|
Autor |
Mesaj |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Dum Noi 16, 2008 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
B-05-WRB a scris: |
Adi: daca incetam acum unde mai e farmecul :p . Joke. Sincer acum stiu ca faci volvo cu 4 x18" rexxx |
mie mi-a aratat niste poze cu 24 de subwoofer-e intr-o masina, asa ca nu stii niciodata
ontopic
spor la treaba cu masina ta, ai niste componente foarte bune si de idei nu duci lipsa. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Noi 16, 2008 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adi: daca incetam acum unde mai e farmecul :p . Joke. Sincer acum stiu ca faci volvo cu 4 x18" rexxx |
Strangem. Cureaua, portmoneul, tot
Pana la realizare mai este si mai poate concura cu unul singur
Gata, on topic cu Opelul
Pozele inca lipsesc  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Noi 16, 2008 7:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
baterii este
Amplifuri este
Difuzoare 12-15-18 este deci...
Abua astept sa dam un brrr in cadru organizat.
Sa inteleg ca pana la 4 mergi pe unu singur? Sincer ma bucura acest lucru ca la categoria asta nu sunt multi participanti si e pacat .
Ce poze lipsesc? |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Noi 16, 2008 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
lucru ca la categoria asta nu sunt multi participanti si e pacat .
Ce poze lipsesc? |
Fac tot posibilul sa ma dau cu 1. E super ca apare lume care sa intre la categoria asta. Pana la Timisoara tot cu monstrii m-am dat in categorie..
Poze cu montajul de acum la midbassi. Mai precis, ce e SUB panoul de usa Acolo e interesant. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Lun Noi 17, 2008 12:13 am Titlul subiectului: |
|
|
nu vreau sa pun moe cu midbassi super pi2dosi pusi pe inele de plastic perfect fit- astra
pana modific pt 2midbassi nu pun poze decat daca modific fata de usa si pun mdf, ceea ce trebuia sa fac de la bun inceput.
@18" : cine mai intra aici e binevenit
intra cine vrea scapa cel ce ia cupa  |
|
Sus |
|
 |
alexD Pasionat
Data înscrierii: 09/Apr/2008 Mesaje: 57 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Lun Noi 17, 2008 4:03 am Titlul subiectului: |
|
|
arata prea stock
tre sa fie mai chinky asa... o piele o una alta.
plus de asta nu pot comanda 2fete de usi cu 2midbasii ca poate nu-mi place cum suna si mai pun inca unu.
nu ? |
|
Sus |
|
 |
alexD Pasionat
|
Trimis: Lun Noi 17, 2008 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
atunci pune mana si fa traforaj viteza. |
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Lun Noi 17, 2008 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
dc traforaj? Am inelele gata facute la cnc router. Mai tre sa tai fata de usa respectiv partea de jos care va fii facuta din mdf si fibra de sticla si imbracata frumos in alcantara sau piele normala ca am de la cineva o promisiune de interior total din piele pt astra ca a mea. Mai e de lucru mult oricum la masina. Pana acum nu e gata absolut nimic. Consola bordului tre refacuta, stalpii nu sunt inca gata, 2 midbasi pe usa
Nu am inca, lipsesc ampliful si subul DD. Incinta urmeaza si ea ... Tot portbagajul tre reamenajat...    |
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Lun Noi 17, 2008 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
dc traforaj? Am inelele gata facute la cnc router. Mai tre sa tai fata de usa respectiv partea de jos care va fii facuta din mdf si fibra de sticla si imbracata frumos in alcantara sau piele normala ca am de la cineva o promisiune de interior total din piele pt astra ca a mea. Mai e de lucru mult oricum la masina. Pana acum nu e gata absolut nimic. Consola bordului tre refacuta, stalpii nu sunt inca gata, 2 midbasi pe usa
Nu am inca, lipsesc ampliful si subul DD. Incinta urmeaza si ea ... Tot portbagajul tre reamenajat...    |
|
Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 115
|
Trimis: Lun Noi 17, 2008 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
B-05-WRB a scris: | Pana acum nu e gata absolut nimic. Consola bordului tre refacuta, stalpii nu sunt inca    |
eee nu esti cam lenes?
Eu credeam ca ai terminat macar consola!  |
|
Sus |
|
 |
alexD Pasionat
|
Trimis: Lun Noi 17, 2008 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
B-05-WRB a scris: | dc traforaj? Am inelele gata facute la cnc router. Mai tre sa tai fata de usa respectiv partea de jos care va fii facuta din mdf si fibra de sticla si imbracata frumos in alcantara sau piele normala ca am de la cineva o promisiune de interior total din piele pt astra ca a mea. Mai e de lucru mult oricum la masina. Pana acum nu e gata absolut nimic. Consola bordului tre refacuta, stalpii nu sunt inca gata, 2 midbasi pe usa
ba de gluma nu mai stii :)pai apucate odata de munca si nu mai sta pe forum:)) toata ziua:)
PS: ai castigat la loto? |
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Lun Noi 17, 2008 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ceachi : consola e gata dar nu a crapat intr-o parte cand am clipsat aerul conditionat pe interior. deh..daca am d'ala cu robineti ca toti saracii .
@mg : stii tu ..radem glumim dar nu parasim incinta  |
|
Sus |
|
 |
alexD Pasionat
|
Trimis: Mar Noi 18, 2008 1:47 am Titlul subiectului: |
|
|
@YBR vad ca tu ai sarit gardu de mult .... pe cand poarta era deschisa:)
ba multa bafta ca aici suntem mai multi in diverse etape , toate foarte departe de final. |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Mar Noi 18, 2008 5:36 am Titlul subiectului: |
|
|
doamne ce bine zici alex  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
|