|
Autor |
Mesaj |
yo_tibitzu Utilizator pe cale de disparitie
Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 173
|
Trimis: Vin Mai 16, 2008 9:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
...sper ca nu ati uitati de ziua mare de maine...la ora 10
|
|
Sus |
|
|
Sharkky Audiofil
Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 16, 2008 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nope ... Prezent 100% ...
|
|
Sus |
|
|
Yuri Prime Priceput
Data înscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 391 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 16, 2008 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
normal ca nu am uitat in jur de 10...10 si ceva o sa fiu p'acolo.....da acuma totusi e mare parcare ca poate nu dau de voi ?
|
|
Sus |
|
|
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2008 12:09 am Titlul subiectului: |
|
|
o sa ne vezi sigur...Doar noi 3 venim???
|
|
Sus |
|
|
Sharkky Audiofil
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2008 12:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Se pare ca .. DA ...
De pe celalalt forum si-a anuntat careva prezenta sigur?
|
|
Sus |
|
|
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2008 12:27 am Titlul subiectului: |
|
|
da 2 sau 3 persoane...verific si anuntz...
|
|
Sus |
|
|
KRZ Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2008 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
frumos la intalnire sper sa venim mai multi next time.. tibi poate reusim sa ne punem aman2 suburie pe masina le astpet pe ale tale mai mult k pe ale mele
|
|
Sus |
|
|
Sharkky Audiofil
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2008 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Frumos!
Sper ca la urmatoarea intalnire sa fim mai multi, sa reusim sa schimbam configuratiile.
Asteptam sistemul lui tibitzu cu nerabdare, sa vedem ce va face si Yuri (promite mult masina).
Eu ... nu stiu ce voi face inca ... Sunt nehotarat deocamdata (m-am tot gandit pe drum la intoarcere ...)
|
|
Sus |
|
|
Yuri Prime Priceput
Data înscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 391 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2008 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
da a fost frumos speram ca pe viitor sa ne inmultim ....io sper cel putin pana la urmatoare intalnire sa rezolv problema cu subul ca se chinuie saracu
|
|
Sus |
|
|
|
Trimis: Dum Mai 18, 2008 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Da a fost super frumos...chiar daca am fost putini...si eu am tot ramas pe ganduri pana acasa cand mi-am dat seama ca mi-am pierdut portofelul...l-am gasit la restaurantul unde am baut cafelutza...pareri,auditii,glume etc ce imi pare rau este nu am baut cafeaua impreuna decat eu cu cristi dar data viitoare stam pana ne strangem toti...cum a zis si sharkyy speram sa ne stragem mai multi iar noi care am fost speram sa aducem imbunatatiri pentru ca toti care am fost erau pasionati de caraudio si ne-au prins bine sfaturile primite...Sharkyy sper ca nu m-ai uitat cu incinta,cand ai timp sa ma anunti...Oricum mie mi-a placut foarte mult ca sa nu mai vorbim de sistemul lu' sharkyy ( 2 subwoofere mici care a facut senzatie...nu credeam ca o sa se auda asa)
Toti baietii au avut scule pe masini unii din fabrica sau aftermarket unii fara incinte sau altii cu incinte calculate eronat...cat despre mine sper sa fac incinta si traseele de curent pana la urmatoarea intalnirea.eu sper si amplificatorul dar este gaura mare in buget...oricum ideea este ca mi-a placut mult si astept urmatoarea intalnire... bafta all
ps.sper sa aduca cineva aparatul foto de acasa data viitoare...
Description: |
2 militieni+masina lui sharkyy=a intarziat ( sper sa nu te superi pe mine ) :D |
|
Filesize: |
411.62 KB |
Viewed: |
386 Time(s) |
|
|
477.54 KB |
414 Time(s) |
|
toate masinile...sper sa nu se supere baietii ca le-am facut poze... |
|
335.54 KB |
463 Time(s) |
|
si aici toti baietii fara mine care rram in spatele camerei...fiecare sa se prezinte... |
|
356.54 KB |
418 Time(s) |
|
|
|
Sus |
|
|
KRZ Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 18, 2008 1:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt cu spatele in galben .. fata ,,,spate nu conteaza masina e tico din capat
|
|
Sus |
|
|
ionut_gabriel_16
Data înscrierii: 17/Mai/2008 Mesaje: 5 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 18, 2008 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
am fost si eu prezent , o parere foarte buna, impresionat de sistemul lui Sharkyy! era si masina mea pe acolo...ea in gri eu in negru!
|
|
Sus |
|
|
Sharkky Audiofil
|
Trimis: Dum Mai 18, 2008 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma bucur ca v-a placut sistemul ...
Sper ca data viitoare sa apar cu ceva mai multe modificari, sa mai pot impresiona si atunci ...
|
|
Sus |
|
|
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 9:11 am Titlul subiectului: |
|
|
rog sa posteze toti care au fost prezenti pentru ca sincer nici nu mai retin foarte bine care au fost...
|
|
Sus |
|
|
zenmaster Pasionat
Data înscrierii: 20/Sep/2007 Mesaje: 71 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 10:51 am Titlul subiectului: |
|
|
luni dimineata, first thing... verificare posturi pe forum
eu sunt B 55 DKK, tricou albastru, ochelari de Soare negri (ZenMaster/Alex). salutari celor prezenti, pareri de rau pentru masina cu facelift fortat a lu' Sharkky
sistemul meu a fost unul de avarie: player stoc Solenza (Pioneerul mi-a fost sterpelit), dif fata : DLS C5 , dif spate JBL CS3196.
urmeaza sa imi schimb masina si tot sistemul: player Clarion sau Pioneer, sisteme 16.5 fata si spate, Focal, HELIX sau DLS, amplif 5 canale care va tine in full sistemul fata plus un woofer JL Audio sau HELIX P8 Precision, max 250 W RMS. Dif spate direct pe player.
Incinta woofer sealed, din fibra, modelata pe forma caroseriei.
Toate cele de mai sus vor fi facute in timp si nimic nu e batut in cuie, asa ca puteti sa imi sugerati chestii Nici buget nu am stabilit dar cel mai probabil voi merge pe 4-5 mil / perechea de dif, 7-8 mil player, amplif ... habar nu am , woofer 5-6 mil + costuri miscellaneous
mussic matters
|
|
Sus |
|
|
|