nu ramane la stadiul de 1,2,3 incinte si se lauda doar ca cica stie technic....
Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CLAUDIU_URBAN a scris:
din fericire sunt un baiat cu bun simt si no sa raspunt la toate rautatile si invidiei unora . cinei place ce lucrez sa se uite . cat despre cunostintele lu x si y , pana numi argumenteaza technic de nu e bun un band pass inseamna ca habar nare . daca imi raspunde cu io preferam sealed , io b.r. , difuzorului ii place sealed , mam convins . oricum cine e apreciat lucreaza cine nu ramane la stadiul de 1,2,3 incinte si se lauda doar ca cica stie technic....

Invidie ? Laughing Laughing Laughing

Din fericire sunt un baiat de bun simt adica eu nu sunt ?

Noi ti-am atras atentia asupra unor aspecte...vrei argumente tehnice care te depasesc ?

Sus
CLAUDIU_URBAN
Priceput

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 8:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cateva foto cu ce am mai lucrat si eu in ultimul timp .

P1050259.JPG
 Description:
 Filesize:  70.5 KB
 Viewed:  412 Time(s)

P1050259.JPG

DSCF6451.jpg
 Description:
 Filesize:  61.34 KB
 Viewed:  437 Time(s)

DSCF6451.jpg

DSCF6456.jpg
 Description:
 Filesize:  56.8 KB
 Viewed:  425 Time(s)

DSCF6456.jpg

P1050194.JPG
 Description:
 Filesize:  70.47 KB
 Viewed:  401 Time(s)

P1050194.JPG

P1050201.JPG
 Description:
 Filesize:  50.43 KB
 Viewed:  398 Time(s)

P1050201.JPG

P1050208.JPG
 Description:
 Filesize:  55.95 KB
 Viewed:  431 Time(s)

P1050208.JPG

Sus
CLAUDIU_URBAN
Priceput

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 8:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca un rand

stalpi clio cu spx-uri montate.JPG
 Description:
 Filesize:  78.16 KB
 Viewed:  437 Time(s)

stalpi clio cu spx-uri montate.JPG

stalpi clio 2.JPG
 Description:
 Filesize:  61.01 KB
 Viewed:  420 Time(s)

stalpi clio 2.JPG

stalpi clio 1.JPG
 Description:
 Filesize:  40.71 KB
 Viewed:  430 Time(s)

stalpi clio 1.JPG

b.r. hifoncics atlas.JPG
 Description:
 Filesize:  80.88 KB
 Viewed:  416 Time(s)

b.r.   hifoncics atlas.JPG

b.r. hifonics atlas.JPG
 Description:
 Filesize:  45.45 KB
 Viewed:  415 Time(s)

b.r.  hifonics atlas.JPG

b.r. hifonics atlas.JPG
 Description:
 Filesize:  54.92 KB
 Viewed:  415 Time(s)

b.r. hifonics atlas.JPG

Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 11:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sublim!
ce poate fi mai frumos decat un kick in freza si un tweeter in balarii? Laughing

nu te deranja sa raspunzi unui alt invidios Wink chiar n-are rost.

cioc cioc!
cine e?
eu, magnat! Laughing

ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 1:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incinta la Atlas-uri e si mai sublima decat kick-ul in freza...

Eu sunt cel mai invidios pentru ca nu stiu face incinte fragile.

Sus
latea
Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 4:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai baieti stim cu totii ca lucreaza frumos si la scara mare ceea ce este bine ... deci in mare parte este ok ... este munca lui si nu trebuie criticata...
Adi una este cand iti faci personal incinta si sti ca o sa fie pe masina ta si vrei sa sune perfect si una este sa nu ai nici o treaba cu sunetul si sa ceri un subwoofer in portbagaj...Omul face ce i se cere...Oricum nici cu alte firme care construiesc incinte nu ma laud...Din cate stiu eu incintele lui au un minim de cerinte si pentru incepatori sunt destul de ok...

PS: Incinta se paote schimba oricand nu?? Deci nu este o crima ce face el ! Asa invatam ...

Mie unu chiar daca nu am fost impresionat de sunetul incintelor lui ii apreciez efortul pe care il depune...

bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand cineva o face din pasiune si-i si iese, ok, jos palaria, aici insa e magazinul de incinte srl si cam atat. e business.
CLAUDIU_URBAN
Priceput

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 5:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hai sai raspund lu sssrli , in primu rand nu ma cobor la nivelul tau si miar fi rusine in locul tau sa ma bag cu japca in seama doar sa mai faci un post . in al doilea rand chiar nu ma intereseaza parerea ta ca nu esti in masura , degeaba ramforsezi o incinta daca o incleiezi tot in locul unde o tai adica cu praf pe ia si fara sa cureti placile , aia nu e lipitura . si mai conteaza mult si aspectul , finisajul , ca o cutie de lemn o face orice tamplar daca are proiectu , deci stai jos ca nu sti nici macar technic , doar acuzi dar nu aduci niciodata dovezi fondate , tehnice . asta e mai sunt si dastia ca mine care lucreaza naspa cum spui tu nu toata lumea e "expert" .
Sus
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CLAUDIU_URBAN
SEFU ....am impresia ca tu esti apreciat f mult de necunoscatori carora le-ai trantit niste cutii "frumoase" .
NU ESTI NICI MACAR TAMPLAR BUN, NICI MESERIAS IN ALE DESIGNULUI, SI NICI CUNOSTINTE NU AI IN . TRADUCTOARE SI ELEMENTE DE ELECTROACUSTICA.

Respect pt ca reusesti sa le vinzi, esti un wizard bun
Shocked
Sus
CLAUDIU_URBAN
Priceput

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 9:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

voi se vede clar ca sunteti prieteni . hai sa va zic o treaba nu aduceti afirmati nefondate sau inventate , 1 -ssrli a zis ca as fi zis io : "Daca tu zici ca un bandpass e mai economic ca spatiu decat un sealed sau un bass reflex atunci fie " vreau sa-mi arate unde am zis io asa cv . si no sa stie pt. ca e inventata de el . 2 - latea a zis ca a auzit incinte de ale mele si nu a fost multumit , il rog sa zica numele celui la care a auzit incinta(le) respectiva , si nici el nu are un raspuns pt. ca la fel inventeaza , se pare ca sunt vreo 2 - 3 useri mai vechi care nu realizeaza mai nimic practic ,dar in schimb rad si jignesc munca altora . pacat . daia no sa evoluam niciodata . comunismu asta . ar trebui sa fim deschisi la cei nou si frumos . rog un moderator sa ma sanctioneze daca io am inceput circu asta si daca io am facut afirmati nefondate la adresa altora . numai bine .
Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 9:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CLAUDIU_URBAN a scris:
se pare ca sunt vreo 2 - 3 useri mai vechi care nu realizeaza mai nimic practic

Ai dreptate. Eu unul toata ziua butonez pe net !

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare
Pagina 4 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum