Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Nelamurire

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
GeorgeC

Data înscrierii: 02/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 10:09 pm    Titlul subiectului: Nelamurire Răspunde cu citat (quote)

Am si eu o problema dak puteti sa ma ajutati..am un subwoofer si cu amplificator mac audio..4boxe sal si mai vreau sa-mi pun in portiere spate ink doua boxe cu diametru 10 cm..ce imi recomandati k se aude basu cam tare si acapareaza inaltele de la boxe..si cum le pun prin amplificator?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AlinC

Data înscrierii: 01/Aug/2006

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti recomand sa iti pui difuzoare sistem pe fata decat sa pui alte boxe si pe usile din spate. Nu te vor ajuta cu nimic... vezi ceva de la DLS, sunt foarte bune si au un raport performanta pret f bun. eu am magnat si sunt fff multumit de ele.
multa bafta
Sus
brian
Pasionat

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 06, 2007 12:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum zicea si AlinC inca o pereche de boxe in portirele din spate nu ti-ar folosi la nimic. pe fata e recomandat sa iti pui un sistem de difuzoare (daca nu cumva ai deja), iar daca nu vrei sa schimbi difurile care le ai acum, ai putea sa incerci sa micsorezi gain-ul de la amplificator astfel subul auzindu-se mai incet, sau daca ai player care poate controla subul poti micsora volumul subului
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Mar 08, 2007 4:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca tot ai 4 boxe sal, poti cumpara un amplificator pe 2 canale si le legi pe toate 4 Very Happy e bine sa cumperi ceva de genul mac audio mp cel mai ieftin. mai scum nu se merita.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum