Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

opel vectra A
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locaţie: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm, ieri mi-a venit gz 30X-ul si azi l-am pus la incercare.
incinte:

- BR 55litrii acordata la 34Hz se comporta bine, suna tare, viteza aerului prin port acceptabila pe muzica la ~750W RMS, DAR nu prea are treaba cu SQ

-inchisa 29litrii se comporta bine, suna aproape la fel de tare ca in BR, DAR e un pic mai spre ce imi doream, dar oricum sub asteptarile mele pe partea de SQ.

in ambele incinte vibreaza scaunele, retrovizoarea, bradulerul de la oglinda, oglinzile stanga/dreapta, portbagajul si cupeul.
dupa parerea mea tot spre SPL merge, mai putin pe sq.

acum vreau sa dublez plusul de la baterie. (sa am 2 traseuri de 25mm2 AIV) pt ca imi cam scade tensiunea...
rx mono se comporta bine, se incalzeste putin mai tare decat in 2 ohmi, dar oricum e mai mult decat ok in banii ei.

IMG_0658.JPG
 Description:
 Filesize:  138.97 KB
 Viewed:  424 Time(s)

IMG_0658.JPG

dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locaţie: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 7:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca zici ca se incalzeste statia de ce nu pui 2 ventilatoare de calculator

face minuni credema

raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locaţie: arad

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 7:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fiindca are garantie la ea Cool
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locaţie: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

le pune pe afara prinse cu niste banda dublu adeziva si gata Very Happy
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="dgdgaby"]daca zici ca se incalzeste statia de ce nu pui 2 ventilatoare de calculator

face minuni credema[/quote

Laughing daca zici de doua ventilatoare atinci ele FAC minuni, nu FACE minuni Laughing

nu se incalzeste asa tare incat sa imi fac griji din cauza asta. e stabila.
poti tine mana pe ea fara sa te arda, deci consider ca e bine si pe langa asta atata timp cat e setata corespunzator nu are motive sa cedeze + ca are protectie termica, care in mod normal ar trebui sa intervina daca e nevoie.

nu ma bazez pe garantie.tot asa as proceda si daca nu as avea garantie.

hai noroc

ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce vrei sa spui ca nu are treaba cu SQ ? detaliaza .... fiecare are o alta perceptie in legatura cu SQ si imi este greu sa inteleg ce zici ...

eu la cine am ascultat modelul asta de difuzor nu mi-a placut pentru ca peste 50Hz sunetul era foarte atenuat ! poate era din cauza masinii sau a cutiei cine stie ... erau 2 difuzoare pe un GZPA 2.3000D
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt bune si ventilatoarele dar poti avea probleme cu brumul Sad
la mine vrx-ul intra in protectie termica dupa 5 minute fara coolere , iar daca le montez nu mai am probleme Wink

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 5:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ELNA a scris:
ce vrei sa spui ca nu are treaba cu SQ ? detaliaza .... fiecare are o alta perceptie in legatura cu SQ si imi este greu sa inteleg ce zici ...

e greu de explicat in cuvinte, nu e foarte dinamic pe house, nu se impaca trea bine cu frecventele inalte (eu il tin cu LPF la 60hz, merge si la 80 dar nu prea fain).
am avut in masina un focal ( cred ca access modelul de 25 sau 30 cm, nu mai tin minte) si suna pe house f bine, promt si precis, dar ce e drept ca nu misca scaunele...

nu stiu sigur inca...mai am nevoie de ceva timp ca sa il montez asa cum vreau eu si atunci o sa ma hotarasc daca il pstrez sau nu.
oricum difuzorul e in stare f buna.
raidarul e user serios.

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locaţie: Cj-N

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 7:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ELNA a scris:

eu la cine am ascultat modelul asta de difuzor nu mi-a placut pentru ca peste 50Hz sunetul era foarte atenuat ! poate era din cauza masinii sau a cutiei cine stie ... erau 2 difuzoare pe un GZPA 2.3000D

Subwoofere peste 50hz.... Embarassed ... cineva trebuie sa isi lucreze usile Razz

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mai 24, 2008 1:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merci de reclama, dau o bere la urmatorul eveniment la care sper sa particip si eu Very Happy. Apropo nu stiu cum va place voua, dar mie imi place sa ascult bassul ala jos..........ce-ti misca masina cu totul Laughing. Una din incinte am pus-o la unu in BMW 316 si pe Get low de exemplu.......i se misca destul de amplu portbagajul..........si in interior se simtea bassul destul de tare Smile
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 3:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma la ce configuratie ai ramas??
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ramane in incinta inchisa.
nu am timp acum sa ma apuc de mesterit ca sa fac treaba chiar cum vreau eu, dar va urma dupa BAC pt ca acum am nevoie sa stau la scoala sa iau note si sa incep sa ma pregatesc pt bac ca sunt praf.
de saptamana asta am zis ca ma apuc de pregatire serioasa, dar azi vad ca e ora 16-30 si nu am facut nimic... cred ca m-apuc acum.

raidaru
Priceput

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 5:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ei ha.........pfffffff........si io am bacu.............si is mai praf decat prafu, nu stiu o iota, si nici nu am de gand sa ma apuc sa invat Laughing e prea tarziu si is prea nepregatit, las...........ce o fi o fi...........copiem noi acolo de o nota de trecere Cool bafta la invatat, eu maine ma duc la plaja Cool Smile
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi am dat teza la mate, o varianta de bac, si na , am copiat bineinteles. Dar m-am uitat asa sa vad cat as fi stiut sa fac, si nu stiam sa fac nici un exercitiu Laughing , nota 1 luam Laughing
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locaţie: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 6:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce frumos va laudati voi...Doamne, Doamne, numai la subwoofere si SEPELEURI va sta gandul... Laughing Twisted Evil
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 3 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum