Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

JBL-GTO1502 BR+ Magnat Rock Mono 1000
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Mar 31, 2007 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SCULE CUMPARATE ... de mine Very Happy

hai noroc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dronaleth
Priceput

Data înscrierii: 19/Ian/2007

MesajTrimis: Sâm Mar 31, 2007 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

redresorul il dai?
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Sâm Mar 31, 2007 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

redresorul nu e de vanzare
ala valoreaza mai mult decat pot cere eu pe el
are un traf de vreo 5 kw in interior - cu multe prize in secundar
e aparatura militara ruseasca - ala nu are moarte ... imi pare rau
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

coletul a ajuns, totul e bine.

adi_0106 e user serios.

hai noroc !
Sus
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
adi_0106 e user serios.

zii ceva mai nou Laughing
sa ai parte de ele ! - asteptam poze
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 7:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

partea proasta e ca mi-o ploat pe mdf si nu stiu ce sa fac...sa fac incinta cu el cam ud dau sa astept pana dupa Paste cand imi face prietena rost de ceva mdf de 18...oricum poze o sa vedeti la final,care final oricum va fi dupa paste, pana atunci am facut o schema care mi-a trecut prin cap, si daca nu imi va trece ceva mai bun(sau nu sugerati nimic), asa o sa fac.

p.s va fi o incinta mare despartita in doua, ca sa nu "se muste" difurile

idee.JPG
 Description:
 Filesize:  48.13 KB
 Viewed:  412 Time(s)

idee.JPG

Sus
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ideea pare buna dar .... te-ai gandit la dimensiunile incintei ?
pt 1502 ai nevoie de 100 L la care se mai adauga inca 50 L pt cel de 1202 .... cred ca nu iti mai ramane loc in portbagaj

porturile la incinta pt 1502 sunt de 33 cm lungime - asa ca incinta trebuie sa aiba minim 40 cm adancime
latimea ..... cam 85 cm - ca sa incapa frumos si statia si difuzorul altaturate pe panoul frontal (zic asta din experienta)
inaltimea - minim 45 cm - ca sa ai destul pal in jurul difuzorului - pt a-l putea prinde bine
cu dimensiunile astea exterioare ai 153 L - exact cat iti trebuie pt ambele difuri .....
acum urmeaza compartimentarea - care .... la o prima vedere nu ar trebui sa iti puna mari probleme .... cel putin matematic
practic este mai nasol - pt ca daca incerci sa o imparti de exemplu la 50 cm de un capat si sa iti mai ramana 35 la celalalt - ai loc pt difuzoare - dar nu ai loc si pentru porturi - cam nasoala problema ...... mai trebuie studiata

PS: ce masina ai ? care sunt dimensiunile maxime ale incintei ? ma intereseaza mai exact latimea portbagajului

PPS: daca tot ai luat alea de la mine si mi-ai facut reclama ca-s baiat serios ...... am sa te ajut sa faci un proiect care sa merite toti banii Wink

PPPS: vezi ca desenul de jos nu-i corect ...... din ce ai facut tu acolo - difuzoarele vin spate in spate - ceea ce nu se poate in conditiile date
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 7:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

latimea maxima e 95-96cm si 43-44cm inaltime. la simensiunile astea mai ca ar da bine dpdvd al volumului.

eu ma gandesc ca daca o fac asa mare nu o sa imi mai intre prin usa de la portbagaj Laughing
incinta nu va fi trapezoidala,va fi normala (paralelogram).

PS opel vectra
PPS merci
PPPS incinta va fi separata ,deci in concluzie nu vad d c nu se poate.
Sus
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
latimea maxima e 95-96cm si 43-44cm inaltime. la simensiunile astea mai ca ar da bine dpdvd al volumului.

asta e latimea [/quote]
ai grija cu dimensiunile - daca o gafezi ..... stai cu incinta pe langa masina

o&g a scris:
PPPS incinta va fi separata ,deci in concluzie nu vad d c nu se poate.

pt ca nu prea ai loc pentru porturile alea de 33 cm lugime
sau ..... difuzoarele sa stea spate in spate .... + peretele despartior => spatiu mic in spatele membranei Rolling Eyes
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 6:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu despart cutia pe lung,o despart pe lat, ca in schema de mai jos(ce e cu rosu e peretele despartitor)
pt port am loc pt ca ce am in cap acum are adancimea de ~41cm si dim exterioare: 95(L)X45(l)X42(h)
singura dilema e daca imi incape pe usa de la portbagaj

untit.JPG
 Description:
 Filesize:  25.1 KB
 Viewed:  389 Time(s)

untit.JPG

Sus
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
eu nu despart cutia pe lung,o despart pe lat, ca in schema de mai jos(ce e cu rosu e peretele despartitor)
pt port am loc pt ca ce am in cap acum are adancimea de ~41cm si dim exterioare: 95(L)X45(l)X42(h)
singura dilema e daca imi incape pe usa de la portbagaj

pai asta latram si eu mai sus ....... dar din prima poza facuta de tine reiese ca difurile vin spate in spate
daca o desparti pe lat - e ok ... atata timp cat iti incap si difurile si porturile

cu intratul pe usa ...... e mai nasol ..... trebuie masurata deschizatura .... alea alea
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 9:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca nu intra o asamblezsi o mochetez direct in portbagaj Laughing Laughing Laughing
Sus
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 10:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
daca nu intra o asamblezsi o mochetez direct in portbagaj Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing ei - nici chiar asa
eu cand am facut incinta pt cielo - tot asa era - nu incapea pe usa portbagajului, si am proiectat-o sa intre pe lung si sa o intorc in portbagaj
d`aia avea incinta mea 85 cm latime ..... pe cand portbagajul are intre stalpii rotilor - 100 ~ 103 cm
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 4:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

las ca vine dupa Paste mdf-u si il tai la dimensiulile maxime,iar apoi ajustez pana incape... poate pana la urma o sa le fac incinta inchisa Laughing

la vectra am intre stalpi 96 si dupa stalpi 135cm
Sus
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 6:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
poate pana la urma o sa le fac incinta inchisa Laughing

da ..... asa ar incapea fara probleme

o&g a scris:
la vectra am intre stalpi 96 si dupa stalpi 135cm

nu stiu ce sa spun ... esti la limita cu incinta de 85 cm
trebuie masurat calumea ..... si calculat de cati cm vei avea nevoie in momentul in care intorci incinta dupa ce o bagi in portbagaj
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare
Pagina 4 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum