Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

o sugestie ptr be-loud.ro
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
dino

Data înscrierii: 03/Iul/2006
Locație: ploiesti

MesajTrimis: Lun Mar 03, 2008 10:09 pm    Titlul subiectului: o sugestie ptr be-loud.ro Răspunde cu citat (quote)

salutare! am cumparat de la be-loud mai multe perechi de difuzoare, cateva subwoofere + amplif si de fiecare data ma enerveaza o chestie. nu puteti pune se site un search dupa anumite criterii? ex: dimensiune, putere, etc....poate chiar si posibilitatea unei comparatii intre doua produse.

cu stima,
dino.
client fidel
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Depecher

Data înscrierii: 30/Aug/2008
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Sep 20, 2008 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sugestie si de la mine.
Mi se pare absurd, atunci cand ,achizitionezi un produs cu o anumita valoare (de ex.eu am cumparat un mp3 player de la ei de 700 Ron )sa iti mai ceara taxa de montaj de 40 ron.
Nu inteleg de ce fac asta.In loc sa te atraga cu anumite chestii marunte (cum ar fi montajul inclus pt anumite valori sa spunem peste 500 ron),ei vor sa iti mai stoarca ceva banuti.

PS-Poate pe viitor faceti ceva in privinta asta domnilor. Confused
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Sâm Sep 20, 2008 2:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie nu mi se pare corect
cei din provincine - nu ar beneficia de instalare .... car in care pretul ar fi acelasi
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Sep 22, 2008 12:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Raspund pe rand si punctual:

Dino - multumim pentru sugestii, le aveam si noi de ceva vreme in vedere; vom face tot posibilul ca intr-un timp cat mai scurt posibil cele doua functii sa fie implementate pe site.

Depecher - instalarea gratuita nu poate fi oferita decat facand rabat la calitatea instalarii, lucru pe care nu il vom face niciodata. Incercam si vom incerca in continuare sa mentinem cele mai inalte standarde de calitate pentru manopera prestata de tehnicienii nostrii. Nu este relevanta in discutie valoarea produsului achizitionat. Fie ca este vorba de un player de 250Lei, de unul de 700Lei, sau de un sistem de zeci de mii de lei, manopera nu poate fi oferita gratuit decat facand compromisuri la nivelul calitatii lucrarii si materialelor folosite, compromisuri pe care nu le-am facut si nu le vom face niciodata. Ca o scurta paranteza, presupunand prin reducere la absurd ca s-ar putea oferi manopera gratuita pentru produsele achizitionate de la noi, ideea unui prag valoric de la care montajul sa fie gratuit este din start gresita. De ce? Simplu - instalarea unui player de 250Lei presupune verificarea conecticii existente pe masina, montajul in sine, reglaje minore in limitele tehnice ale aparatului, verificare functionare, instructaj client. In schimb, instalarea unui player de 2500Lei presupune, pe langa pasii de mai sus - reglaj EQ Parametric (daca player-ul are, si cam toate din aceasta zona de buget au), reglaj Time Alignment (la fel, daca player-ul are, si cam toate au in acea zona), instalare microfon carkit (daca player-ul are functie carkit Bluetooth, si, din nou, cam toate au in respectiva zona). Speram la modul cel mai sincer ca ne-ati inteles punctul de vedere si ca pe viitor veti apela in continuare la serviciile noastre.

adi_0106 - Sper ca intr-o anumita masura te-a lamurit raspunsul de mai sus. Oricum, daca ai urmarit evolutia noastra, ai observat ca in 99.9% din cazuri, o promotie pentru Bucuresti este echivalata intr-un fel si pentru tara. De exemplu daca pentru o alarma de 270Lei in Bucuresti montajul este gratuit, in tara ea va fi livrata gratuit, chiar daca valoarea ei nu depaseste pragul de 400Lei, prag de la care livrarea produselor este gratuita.
Sus
Depecher

MesajTrimis: Lun Sep 22, 2008 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricum tehnicienii vostrii sunt cam dezinteresati de a da explicatii la partea tehnica.Asta am simtit-o de doua ori, cand am cumparat de la voi.Si in plus am fost "atent" cu ei.Salarii mici asta mi-a zis unul dintre ei.
Nici unul dintre ei, nu au facut nici un fel de reglaje,asa ca treaba cu rabatul la calitatea instalarii nu se face nici atunci cand o platesti.(asta este parerea mea).
PS.-In principiu este normal sa platesti cablurile , papucii si alte fire si sigurante ,dar nu ar trebuii sa luati bani pe manopera. Sad
Eu unul asa as proceda, daca as vrea sa am si mai multi clienti si chiar as da si bine la imagine.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Sep 22, 2008 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atata timp cat se doreste instalarea unui produs, trebuie sa existe un spatiu adecvat pentru care se plateste chirie si unul sau mai multi oameni calificati - adica salarii si taxe la stat. Noi avem optiunea de a fi un magazin exclusiv online ca muuuulte altele sau putem oferi si servicii de instalare. Am ales varianta 2, mult mai scumpa pentru noi, dar mai fericita pentru clientii din Bucuresti si chiar din tara (cei care vin pana la noi de la sute de km pentru instalare).

In conditiile in care tu te bucuri ca gasesti produse la cele mai mici preturi de pe piata, te astepti ca si aceste costuri sa fie acoperite de adaosul comercial? Poti sa cumperi linistit acel aparat din hypermarket la un pret de obicei mai mare si nu-ti ofera nimeni instalare nici macar contra cost - te uiti la aparat si el la tine. e mai bine asa?

Si mai e un aspect aici: munca unui om chiar nu valoreaza nimic pentru tine? taxarea manoperei inseamna salariul instalatorilor. Ei pot sa fie acolo sa te ajute sau pot sa nu existe, dupa cum ziceam mai sus.

Desigur ca instalarea ar putea fi gratuita dar acele costuri ar fi incluse in pretul produselor si asta nu este corect pentru clientii nostrii din tara. Nimic pe lumea asta nu e gratis si daca nu ai aflat inca asta, mai ai multe de invatat.

Nu-mi explic cum au astia de la IKEA tupeul sa-ti vanda mobila neasamblata si asamblarea sa fie un serviciu suplimentar taxabil... "niste tarani", nu?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Sep 22, 2008 10:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cat despre salarii si costul manoperei (cele doau fiind direct legate evident) poate ar trebui sa fie de 2-3 ori mai mari ca pe afara unde instalarea unui sistem audio poate sa depaseasca valoarea componentelor cateodata.

USA:
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcmcat143000050016&type=category?id=pcmcat143000050016&type=category
Sus
Depecher

MesajTrimis: Mar Sep 23, 2008 1:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mihaita nu trebuie sa-mi dai exemple de afara.Oamenii aia au salarii si isi pot permite pe langa instalrea unor mp3 playere si o vacanta in Bahamas,nu ca romanasii de rand(care muncesc poate pe 500 de euro).
Eu doar am vrut sa dau o sugestie ,dar vad ca doare daca apas mai tare.
Totusi ca o concluzie, este bine ca nu exista monopol pe piata in privinta acestor magazine.Eu am cumparat de la voi de 2 ori si poate voi mai cumpara,am vrut doar sa va dau o sugestie.
Voi faceti cum vreti voi ca sunteti patroni.Eu am gandit acest lucru din punctul de vedere al unui cumparator si cum ar fi mai bine pt el,voi ganditi din punct finaciar.Asta este.Profituri si amortizari cat mai repede.
PS-Si inca o sugestie.Ar fi bine sa mai puneti cateva scaune pt clientii care asteapta sa plateasca taxa de instalare in cazul in care vin vreo 2-3 odata,ca nu prea au unde sa astepte.Am vrut sa fiu putin ironic.
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mar Sep 23, 2008 11:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba iti dau exemple de afara pentru ca tocmai aceasta diferenta in pretul serviciilor duce la diferenta de salarii... Produsele sunt chiar mai ieftine, serviciile sunt mult mai scumpe insa. "manopera" adica. Dar nu-mi mai bat capul ca n-ai prins ideea.

Stiu ca pentru cumparator ar fi mai bine sa fie totul gratis daca se poate, eventual si un masaj erotic ar fi indicat daca tot astepti sa ti se monteze ceva pe masina. Si eu am vrut sa fiu ironic, doar suntem pe forum, nu?
Si eu sunt clientul altora de foarte multe ori pe zi si la frizerie ar fi cool sa ma maseze duduia cat ma tunde... Ce tare ar fi.... Numai acolo m-as tunde de 2 ori pe saptamana!

Pana sa fie vorba de profituri, se pune problema rentabilitatii.
Si daca goana dupa profit ti se pare ceva aiurea, ei bine afla ca se intampla peste tot in jurul tau si chiar si tu faci asta cerand sa ai manopera gratuita! Ia in mana un manual de economie clasa a 11-a si vezi acolo niste definitii ale activitatii economice.. si ale intreprinderii... zice acolo cum ca scopul oricarei intreprinderi este obtinerea de profit.

PS
problema scaunelor insuficiente a fost sesizata si rezolvata deja. Acum trebuie amortizata aceasta investitie cat mai repede Smile
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Mar Sep 23, 2008 3:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la treaba cu profitul ii dau dreptate lui mihai

Sunt la liceu economic in clasa a 11-a
si pot sa spun ca poate sa influenteze profitul foarte mult treaba asta
orice cost cat de mic ar fi iti scade profitul

de ce ar da Be-loud montaj gratuit cand toate firmele concurente nu dau
si daca imi cumpar un amplificator de 300 ron trb sa imi faca ei toata cablaraia de la mine din masina MOKA ?

mult succes baieti si tineti-o tot asa ca nu e rau.

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Sep 23, 2008 4:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Depecher a scris:

PS.-In principiu este normal sa platesti cablurile , papucii si alte fire si sigurante ,dar nu ar trebuii sa luati bani pe manopera. Sad
Eu unul asa as proceda, daca as vrea sa am si mai multi clienti si chiar as da si bine la imagine.

Ca exemplu : chinuie-te tu 4 ore sa tragi un singur cablu de alimentare pentru masina cuiva, pe gratis si apoi mai vorbim daca e ok sau nu sa platesti manopera.

Sus
Depecher

MesajTrimis: Mar Sep 23, 2008 5:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dragi forumisti eu asa vad lucrurile.Daca voi le vedeti altfel asta este parerea voastra.Imi pare bine ca ati rezolvat sala de asteptare .Am sa trec sa o vad. Razz

Iar pentru mustaciosul simpatic de mai sus-eu nu cred ca dureaza 4 ore sa tragi un fir(ca nu este tren)

Bafta in continuare
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Sâm Oct 04, 2008 11:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta sa crezi tu ca nu se poate sa dureze 4 ore .... depinde de masina ... la dacia mea dureaza 5min spre exemplu ...
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la masina mea am stat 2 zile sa gasesc loc pe unde sa trag cablu Embarassed Laughing si inca vreo 2-3 ore sa-l ascund prin prag si alte matanii
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 10:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Depecher a scris:
Dragi forumisti eu asa vad lucrurile.Daca voi le vedeti altfel asta este parerea voastra.Imi pare bine ca ati rezolvat sala de asteptare .Am sa trec sa o vad. Razz

Iar pentru mustaciosul simpatic de mai sus-eu nu cred ca dureaza 4 ore sa tragi un fir(ca nu este tren)

Bafta in continuare

Evident se vede ca nu ai instalat nimic. Asa ca in locul tau as marca banul, as lasa pe altii sa instaleze si mi-as tine ciocul inchis.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum