Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Peugeot Boxer (all Sound Magus)
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
calin_nebunu
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2007
Locație: Arad

MesajTrimis: Mar Oct 06, 2009 8:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic sa ii faci o placuta de cauciuc exact cat tabla la numar si sa o pui intre suportu de numar si usa:Dla mine tine smecheria
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008

MesajTrimis: Lun Noi 09, 2009 2:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi au mai venit 2 medii (westra)...sambata cel mai probabil se vor monta, probabil atunci si un filmuletz Smile , incet incet mai cate un upgrade si poate ma prezint si eu la un concurs daca se mai tine prin zona.
Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Dum Noi 22, 2009 10:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inca un mic update Alpine CDE-9827r de la dany sxx, aseara l-am pus sunt multumit de el, mai trebuie sa cumpar inca un cablu rca ca deh...acum am 3 preoutu-ri Smile, dinamica ceva mai buna fata de panasonicul vechi, plus ca are ceva mai multe reglaje...revin cu poze din timpul instalarii.
Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Vin Noi 27, 2009 4:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce face "control volum subwoofer", adica in mare stiu ce face dar, la mine sta cam asa treaba ...din player bass setat 0, si gain amplif ii cam pe la sfert, intrebarea mea este daca din player ridic volulum la sub ce se intampla bag distorsiuni in sub sau este ca si cand as ridica gainu la amplif.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Noi 27, 2009 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Remote-ul pe fir ? Acela doar coboara nivelul gain-ului. Remote la maxim = ca si cum nu ai avea remote-ul instalat.
Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Vin Noi 27, 2009 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu adi, playeru are 3 preout, din care o iesire ii pt sub....si la aia ma refer...ca in player am sub volume 0-15 parca dar la mine ii pe 0.
Sus
dany sxx
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2009
Locație: tecuci

MesajTrimis: Mar Dec 01, 2009 11:38 pm    Titlul subiectului: sall Răspunde cu citat (quote)

Ma bucur ca esti multumit de player ... eu l-am avut 1 luna si a fost foarte multumit . . .
stima deosebita
Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 11:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi mulr dany , ce am observat acum 2 seri ca imi palpaie farurile, ziua nu am bagat de seama, dar seara cand am parcat am vazut....oare de la ce sa fie?
Sus
calin_nebunu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 2:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Palpaie aleator sau dupa bass? Daca e dupa bass cu un condensator s-ar putea rezolva problema
Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 2:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu aleator, cum bate basu asa se diminueaza ...
Sus
calin_nebunu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

probabil un condensator si s-ar putea rezolva: treci pe aici pe la radu daca ai chef
Sus
pilula20
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Sep/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 3:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cristimac a scris:
mersi mulr dany , ce am observat acum 2 seri ca imi palpaie farurile, ziua nu am bagat de seama, dar seara cand am parcat am vazut....oare de la ce sa fie?

nu ai suficient curent si de la asta ti se intampla asta...i-ati o baterie mai mare sau incearca sa iti cumperi un deep cycle chit ca are un pret destul de mare...un condensator iti rezolva problema pe sfert si daca bateria este insuficienta ai putea sa il pui degeaba
Sus
calin_nebunu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 3:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai dreptate e posibil ca la consumu ce il are sa fie prea slaba bateria... vede el cand exact despre ce este vorba cand o sa treaca pe aici daca are timp. oricum noroc in solutionarea problemei. O zi buna
Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai la mine pe diesel bateria nu este chiar mica 95 Ah....
Sus
calin_nebunu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cristi eu unul nu am ce sa iti zic...mai asteapta sugestii aici pe forum sau incearca de curios sa masori tensiunea intai sa vezi cum variaza si dupaia pune un condeu(undeva 2F) de proba si masoara iar sa vezi teoretic daca restul partii electrice(inclusiv incarcarea)e ok ar trebuie sa se rezolve problema daca nu vorba lui pilula20 deep cycle
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare
Pagina 5 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum