Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Problema sonorizare sistem audio

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
g2by

Data înscrierii: 31/Iul/2018

MesajTrimis: Dum Dec 16, 2018 9:43 pm    Titlul subiectului: Problema sonorizare sistem audio Răspunde cu citat (quote)

Salut ! Intampin o problema cu sistemul pe care l-am instalat pe masina.
Am un zgomot static + vajait in boxe cand accelerez.
Am schimbat difuzoarele din portiere si am adaugat tweetere + subwoofer, am cablat fiecare difuzor in parte, nu am folosit cablajul masinii.
Difuzoarele, audio system HX 100 sq, sunt amplificate de un hifonics cu 4 canale x 100 W/canal.
Subwooferul, tot un hifonics de 500w, e amplificat de un hifonics cu 2 canale x 300 W/canal.
Am pus un capacitor de la hifonics de 1 farad si un egalizator tot de la hifonics.
Masa e facuta pe caroseria masinii, unde se prinde centura pe caroserie(centura de la bancheta spate). Am curatat de vopsea bine, am pus masa si pe urma am pus suportul de metal al centurii.
Am adaugat si un filtru de ground loup, uneori functioneaza si nu mai am vajaitul acela cand accelerez masina. Am facut si o impamantare a navigatiei la caroserie, primele 3 saptamani nu am mai avut zgomot static si pe urma a revenit.
Daca aveti vreo idee ce as putea sa fac sa rezolv permanent aceste probleme, e bine venita. As dori sa va mai informez ca sunt nou in ceea ce priveste sistemele audio de pe masina si incerc sa invat din mers.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum