Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

opel vectra A
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locaţie: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 7:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

liviu a scris:
ce frumos va laudati voi...Doamne, Doamne, numai la subwoofere si SEPELEURI va sta gandul... Laughing Twisted Evil

unde ne laudam ?

mie acum mi-a cam trecut SEPELEELE, dar mi-or venit SQUELE Laughing

hai noroc si bafta la bac raidare (eu la mate am facut 43 de puncte la simulare, deci trag la un 5 Laughing )

raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locaţie: arad

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 12:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pffffffff, esti tare, eu cum ziceam nu trec de nota 1 daca nu copiez Laughing
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locaţie: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 8:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bafta la bac.

e o formalitate...o sa vedeti...mai ales daca il stiti pe proful care supravegheaza. Twisted Evil

Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locaţie: Brasov

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 8:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

liviu a scris:
daca il stiti pe proful care supravegheaza. Twisted Evil

god damn lucky bastard Evil or Very Mad

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locaţie: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

indeed...dar asta s-a intamplat acu multi ani, acu m-am facut mare si io si profesorii Twisted Evil
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locaţie: Cj-N

MesajTrimis: Lun Aug 25, 2008 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce nu ai venit la cj ?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Aug 28, 2008 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din lipsa de timp...
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 18, 2008 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ia sa va arat ce mi-am tras azi...

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/Thunder_8000/T815-22/

casa lui o constituie o incinta din mdf de 20mm care are 93litrii volum total, 2 porturi de 7cm in diametru.
incinta inca ne finisata total la imbinarile mochetei din lipsa de timp, dar urmeaza, in rest sunt multumit, canta bine si canta si tare.

probabil filmulet in curand ca sa vedeti cat de tare stie sa cante.

Hai noroc !

IMG_2061.JPG
 Description:
 Filesize:  188.49 KB
 Viewed:  398 Time(s)

IMG_2061.JPG

IMG_2062.JPG
 Description:
 Filesize:  144.94 KB
 Viewed:  399 Time(s)

IMG_2062.JPG

IMG_2120.JPG
 Description:
 Filesize:  182.75 KB
 Viewed:  405 Time(s)

IMG_2120.JPG

IMG_2124.JPG
 Description:
 Filesize:  201.28 KB
 Viewed:  394 Time(s)

IMG_2124.JPG

Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locaţie: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Dum Sep 21, 2008 12:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inca asteptam filmuletzul. Cum is astea din seria 8000? Nu am vazut niciodata unul.
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locaţie: timisoara

MesajTrimis: Dum Sep 21, 2008 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos difuzor , sa-l folosesti fara probleme.

si eu sunt curios de cum suna difuzoarul asta , ca de aratat ,arata foarte bine.
porturile alea i-ti vor crea probleme , la volum mare .

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Sep 21, 2008 4:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difuzorul e foarte solid construit, cel putin partile care se vad...membranda foarte rigida cu un con rezistent, iar cauciucul de pe margini zici ca e din cauciuc de biciblete...e f gros si rigid.

suna tare si destul de dinamic pt un dif de 15".

porturile nu imi creeaza probleme pt ca masina e sedan, iar viteza aerului prin ele nu o sesizezi.
cu 600W la borne:
GD-ul maxim e de 18m/s la 45hz, iar viteza aerului e de 28m/s tot la 45hz. Xmax il ating la 19-20hz. ce am zis aici zice basbox-u.

orcum, desi pana acum ceva vreme nu simpatizam MTX-u ca brand, o data cu ovalele de pe spate am inceput sa apreciez mtx, iar acum cu wooferul asta shear ma pot declara fan mtx.

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mar 12, 2009 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce dracu se intampla cu userii de pe forumul asta ???

se pare ca e ceva necurat aici....

azi un idiot mi-a plesnit si mie masina.sper sa nu dureze prea mult reparatia...maine tre sa ma duc la firma la care este asigurat ala sa constate daunele masinii mele Sad ...
oricum e bine ca pot cirucula cu ea.

DSC00825.JPG
 Description:
 Filesize:  102.95 KB
 Viewed:  364 Time(s)

DSC00825.JPG

providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locaţie: oradea

MesajTrimis: Vin Mar 13, 2009 1:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sorry pt tine,s-ar parea ca pe criza asta unii de la ganduri nu mai stiu sa conduca,macar a ta se repara mai usor decat a altor colegi ca e numai aripa,poate primesti alta de la asigurari si atunci doar mergi si o pui gata vopsita sus pe masina,termini intr-o dupamasa.bafta Wink
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Mar 13, 2009 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aripa, putin usa (la imbinatura cu aripa s-a zgariat) si vreo 3 cleme de la spoiler si plasticele alea dintre roata,aripa si spoiler (cred ca ii zice contraaripa dar nu stiu sigur)...

ceea ce ma enerveaza e ca o sa se vada diferenta dintre aripa si eventual use fata de restul masini... vopseaua originala era destul de matuita si tare ma ingrijoreaza ideea ca o sa am aripa si usa alta nuanta ca restul masinii,,,

asta esti...maine ma duc sa vorbesc cu tinichigiul, poate mai pun ceva $ si ii da o vopsire totala...

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locaţie: Cj-N

MesajTrimis: Vin Mar 13, 2009 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu poti sa ii spui sa matuiasca putin vopseaua noua ? Razz

Nasol cand tot citesc de patanii, e bine ca ai scapat relativ usor. Mai bine era fara incidente Sad

Sus
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 4 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum