Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intalniri Bucuresti
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
yo_tibitzu
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2008 9:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

...sper ca nu ati uitati de ziua mare de maine...la ora 10
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2008 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nope ... Prezent 100% ...
Sus
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2008 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

normal ca nu am uitat Very Happy in jur de 10...10 si ceva o sa fiu p'acolo.....da acuma totusi e mare parcare ca poate nu dau de voi ?Razz
Sus
yo_tibitzu

MesajTrimis: Sâm Mai 17, 2008 12:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa ne vezi sigur...Doar noi 3 venim???
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Mai 17, 2008 12:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se pare ca .. DA ...
De pe celalalt forum si-a anuntat careva prezenta sigur?
Sus
yo_tibitzu

MesajTrimis: Sâm Mai 17, 2008 12:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da 2 sau 3 persoane...verific si anuntz...
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Mai 17, 2008 1:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos la intalnire sper sa venim mai multi next time.. tibi poate reusim sa ne punem aman2 suburie pe masina Very Happy le astpet pe ale tale mai mult k pe ale mele
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Mai 17, 2008 2:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumos!

Sper ca la urmatoarea intalnire sa fim mai multi, sa reusim sa schimbam configuratiile.
Asteptam sistemul lui tibitzu cu nerabdare, sa vedem ce va face si Yuri (promite mult masina).
Eu ... nu stiu ce voi face inca ... Sunt nehotarat deocamdata (m-am tot gandit pe drum la intoarcere ...)
Sus
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007

MesajTrimis: Sâm Mai 17, 2008 6:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da a fost frumos speram ca pe viitor sa ne inmultim Very Happy....io sper cel putin pana la urmatoare intalnire sa rezolv problema cu subul ca se chinuie saracu Smile
Sus
yo_tibitzu

MesajTrimis: Dum Mai 18, 2008 11:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da a fost super frumos...chiar daca am fost putini...si eu am tot ramas pe ganduri pana acasa cand mi-am dat seama ca mi-am pierdut portofelul...l-am gasit la restaurantul unde am baut cafelutza...pareri,auditii,glume etc ce imi pare rau este nu am baut cafeaua impreuna decat eu cu cristi dar data viitoare stam pana ne strangem toti...cum a zis si sharkyy speram sa ne stragem mai multi iar noi care am fost speram sa aducem imbunatatiri pentru ca toti care am fost erau pasionati de caraudio si ne-au prins bine sfaturile primite...Sharkyy sper ca nu m-ai uitat cu incinta,cand ai timp sa ma anunti...Oricum mie mi-a placut foarte mult ca sa nu mai vorbim de sistemul lu' sharkyy ( 2 subwoofere mici care a facut senzatie...nu credeam ca o sa se auda asa)
Toti baietii au avut scule pe masini unii din fabrica sau aftermarket unii fara incinte sau altii cu incinte calculate eronat...cat despre mine sper sa fac incinta si traseele de curent pana la urmatoarea intalnirea.eu sper si amplificatorul dar este gaura mare in buget...oricum ideea este ca mi-a placut mult si astept urmatoarea intalnire... Very Happy bafta all

ps.sper sa aduca cineva aparatul foto de acasa data viitoare...

17052008261.jpg
 Description:
2 militieni+masina lui sharkyy=a intarziat ( sper sa nu te superi pe mine ) :D
 Filesize:  411.62 KB
 Viewed:  386 Time(s)

17052008261.jpg

17052008260.jpg
 Description:
senzatia intalnirii...
 Filesize:  477.54 KB
 Viewed:  414 Time(s)

17052008260.jpg

17052008262.jpg
 Description:
toate masinile...sper sa nu se supere baietii ca le-am facut poze...
 Filesize:  335.54 KB
 Viewed:  463 Time(s)

17052008262.jpg

17052008263.jpg
 Description:
si aici toti baietii fara mine care rram in spatele camerei...fiecare sa se prezinte...
 Filesize:  356.54 KB
 Viewed:  418 Time(s)

17052008263.jpg

Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Mai 18, 2008 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu sunt cu spatele in galben .. fata ,,,spate nu conteaza Very Happy masina e tico din capat Very Happy
Sus
ionut_gabriel_16

Data înscrierii: 17/Mai/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 18, 2008 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am fost si eu prezent Wink , o parere foarte buna, impresionat de sistemul lui Sharkyy! era si masina mea pe acolo...ea in gri eu in negru! Laughing
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mai 18, 2008 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma bucur ca v-a placut sistemul ...
Sper ca data viitoare sa apar cu ceva mai multe modificari, sa mai pot impresiona si atunci ...
Sus
yo_tibitzu

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 9:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rog sa posteze toti care au fost prezenti pentru ca sincer nici nu mai retin foarte bine care au fost...
Sus
zenmaster
Pasionat

Data înscrierii: 20/Sep/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 10:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

luni dimineata, first thing... verificare posturi pe forum Smile

eu sunt B 55 DKK, tricou albastru, ochelari de Soare negri (ZenMaster/Alex). salutari celor prezenti, pareri de rau pentru masina cu facelift fortat a lu' Sharkky Smile

sistemul meu a fost unul de avarie: player stoc Solenza (Pioneerul mi-a fost sterpelit), dif fata : DLS C5 , dif spate JBL CS3196.

urmeaza sa imi schimb masina si tot sistemul: player Clarion sau Pioneer, sisteme 16.5 fata si spate, Focal, HELIX sau DLS, amplif 5 canale care va tine in full sistemul fata plus un woofer JL Audio sau HELIX P8 Precision, max 250 W RMS. Dif spate direct pe player.

Incinta woofer sealed, din fibra, modelata pe forma caroseriei.

Toate cele de mai sus vor fi facute in timp si nimic nu e batut in cuie, asa ca puteti sa imi sugerati chestii Smile Nici buget nu am stabilit dar cel mai probabil voi merge pe 4-5 mil / perechea de dif, 7-8 mil player, amplif ... habar nu am , woofer 5-6 mil + costuri miscellaneous Smile

mussic matters Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare
Pagina 4 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum