|
Autor |
Mesaj |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt foarte multe masini la care poti pierde ore bune pentru instalarea cablurilor de alimentare si pentru semnal...
E bine ca, pentru cei ce nu ai idee despre asa ceva, sa se abtina de la alte comentarii. |
|
Sus |
|
 |
Depecher

Data înscrierii: 30/Aug/2008 Mesaje: 27 Locaţie: BUCURESTI
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata mai nervosilor v-ati pus pe mine.Am inteles.
Eu nu am tras fire ci doar mi-am pus singur boxele din spate si sistemul din fata si nu a durat 4 ore.De aceea am avut si eu dreptul la replica. |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locaţie: on a vibe
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Compari aiurea sa clipsezi niste mufe, sa strangi niste suruburi si sa pui niste grile cu instalarea unor fire, a unui radiocd sau a unui amplificator.
STFU, inca un nervos care-ti zice ca n-ai dreptate, e vreunul care sa-ti dea dreptate mai hagi tudose? Pisicile tale au coada au ba? _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
Depecher

|
Trimis: Lun Oct 06, 2008 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hagi Tudose s-a intors .Pana la urma eu am vrut sa le dau o sugestie celor sin stafful be-loud sa le spun sa renunte (daca se poate) la monopera atunci cand cumperi ceva de la ei si observ ca voi ceilalti ati tabarat pe mine.Unii dintre voi mai vorbiti si la misto(ciocul mic ,etc).
Asa sunteti voi ,cei mai invatati imediat aruncati cate o vorba de folclor .
Ok.Am inteles deci un fir poate dura mai mult de 4 ore.Va multumesc pt raspunsuri si nu doresc sa devenim un topic de polemici.Hai sa mai lasam si pe altii sa-si spuna sugestiile.
Va saluta Hagi Tudose! |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locaţie: Iashington
|
Trimis: Lun Oct 06, 2008 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
cei care nu au pus niciodata mana pe o surubelnita si un patent ca sa monteze ceva nu au ce cauta aici
sa ne dam cu pararea ..... ca "cat de greu poate sa fie?" ... nu merge
astfel de probleme apar si la capitolul depanare
de exemplu se strica o scula .... vin eu mesteru` Bilica .... la tine .... utilizatorul Tilica ... iau scula la puricit, analizez, masor, consul manual, etc etc ..... si constat ca e un integrat de 3 RON bulit
il schimb si iti cer 70 ron
pai tu cand auzi de pretul asta ramai ca la dentist : "da` cum dom`le ... doar ca ai schimbat un integrat imi iei 70 ron?"
raspuns: da
de ce ? pt ca eu am desfacut jucaria (implicit am scule care uneori is destul de scumpe), mi-am folosit cunostintele pt a determina defectul, iar mi-am folosit cunostintele pt a remedia defectul, eventual am eliminat cauza defectiunii folosind din nou cunostintele ..... si lista poate continua
care-i ideea ?
ideea e ca omul care face o lucrare trebuie platit
daca crezi ca nu-i asa mare treaba .... fa-o singur - fara scule, cunostinte, conditii - si atunci vei remarca cam care-i problema
eu am montat centralizate pe dacii de mi-au iesit ochii, si .... desi e dacie si se desface toata cu o surubelnita, o cheie de 10 si una de 13 - pt o montare completa mi-a luat 2 zile
o zi pt montatul partii electronice + cablarea, si inca o zi pt echiparea usilor
pret final pt manopera: 150 ron
clientul roman rupt in cur de zgarcit: cat ?
eu: ma apuc sa o dau jos ?
clientul: nu ... dar toata centralizata a costat 120 RON
eu: la service autorizat montajul costa 250 ron
clientul: dat telefon ..... si primit raspuns de confirmare replica: daca stiam ca atat costa schimbam 2 randuri de yale dand la cheie (timp in care a scos banii pt achitarea manoperei)
deci .... fazele de genul: montaj inclus merge doar la aerul conditionat, termopane, usile metalice si .... serviciile de imbalsamare la pompe funebre
Depecher - de curiozitate ... cu ce te ocupi ? adica ... unde, si ca ce lucrezi ? |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locaţie: on a vibe
|
Trimis: Lun Oct 06, 2008 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
probabil salesman, de e asa grabit cu sugestiile de discounturi.
si eu traiesc tot din prestari servicii, de-asta am polemizat, am si eu clientii care stramba din nas: cum domne' atata pe un proiect ??? _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
Depecher

|
Trimis: Lun Oct 06, 2008 3:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Domnilor va multumesc pt raspunsuri,chiar daca unele au fost picante.Aici nu trebuie sa ne jignim .Eu chiar credeam ca voi gasi baieti de treaba,macar unii dintre voi,dar deja sunt offtopic.
Va salut!
Nu ma ocup cu vanzari. |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locaţie: Iashington
|
Trimis: Lun Oct 06, 2008 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Depecher a scris: | Aici nu trebuie sa ne jignim . |
cel care a jignit ai fost tu ... care vrei sa ti se pretesteze servicii mok
Depecher a scris: | Nu ma ocup cu vanzari. |
dar nici om al muncii nu esti - ca sa pretuiesti cu adevarat manopera |
|
Sus |
|
 |
Depecher

|
Trimis: Vin Noi 14, 2008 6:02 am Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand am vrut sa vorbesc cu cineva din staf nu cu cineva din Iasi |
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Noi 16, 2008 4:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Cele mai mari satisfactii : DIY [Do 1t yourself]
Problema - pierzi garantia - in cazul produselor noi
In rest - te documentezi - rezultatul sigur va fi pe masura asteptarilor - ca doar l-ai facut cu mana ta... nu mai poti injura pe nimeni.
Oricum ar fi ea, economia "romaneasca" functioneaza in toate domeniile - in orice fel ar fi facuta treaba, aceasta trebuie platita. De cele mai multe ori nu esti super incantat de "cheltuiala", dar... sh1t happens. Pana o sa se cearna valorile va mai trece ceva timp...
Si eu am apelat la serviciile Be-Loud si cred ca oricum isi dau interesul sa faca o treaba asa cum trebuie. Problemele punctuale se pot rezolva si pe loc, sigur exista loc de intelegere. _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
ADN Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007 Mesaje: 83 Locaţie: Constanta
|
Trimis: Dum Noi 16, 2008 3:14 pm Titlul subiectului: :) |
|
|
adi_0106 si daca vrei sa montezi un aer conditionat sau termopane chiar daca e gratis montajul daca nu sari cu ceva iti da buleala )
Deci concluzie : orice tb facuta tb platita ) (indiferent de situatie) _________________ ADN
Microlab SOLO 6, conectica PROFIGOLD si va urma.....
YM: adn_pili0746 |
|
Sus |
|
 |
Depecher

|
Trimis: Vin Noi 21, 2008 6:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oricum ,chiar daca am platit manopera am fost atent si cu lucratorii de acolo si in general asa fac.Dar ultima oara au uitat sa imi puna antena la mp3 de nu mai aveam semnal pe radio.Pana la urma tot eu singur mi-am facut-o  |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locaţie: bucuresti
|
Trimis: Mie Dec 03, 2008 12:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Depecher a scris: | Oricum ,chiar daca am platit manopera am fost atent si cu lucratorii de acolo si in general asa fac.Dar ultima oara au uitat sa imi puna antena la mp3 de nu mai aveam semnal pe radio.Pana la urma tot eu singur mi-am facut-o  |
nimeni nu e perfect... in alte parti se intampla chestii si mai interesante
Si un raspuns vis-a-vis de montatul gratis... cei de la be-loud nu au timp pt toti clientii, asa ca de ce sa o faca moka???
Un garaj necesita chirie, cirie ce trebuie amortizata in vre-un fel...pai cum? pai comercializand produse...si in cazul be-loud, prestand si servicii, servicii care necesita angajati...si lista continua...
orice munca efectuata, trebuie platita!!!
Cei care comercializeaza termopane, au un adaos somercial de peste 50%, asa ca e normal sa apeleze la acest instrument numit oferta: montarea este dratuita!
Chiar si prietena ta nu sta degeaba cu tine, totul e un schimb pe lumea asta. Altfel toti batraneii ar avea ca si Irinel..cate un model  |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locaţie: bucuresti
|
Trimis: Mie Dec 03, 2008 12:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Faptul ca ai 700Ron sa dai pe un HU nu cred ca ar trebui sa-ti ingenuncheze nimeni, si ca stai in Bucuresti nu cred ca trebuie sa dispretuiesti pe cineva din alta localitate, dar fiecare cu educatia lui. |
|
Sus |
|
 |
|