Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Peugeot Boxer (all Sound Magus)
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 10:10 am    Titlul subiectului: Peugeot Boxer (all Sound Magus) Răspunde cu citat (quote)

Avand in vedere ca am deja ceva timp de cat sunt membru pe acest forum cred ca a venit timpul sa imi prezint si eu sistemul meu decent.

Masina este un microbuz peugeot:

Boxele de pe fata si unicele sunt: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/Sisteme/Industria_HFI4.2c/
Amplif boxe/sub: http://www.soundmagus.com/C90.html un amplif mai putin cunoscut sau folosit pe la noi prin tara (din cate am obs.) dar
de care sunt f f f multumit.
Subwoofer: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/HELIX/DB_10_Dark_Blue/
Kit amplif: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Ground_Zero/GZPK_10/

Urmatoarele modificari ce vor urma:
Amplif mono: Magnat Rx Mono (achizitionat)
Player: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDA-9853R/ care sapt asta probabil ajunge de la Maximus
Sub: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Hydrogen/GZHW_30X/ plus incinta custom
Kit cabluri: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Ground_Zero/GZPK_50/ care vor fi montate sapt asta.
plus 2 distribuitoare Stinger pentru amplifuri.

Ultima modificare efectuată de către cristimac la Joi Sep 03, 2009 5:49 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 10:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Urmeaza poze cu sist actual si poze cand am sa trag AWG 0 si sa leg Rx-ul.

Acum o intrebare...Alpine-ul ce il iau am vazut ca are crossover digital...deci legat la ampliful in 4 canale...pot sa fac full active cu sistemul ce il detin?

Ultima modificare efectuată de către cristimac la Mar Aug 04, 2009 11:59 am, modificat de 1 dată în total
Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 11:57 am    Titlul subiectului: Rx Mono Răspunde cu citat (quote)

Rx

DSC00899.JPG
 Description:
 Filesize:  120.09 KB
 Viewed:  373 Time(s)

DSC00899.JPG

Sus
moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 12:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca te rog fai poze din mai multe unghiuri la rx mono is curios cum arata

abia astept sa vad sistemul complect pana atunci bafta la lucru
Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rx again

DSC00900.JPG
 Description:
 Filesize:  406.69 KB
 Viewed:  394 Time(s)

DSC00900.JPG

Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poze

DSC00901.JPG
 Description:
 Filesize:  392.53 KB
 Viewed:  401 Time(s)

DSC00901.JPG

Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pics

DSC00902.JPG
 Description:
 Filesize:  419.66 KB
 Viewed:  371 Time(s)

DSC00902.JPG

Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 2:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poze cu actualul sub

DSC00874.JPG
 Description:
 Filesize:  136.59 KB
 Viewed:  382 Time(s)

DSC00874.JPG

Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 2:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sub2 ... cam mult praf pe el Smile

DSC00875.JPG
 Description:
 Filesize:  141.81 KB
 Viewed:  372 Time(s)

DSC00875.JPG

Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 2:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sub 3

DSC00877.JPG
 Description:
 Filesize:  134.13 KB
 Viewed:  378 Time(s)

DSC00877.JPG

Sus
moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

super, bafta in continuare
Sus
^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumos aratane si noua unde ai prins amplifu si ai facut buna treaba cu alegerea amplifului pentru ce subwoofer ai si pe upgrate la fel bafta in continoare.
ps Ai putea sa faci un wall Very Happy cu 2 difuri de 15 Cool

cristimac
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 05, 2009 8:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poze cu amplifu am sa mai pun sa trag numa si cablurile, 2x15 nu voi face sigur...pentru ca vreau sa am loc si pt marfa. Deocamdata cred ca o sa isi faca treaba si 1x 12"....pe viitor poate partea de medii sa o imbunatatesc...sa vad cat ar costa o chestie facuta pe bord gen PROVIDIUS...dar asa rand pe rand ca doar este criza Smile
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mie Aug 05, 2009 9:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer nu stiu cat ar costa asa ceva,dar garantat ca si sunet......eu zic ca a meritat sa sacrific bordul,nu imi pare rau chiar deloc,ba din contra voi mai mari spatiul pentru alte difuri si mai mari Wink
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Joi Aug 06, 2009 8:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
sincer nu stiu cat ar costa asa ceva,dar garantat ca si sunet......eu zic ca a meritat sa sacrific bordul,nu imi pare rau chiar deloc,ba din contra voi mai mari spatiul pentru alte difuri si mai mari Wink

Din cate tzin minte parca Radu Cheveresan tzi-a dat ideea cu mediile, tot el zice ca si la mine am lipsa si chiar am lipsa de medii...bordul la mine este putin mai mare ca la Zafira ta, si pot sa-l "sacrific" linistit...doar sa mai fac ceva banuti. Partea nasoala o sa vina sapt asta...cand o sa trag firele si o sa montez Rx-ul....atunci voi pune 2-3 suburi ca sa vad care imi convine ca sound, DAR sa nu uitam ca este microbuz....si tare imi este frica ca va face ca naiba table pe el.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare
Pagina 1 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum