Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Opel Astra G Brax-Helix SQL project >>YBR<<
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Dec 12, 2008 3:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

B-05-WRB a scris:
la o barfa pe forum aici acum vreo 3-4 luni vorbeam de "difuzoarele GrAnd Zero de care tocmai spusesem ca suna ca o p_la.

tisk tisk, ai zis sunt niste gunoaie, acuma nu mai brava te rog.
singura modificare care "s-ar preta" la titlu e Brax-Helix-DD ... oricum masina asta (n-am ascultat-o Embarassed ) e posibil sa fie mai eschiu decat multe alte masini cu pretentii de eschiu... sau poate nu, pana nu iese la iveala ... Smile

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 14, 2008 12:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ramane de vazut ...
pana una alta maine ma apuc sa pun prima baterie in fata ca pe cea veche am doborat-o fizic si psihic.
apoi sa o cablez toata.
cablatul va dura 3-4 zile ramane de vazut.
5-6 trasee de 0awg .
cablat iar usi fata-spate.
tweeter 2 x 2mm^2
midbass 2 x 4mm^2
spate 2 x 2,5mm^2
subwoofer 2 x 10 mm^2
traseele de 0 vor fi protejate cu sigurante ANL 150A IN-Phase cu holderele lor de care sunt ff multumit si chiar uimit de calitate. 10bucati-12bucati
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Dum Dec 14, 2008 12:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce cabluri de semnal si pentru difuzoare (producator Embarassed ) o sa folosesti?
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Dum Dec 14, 2008 2:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

5-6 trasee de 0awg

doar pe + ? pe - mai pui ceva ?
Sus
B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 1:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cabluri de semnal custom Smile
o singura vorba despre ele dupa ce le-am vaut / probat : fut
megeme : nu stiu inca cu plus cu minus d'astea. poate tras plusul pe caroserie pt suprafata de contact mai mare / buna Smile
glumesc. pe plus trag 5trasee de 0 cu siguranta ANL 150A la fiecare capat iar minusul il las pe caroserie.
prima baterie am pus-o fir-ar a draq ca 3-4 ore m-am chinuit pana a intrat acolo.

DSC01783.JPG
 Description:
 Filesize:  158.17 KB
 Viewed:  294 Time(s)

DSC01783.JPG

DSC01784.JPG
 Description:
 Filesize:  185.32 KB
 Viewed:  267 Time(s)

DSC01784.JPG

DSC01785.JPG
 Description:
 Filesize:  171.13 KB
 Viewed:  364 Time(s)

DSC01785.JPG

DSC01786.JPG
 Description:
 Filesize:  181.43 KB
 Viewed:  352 Time(s)

DSC01786.JPG

DSC01787.JPG
 Description:
 Filesize:  200.6 KB
 Viewed:  292 Time(s)

DSC01787.JPG

DSC01788.JPG
 Description:
 Filesize:  164.94 KB
 Viewed:  280 Time(s)

DSC01788.JPG

Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 1:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

B-05-WRB a scris:
cabluri de semnal custom Smile
o singura vorba despre ele dupa ce le-am vaut / probat : fut

detaliaza te rog: fut adica rup sau fut (ui) mama ma-sii de treaba?

{postul este dupa ora 12 noaptea) dar imi cer scuze pt limbaj

latea
Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 11:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumos,frumos dar mai spala si tu motorul ala ... Very Happy ...bafta in continuare ...
andreistn01

Data înscrierii: 13/Noi/2008

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 11:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu sapun durex Wink
Sus
B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz : sincer am remarcat o mare atentie data fiecarui detaliu legat de conector (calitate proel pro din cate am inteles de la cineva ), tresa de fff buna calitate si cel mai important ferite pe capete Smile Smile Smile

latea : bah poate d'aia nu trage ca e greu de la jeg Smile

andrei : n-am inteles remarca
Sus
B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 30, 2008 1:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

revin cu niste poze.
ANL Fuse holder si anl-uri de 150 si 200 amperi.

10 bucati pt cele 5 trasee de 0awg ce vor parcurge gunoiul meu Smile

poze.

DSC01854.JPG
 Description:
 Filesize:  200.53 KB
 Viewed:  275 Time(s)

DSC01854.JPG

DSC01855.JPG
 Description:
 Filesize:  182.71 KB
 Viewed:  265 Time(s)

DSC01855.JPG

DSC01858.JPG
 Description:
 Filesize:  213.96 KB
 Viewed:  264 Time(s)

DSC01858.JPG

DSC01859.JPG
 Description:
 Filesize:  180.66 KB
 Viewed:  410 Time(s)

DSC01859.JPG

DSC01860.JPG
 Description:
 Filesize:  228.5 KB

DSC01860.JPG

DSC01861.JPG
 Description:
 Filesize:  249.96 KB

DSC01861.JPG

Sus
B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 30, 2008 1:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si schema sistemului ce se va prezenta in sezonul competitional 2009.
SQ Advanced 7 canale sau unlimited datorita celor 2 subwoofere in configuratii si incinte diferite ca litraj / acordaj / pozitionare / tip incinta.

Final emma 2009 bld.JPG
 Description:
 Filesize:  173.36 KB
 Viewed:  544 Time(s)

Final emma 2009 bld.JPG

Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Dec 30, 2008 2:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fa ceva daca poti... sa nu mai salvezi jpeg.. ca s-a stricat toata schita .
salveaza png si urc-o pe un site .
si cu privire la schita.. mie sincer mi se par aiurea , degeaba si damp*** traseele alea si alea 10 sigurante . cred ca 3 trasee cu cate o siguranta fiecare intre baterii erau arhisuficiente . iar cate o siguranta pentru fiecare amplificator era mai ok decat 2 sigurante pe cate un traseu intre baterii . sau poate ca are distribuitorul acela sigurante in el.. nu stiu .
incearca totusi sa urci iar schita in calitate mai buna.... si mai discutam . Smile
in rest.. sunt superbe sculele . Wink

Ultima modificare efectuată de către Pigoo la Mar Dec 30, 2008 1:48 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Dec 30, 2008 3:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo eu i-ti respect parerea da tin sa te anunt ca "Gresesti" !
Poti sa folosesti si 2 trasee si fara siguranta sau poti sa folosesti trasee si cu sig de 300A sau 500A dar ce facem cu regulamentul?
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mar Dec 30, 2008 1:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
fa ceva daca poti... sa nu mai salvezi jpeg.. ca s-a stricat toata schita .
salveaza png si urc-o pe un site .
si cu privire la schita.. mie sincer mi se par aiurea , degeaba si damp*** traseele alea si alea 10 sigurante . cred ca 3 trasee intre baterii erau destule . iar cate o siguranta pentru fiecare amplificator era mai ok decat 2 sigurante pe cate un traseu intre baterii . sau poate ca are distribuitorul acela sigurante in el.. nu stiu .
incearca totusi sa urci iar schita in calitate mai buna.... si mai discutam . Smile
in rest.. sunt superbe sculele . Wink
decat sa te apuci sa dai sfaturi aiurea mai bine l-ai intreba ce rost au acele sigurante acolo intre baterii,poate mai inveti cate ceva,nu de alta dar daca tot vrei sa dai sfaturi e mai bine sa stii ce spui nu numai sa spui de dragul de a fi omul care ajuta(aici sigur nu ai ajutat deloc,numai eventual sa isi dea foc la masina in caz de...asta sa-l intrebi pe el ca sigur stie din moment ce a protejat sistemul ca la carte)
ot. nu te invidiez bogdane,eu cu doua trasee de 0awg si sigurante pe ele m-am chinuit de mi-au iesit peri albi cu a mea,nici nu ma gandesc cum vei trage 5,sa nu mai vorbim de contactul dintre baterie si masa care trebuie sa fie ceva iesit din parametri Laughing eu in portbagaj singurul punct bun de masa ce l-am gasit la mine a fost in aripa de unde iau si stopurile,in rest mort tot si la inchiderea portbagajului,si la centuri si oriunde am incercat,asa ca eu am mai tras un 2awg paralel si pentru masa pana la a doua baterie,sincer eu am un 0awg intre baterii pe plus si o siguranta de 125A in fata dar niciodata nu am avut asa consum mare de amperaj dinspre fata incat sa am probleme,desi cam scade si la mine tensiunea pana la 12.2-12.4 cand ma apuca damblaua,stiu ca z1 are nevoie de muuuuuullllllttttttttt curent insa si cine te-a ajutat la decizia asta stie ceva, cum am mai spus baga mare si hai sa o auzim odata ca imediat trece primavara si deja e sezon,stii cum trec lunile astea.spor si an nou fericit cu tot ce te astepti de la el Wink

Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Dec 30, 2008 1:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca m-am exprimat gresit , nu vad rostul a 2(doua) sigurante pe un traseu , una era deajuns . adica folosea 5 sigurante pe cele 5 trasee.. si ii mai ramaneau 5 care le punea pt fiecare amplificator in parte , asta in caz ca nu are deja distribuitorul asa ceva incorporat .
nici prin gand nu mi-a trecut ca ar fi mers traseele puse direct fara sigurante Shocked in caz ca asta ati inteles din mesajul meu . my bad atunci .
si totusi , la amplificatorul DD nu ai pus siguranta Shocked ? sau e gresita schita ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare
Pagina 5 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum