Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intalniri Bucuresti
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 05, 2008 12:23 am    Titlul subiectului: Intalniri Bucuresti Răspunde cu citat (quote)

Deschid acest topic pentru cei interesati de eventuale intalniri intre pasionatii de car-audio, dar si pentru cei ce vor sa invete mai multe in acest domeniu.
Trebuie sa ne gandim la o locatie accesibila tuturor, o locatie unde se poate asculta un sistem fara a avea probleme cu "vecinii" sau cu reprezentantii legii.
Sunt 3 aspecte ce trebuiesc luate in calcul:

1. Locatie
2. Zi
3. Ora

Astept sugestii din partea celor interesati.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
yo_tibitzu
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Lun Mai 05, 2008 2:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte bine Sharkyy...Ne intalnim la 2 saptamani sau la sfarsit de luna intr-o duminica sau sambata de dimineatza de la 8-9-10 (sa bem cafeaua impreuna) si pana seara ...Cat despre locatie trebuie undeva cu spatiu destul de mare si fara vecini Very Happy... Asteptam propuneri de la bucuresteni...Eu vin fara probleme...numai sa nu alegeti un loc incurcat prin buc...
Sus
zenmaster
Pasionat

Data înscrierii: 20/Sep/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 05, 2008 11:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut. de venit vin si eu iar ca locatie as sugera o parcare de langa Monitorul Oficial, pe str. Parcului nr 65. E gol, mare... gol... Smile sambata dimineata nu cred ca ne va deranja cineva. ca si ora, poate va coafeaza 10.

pareri?

Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mai 05, 2008 12:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E buna ideea sa ne intalnim la 2 saptamani sau la sfarsit de luna ...
Daca ne-am vedea saptamanal cred ca ne-am plictisi pana la urma ...

@zenmaster: Suna bine parcarea aia dar ma gandeam la ceva accesibil pentru toti, pentru ca nu stiu cati vor traversa tot Bucurestiul (ex. cei din Titan sau Dristor) sa ajunga la acea locatie ...
Sus
yo_tibitzu

MesajTrimis: Lun Mai 05, 2008 12:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da ne plictisim in fiecare saptamana...plus ca intr-o luna mai aduci noutati pe masina...mai ai ce arata...si este bine ceva pe la margine...unde sa poata venii toata lumea....
Sus
yo_tibitzu

MesajTrimis: Mie Mai 07, 2008 12:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aici nu mai zice nimeni nimik...Cred ca persoanele din Bucuresti sau din imprejurimi nu vor sa ne intalnim...
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mai 07, 2008 12:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma batea gandul la o parcare de pe Autostrada Soarelui ...
Sus
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Mai 07, 2008 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Padurea Baneasa !
yo_tibitzu

MesajTrimis: Mie Mai 07, 2008 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in padure sa vina protectia animalelor Smile) ??? eu raman la ideea PARCAREA METRO MILITARI ( pentru ca este mai libera doa 20-30% este ocupata )/ SAMBATA SAU DUMINICA DE DIMINEATA / LA 2 SAPTAMANI SAU LA SFARSIT DE LUNA...si sa inteleg ca doar noi 3 ne intalnim??? Sad
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 12:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avand in vedere ca sunt "multi" car (nu) vor sa vina, propun o posibila intalnire in weekend-ul 17-18 Mai, in parcarea Metro Militari, la ora 10.00.
Ziua ramane sa vedem care va fi (sambata sau duminica).

Ii rog pe cei ce vor sa vina, sa se anunte aici din timp, sa nu ne trezim ca ajungem 2-3 ...
Sus
yo_tibitzu

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 12:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,atunci sa ramana pentru weekendul 17-18 mai adica saptamana viitoare in parcare METRO MILITARI la orele 10:00...Eu o sa fiu prezent...si rog ca si cei din Bucuresti sa vina sau din imprejurimi... eu bat 70 km ca sa ajung la intalnirea asta...Sa anunti din timp cand o sa fie sambata sau duminica...Prefer Sambata...
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 12:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu tot pe sambata dimineata m-as baza ...
Ramane sa vedem cine se mai anunta cu prezental, si vom hotara dupa aceea daca ramane batuta in cuie data intalnirii.
Sus
yo_tibitzu

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 12:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da si propun sa ne intanim la sfarsit de luna...eu mai postez si pe alte forumuri...
Sus
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 9:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu pot intre 16-25 mai.(Out of country)
Dupa sunt disponibil oricand.

yo_tibitzu

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 10:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi pare rau....prima intalnire sa stabilit

17-05-2008,SAMBATA ,PARCAREA METRO MILITARI,ORA 10:00.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare
Pagina 1 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum