|
Autor |
Mesaj |
dany sxx Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2009 Mesaje: 216 Locație: tecuci
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
otzy a scris: | ludovicbmw1 a scris: | deci....ramane cum am stabilit.... 2+3 aprilie  |
hai ludo sa mai tragem de timp ca amandoi avem nevoie sa mai lucram la masina
sa ne unim voturile )
acum serios ca sunt in groapa cu banii =))) |
bine zis ... amanam intalnirea !!! ca sa pot veni si eu  |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 3:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
in stilul acesta niciodata nu se va putea organiza o intalnire... parca sunteti copii |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai eu sunt copil
daca am zis ca vin, vin indiferent de data ! _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
otzy a scris: | pai eu sunt copil
|
si ai tai stiu ca pleci? =)) |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa o scurta "sedinta", in calitate de unul dintre cei 3 "la noi in oras se va organiza" s-a decis prin vot cu bila alba/neagra, organizarea intalnirii forumistilor pe anul 2011, in datele 16-17 a.c. (anul curent / nu curent alternativ). procentajul rezultat televotingului este de 3-0 pentru data mai sus mentionata.
Pt cei ce nu inteleg tonul de caterinca:
Evenimentul se va desfasura pe datele 16-17 aprilie 2011 , nu se mai schimba , nu se mai negociaza alte weekenduri. O sa apara detalii in legatura cu locurile de cazare etc. , in continuare o sa fie nevoie de o lista cu cei care vin 100% , la un moment dat va fi solicitat un mic avans pentru cazare pentru a evita orice neplaceri.
Multumesc!
semnat
Echipa |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amin!!!Pentru avans asteptam nr. de cont si ce date ne trebuie pentru plata.
Sper sa nu citeasca mama pe forum =)))  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
eVo_Lazu Priceput
Data înscrierii: 01/Apr/2008 Mesaje: 569 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
ludovicbmw1 a scris: | da ma da tu ai 4 tigai "nebune" ... )) |
ai vrut sa spui 4 ligheane nu tigai !!!  _________________ Clarion DXZ 778 RUSB,SPL Dynamics aMp + subb ,Focal ,MaGnaT |
|
Sus |
|
 |
eVo_Lazu Priceput
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma bucur ca a ramas data de 16-17 Aprilie..(am mai mult timp sa termin sistemu )
ps:pt cazare luativa corturile  _________________ Clarion DXZ 778 RUSB,SPL Dynamics aMp + subb ,Focal ,MaGnaT |
|
Sus |
|
 |
antidotu79 Priceput
Data înscrierii: 28/Mai/2008 Mesaje: 208
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
pana atunci poate se mai.. "stabilizeaza" vremea, iar multi dintre noi au mai mult timp la dispozitie pt a-si finaliza/apropia de finalizare sistemele, hai spor la munca si sa ne vedem cu bine _________________ ever and ever
http://www.arsego.ro |
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Mar 20, 2011 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
In concluzie prima intalnire a forumistilor 2011 va fi in 16-17 aprilie.
Cu o mica intarziere locatia intalnirii va fi Pensiunea Poiana RĂąÂșnoavei - Doripesco este situatĂŁ pe DN 73A, care leagĂŁ BraÂșovul de Predeal prin RĂąÂșnov, la km 14.
Am fost acolo cu Barsy in weekendul acesta am vb cu administratorul si ne-a spus ca este liber.
Mai multe detalii aici:
http://www.poiana-rasnoavei.ro
Ca atare rog a se face o lista pentru cei care vor veni si sambata si duminica si vor avea nevoie de cazare si in functie de persoane hotaram mai departe ce e de facut.
Pretul este 120 RON pt camera dubla.Probabil ca mai putem negocia dar asta inseamna sa avem un numar clar de persoane si sa dam un avans. |
|
Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Lun Mar 21, 2011 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | In concluzie prima intalnire a forumistilor 2011 va fi in 16-17 aprilie.
Cu o mica intarziere locatia intalnirii va fi Pensiunea Poiana RĂąÂșnoavei - Doripesco este situatĂŁ pe DN 73A, care leagĂŁ BraÂșovul de Predeal prin RĂąÂșnov, la km 14.
Am fost acolo cu Barsy in weekendul acesta am vb cu administratorul si ne-a spus ca este liber.
Mai multe detalii aici:
http://www.poiana-rasnoavei.ro
Ca atare rog a se face o lista pentru cei care vor veni si sambata si duminica si vor avea nevoie de cazare si in functie de persoane hotaram mai departe ce e de facut.
Pretul este 120 RON pt camera dubla.Probabil ca mai putem negocia dar asta inseamna sa avem un numar clar de persoane si sa dam un avans. |
Lista celor care doresc cazare
1. MgM _________________
 |
|
Sus |
|
 |
laurentiu88richi Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 337 Locație: Braila & Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
eVo_Lazu Priceput
|
Trimis: Lun Mar 21, 2011 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. MgM
2. Laurentiu
3. eVo_Lazu _________________ Clarion DXZ 778 RUSB,SPL Dynamics aMp + subb ,Focal ,MaGnaT |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Lun Mar 21, 2011 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. MgM
2. Laurentiu
3. eVo_Lazu
4. otzy _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Mar 21, 2011 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asteptam sa populam lista pentru rezervarea camerelor si daca este cazul o sa incercam si suplimentarea locurilor . Cu alte cuvinte nu ramane nimeni necazat!
Lista pe care atzi inceputo as dori sa o completatzi si cu serile in care se doreste cazarea( sambata sau duminica sau sambata+duminica) , de asemenea daca exista inscrisi in lista care vor ocupa aceeasi camera de asemeni rog a se preciza!
P.S. Maine astept si comfirmarea prezentei lui Vlad si Mihai (Be-loud).
Multumesc anticipat! _________________ HU:Alpine CDA-9812RR;SPEAKERS:DD&Focal;SUB:2xGZ Uranium15XII;AMP:Audiopipe AP3001D&JBL75.4=show time |
|
Sus |
|
 |
|