|
|
|
Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locaţie: alba-iulia
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmm, ieri mi-a venit gz 30X-ul si azi l-am pus la incercare.
incinte:
- BR 55litrii acordata la 34Hz se comporta bine, suna tare, viteza aerului prin port acceptabila pe muzica la ~750W RMS, DAR nu prea are treaba cu SQ
-inchisa 29litrii se comporta bine, suna aproape la fel de tare ca in BR, DAR e un pic mai spre ce imi doream, dar oricum sub asteptarile mele pe partea de SQ.
in ambele incinte vibreaza scaunele, retrovizoarea, bradulerul de la oglinda, oglinzile stanga/dreapta, portbagajul si cupeul.
dupa parerea mea tot spre SPL merge, mai putin pe sq.
acum vreau sa dublez plusul de la baterie. (sa am 2 traseuri de 25mm2 AIV) pt ca imi cam scade tensiunea...
rx mono se comporta bine, se incalzeste putin mai tare decat in 2 ohmi, dar oricum e mai mult decat ok in banii ei.
Description: |
|
Filesize: |
138.97 KB |
Viewed: |
424 Time(s) |

|
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locaţie: BUCURESTI
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca zici ca se incalzeste statia de ce nu pui 2 ventilatoare de calculator
face minuni credema
_________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locaţie: arad
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fiindca are garantie la ea
_________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locaţie: BUCURESTI
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
le pune pe afara prinse cu niste banda dublu adeziva si gata
_________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote="dgdgaby"]daca zici ca se incalzeste statia de ce nu pui 2 ventilatoare de calculator
face minuni credema[/quote
daca zici de doua ventilatoare atinci ele FAC minuni, nu FACE minuni
nu se incalzeste asa tare incat sa imi fac griji din cauza asta. e stabila.
poti tine mana pe ea fara sa te arda, deci consider ca e bine si pe langa asta atata timp cat e setata corespunzator nu are motive sa cedeze + ca are protectie termica, care in mod normal ar trebui sa intervina daca e nevoie.
nu ma bazez pe garantie.tot asa as proceda si daca nu as avea garantie.
hai noroc
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce vrei sa spui ca nu are treaba cu SQ ? detaliaza .... fiecare are o alta perceptie in legatura cu SQ si imi este greu sa inteleg ce zici ...
eu la cine am ascultat modelul asta de difuzor nu mi-a placut pentru ca peste 50Hz sunetul era foarte atenuat ! poate era din cauza masinii sau a cutiei cine stie ... erau 2 difuzoare pe un GZPA 2.3000D
|
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt bune si ventilatoarele dar poti avea probleme cu brumul
la mine vrx-ul intra in protectie termica dupa 5 minute fara coolere , iar daca le montez nu mai am probleme
_________________ no 92 |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
ELNA a scris: | ce vrei sa spui ca nu are treaba cu SQ ? detaliaza .... fiecare are o alta perceptie in legatura cu SQ si imi este greu sa inteleg ce zici ...
|
e greu de explicat in cuvinte, nu e foarte dinamic pe house, nu se impaca trea bine cu frecventele inalte (eu il tin cu LPF la 60hz, merge si la 80 dar nu prea fain).
am avut in masina un focal ( cred ca access modelul de 25 sau 30 cm, nu mai tin minte) si suna pe house f bine, promt si precis, dar ce e drept ca nu misca scaunele...
nu stiu sigur inca...mai am nevoie de ceva timp ca sa il montez asa cum vreau eu si atunci o sa ma hotarasc daca il pstrez sau nu.
oricum difuzorul e in stare f buna.
raidarul e user serios.
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locaţie: Cj-N
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
ELNA a scris: | ce vrei sa spui ca nu are treaba cu SQ ? detaliaza .... fiecare are o alta perceptie in legatura cu SQ si imi este greu sa inteleg ce zici ...
eu la cine am ascultat modelul asta de difuzor nu mi-a placut pentru ca peste 50Hz sunetul era foarte atenuat ! poate era din cauza masinii sau a cutiei cine stie ... erau 2 difuzoare pe un GZPA 2.3000D |
Subwoofere peste 50hz.... ... cineva trebuie sa isi lucreze usile
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

|
Trimis: Sâm Mai 24, 2008 1:35 am Titlul subiectului: |
|
|
merci de reclama, dau o bere la urmatorul eveniment la care sper sa particip si eu . Apropo nu stiu cum va place voua, dar mie imi place sa ascult bassul ala jos..........ce-ti misca masina cu totul . Una din incinte am pus-o la unu in BMW 316 si pe Get low de exemplu.......i se misca destul de amplu portbagajul..........si in interior se simtea bassul destul de tare
_________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

|
Trimis: Lun Mai 26, 2008 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pana la urma la ce configuratie ai ramas??
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Lun Mai 26, 2008 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
ramane in incinta inchisa.
nu am timp acum sa ma apuc de mesterit ca sa fac treaba chiar cum vreau eu, dar va urma dupa BAC pt ca acum am nevoie sa stau la scoala sa iau note si sa incep sa ma pregatesc pt bac ca sunt praf.
de saptamana asta am zis ca ma apuc de pregatire serioasa, dar azi vad ca e ora 16-30 si nu am facut nimic... cred ca m-apuc acum.
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

|
Trimis: Lun Mai 26, 2008 5:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ei ha.........pfffffff........si io am bacu.............si is mai praf decat prafu, nu stiu o iota, si nici nu am de gand sa ma apuc sa invat e prea tarziu si is prea nepregatit, las...........ce o fi o fi...........copiem noi acolo de o nota de trecere bafta la invatat, eu maine ma duc la plaja
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

|
Trimis: Lun Mai 26, 2008 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Azi am dat teza la mate, o varianta de bac, si na , am copiat bineinteles. Dar m-am uitat asa sa vad cat as fi stiut sa fac, si nu stiam sa fac nici un exercitiu , nota 1 luam
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 26, 2008 6:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce frumos va laudati voi...Doamne, Doamne, numai la subwoofere si SEPELEURI va sta gandul...
_________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|