|
Autor |
Mesaj |
GeorgeC
Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Mar 05, 2007 10:09 pm Titlul subiectului: Nelamurire |
|
|
Am si eu o problema dak puteti sa ma ajutati..am un subwoofer si cu amplificator mac audio..4boxe sal si mai vreau sa-mi pun in portiere spate ink doua boxe cu diametru 10 cm..ce imi recomandati k se aude basu cam tare si acapareaza inaltele de la boxe..si cum le pun prin amplificator? |
|
Sus |
|
 |
AlinC
Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 31
|
Trimis: Lun Mar 05, 2007 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
iti recomand sa iti pui difuzoare sistem pe fata decat sa pui alte boxe si pe usile din spate. Nu te vor ajuta cu nimic... vezi ceva de la DLS, sunt foarte bune si au un raport performanta pret f bun. eu am magnat si sunt fff multumit de ele.
multa bafta |
|
Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 06, 2007 12:04 am Titlul subiectului: |
|
|
cum zicea si AlinC inca o pereche de boxe in portirele din spate nu ti-ar folosi la nimic. pe fata e recomandat sa iti pui un sistem de difuzoare (daca nu cumva ai deja), iar daca nu vrei sa schimbi difurile care le ai acum, ai putea sa incerci sa micsorezi gain-ul de la amplificator astfel subul auzindu-se mai incet, sau daca ai player care poate controla subul poti micsora volumul subului |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 08, 2007 4:21 am Titlul subiectului: |
|
|
daca tot ai 4 boxe sal, poti cumpara un amplificator pe 2 canale si le legi pe toate 4 e bine sa cumperi ceva de genul mac audio mp cel mai ieftin. mai scum nu se merita. |
|
Sus |
|
 |
|