Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intalnirea forumistilor pe 2011 (16, 17 aprilie)
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 17, 18, 19

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Apr 18, 2011 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

keddy_net a scris:
cine-i baiatul cu RE-ul si cu amplif DD, in masina rosie(golf 3 cred) ?

Otzy......
.....mai spre seara cand ajung acasa o sa pun detalii legate de fiecare sistem in parte si pozele care le am+impresii pe topicul de la COMPETITII SI EVENIMENTE.
Am pus pana acum rezultatele acolo:
http://www.be-loud.ro/forum/competitie-spl-17-aprilie-intalnirea-pasionatilor-car-audio-t12869.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Apr 18, 2011 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

YM: shokaliptiku
Sus
eVo_Lazu
Priceput

Data înscrierii: 01/Apr/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Apr 18, 2011 10:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

POZE facute de prietena mea(din care eu am abservat ca primu meu scor a fost 143,7db)

DSC00515.JPG
 Description:
 Filesize:  640.32 KB
 Viewed:  330 Time(s)

DSC00515.JPG

DSC00517.JPG
 Description:
 Filesize:  601.41 KB
 Viewed:  313 Time(s)

DSC00517.JPG

DSC00519.JPG
 Description:
 Filesize:  575.13 KB
 Viewed:  330 Time(s)

DSC00519.JPG

DSC00520.JPG
 Description:
 Filesize:  603.51 KB
 Viewed:  322 Time(s)

DSC00520.JPG

DSC00523.JPG
 Description:
in poza asta apare Otzy si primul meu scor,nush cum de ati trecut 143,5 la mine....este prima poza facuta de prietena mea cand am dat brrrr prima oara,,,,
 Filesize:  658.73 KB
 Viewed:  329 Time(s)

DSC00523.JPG

DSC00524.JPG
 Description:
scorul care il pretindeti ca l-am dat:P
 Filesize:  644.02 KB
 Viewed:  321 Time(s)

DSC00524.JPG

DSC00532.JPG
 Description:
 Filesize:  578.13 KB
 Viewed:  312 Time(s)

DSC00532.JPG

DSC00537.JPG
 Description:
poza de grup
 Filesize:  680.7 KB
 Viewed:  342 Time(s)

DSC00537.JPG

griGo
Pasionat

Data înscrierii: 03/Mai/2009

MesajTrimis: Lun Apr 18, 2011 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Data viitoare o sa vin si eu cu un bassreflex, ca tot omu' Twisted Evil
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Apr 19, 2011 3:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa va pove rapid ce am patit ieri noapte:

am plecat spre casa din Brasov pe la 8 juma....drum liber mers ok, putin obosit dar trecem peste. Dupa Deva, de pe drumul care merge spre Arad eu trebuia sa fac stanga la un moment dat spre Lugoj-Timisoara. Din avant am recut de iesire si pana sa ma dumeresc eu ce si cum facusem vreo 40-50 km spre Arad Evil or Very Mad

zic eu: nu ma mai intor, merg inainte. la prima localitate vad indicator Faget ( localitate inainte de Lugoj, adica dadeam in drumu pe care-l ratasem )...m-am scos, in gandu meu...o iau pe acel drum, drum comunal ( coborasem de pe european ) si merg merg...la un moment dat ies din oras, se termina asfaltul si dau de drum de pamant..
continui sa merg....drumul intra intr-o padure, continui sa merg...drumul se tot ingusta, eu tot in padure, motorina era pe sfarsite ( nu mai ajungea sa ma intorc pana la cea ai apropiata benzinarie ) ..

intr-un final dupa 15km prin padure prin hartoape de am zis ca nu mai ajung vreodata acasa am dat de un drum "asfaltat" care m-a dus la Faget si de acolo Lugoj, Timisoara...

easyway

Data înscrierii: 07/Apr/2011

MesajTrimis: Mar Apr 19, 2011 6:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa va fie de bine baieti Smile

niste poze cu Peugeot 307SW "Basic" ? daca se poate , va rog .

otzy , incearca data viitoare sa intorci Smile)
Sus
Oxy
Priceput

Data înscrierii: 29/Ian/2008

MesajTrimis: Mar Apr 19, 2011 10:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eVo_Lazu a scris:
(din care eu am abservat ca primu meu scor a fost 143,7db)

poate ai dat scorul cu o usa crapata si nu s-a pus... cum s-a intamplat si la altii.
Sus
BASIC
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 19, 2011 11:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oxy a scris:

poate ai dat scorul cu o usa crapata si nu s-a pus... cum s-a intamplat si la altii.

tot ce e posibil sa se fi intamplat asa.....oricum felicitari("Masuratoarea are loc pe parcursul a 30 secunde, in tot acest timp masina trebuie sa ramana inchisa. Deschiderea usilor / geamurilor in intervalul de 30 de secunde duce la scor 0." )

easyway a scris:
sa va fie de bine baieti Smile

niste poze cu Peugeot 307SW "Basic" ? daca se poate , va rog .

otzy , incearca data viitoare sa intorci Smile)

O sa continui cu pozele pe topicul de la competitii si evenimente astazi si o sa apara si masina mea....daca mai au altii sunt invitati sa puna aici

Ultima modificare efectuată de către BASIC la Mar Apr 19, 2011 12:45 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
antidotu79
Priceput

Data înscrierii: 28/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Apr 19, 2011 11:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

otzy a scris:
sa va pove rapid ce am patit ieri noapte:

am plecat spre casa din Brasov pe la 8 juma....drum liber mers ok, putin obosit dar trecem peste. Dupa Deva, de pe drumul care merge spre Arad eu trebuia sa fac stanga la un moment dat spre Lugoj-Timisoara. Din avant am recut de iesire si pana sa ma dumeresc eu ce si cum facusem vreo 40-50 km spre Arad Evil or Very Mad

zic eu: nu ma mai intor, merg inainte. la prima localitate vad indicator Faget ( localitate inainte de Lugoj, adica dadeam in drumu pe care-l ratasem )...m-am scos, in gandu meu...o iau pe acel drum, drum comunal ( coborasem de pe european ) si merg merg...la un moment dat ies din oras, se termina asfaltul si dau de drum de pamant..
continui sa merg....drumul intra intr-o padure, continui sa merg...drumul se tot ingusta, eu tot in padure, motorina era pe sfarsite ( nu mai ajungea sa ma intorc pana la cea ai apropiata benzinarie ) ..

intr-un final dupa 15km prin padure prin hartoape de am zis ca nu mai ajung vreodata acasa am dat de un drum "asfaltat" care m-a dus la Faget si de acolo Lugoj, Timisoara...

felicitari, esti cam norocos de fel la drumuri lungi; la dus o intamplare la intors una mai mare (na ca dadui cu rime) bine ca ai ajuns cu bine

p.s. spor la modificat incinta, banuiesc ca vrei sa o aduci la starea initiala Razz

BASIC
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 19, 2011 10:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Continuare .....
http://www.be-loud.ro/forum/competitie-spl-17-aprilie-intalnirea-pasionatilor-car-audio-t12869,start,30.html
Sus
antidotu79
Priceput

Data înscrierii: 28/Mai/2008

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 1:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am asteptat venirea intalnirii, a venit intalnirea, s-a terminat intalnirea.
Intrebarea mea este: pe cand urmatoarea, vine caldura iar cortul trebuie aerisit Smile

cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

antidotu79 a scris:
Am asteptat venirea intalnirii, a venit intalnirea, s-a terminat intalnirea.
Intrebarea mea este: pe cand urmatoarea, vine caldura iar cortul trebuie aerisit Smile

Asta chiar ar fi frumos...
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Iul 15, 2011 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

partea 2? Cool
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 17, 18, 19
Pagina 19 din 19

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum