|
|
|
Autor |
Mesaj |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
eVo_Lazu Priceput
Data înscrierii: 01/Apr/2008 Mesaje: 569 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 18, 2011 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
POZE facute de prietena mea(din care eu am abservat ca primu meu scor a fost 143,7db)
Description: |
|
Filesize: |
640.32 KB |
Viewed: |
330 Time(s) |

|
|
601.41 KB |
313 Time(s) |

|
|
575.13 KB |
330 Time(s) |

|
|
603.51 KB |
322 Time(s) |

|
in poza asta apare Otzy si primul meu scor,nush cum de ati trecut 143,5 la mine....este prima poza facuta de prietena mea cand am dat brrrr prima oara,,,, |
|
658.73 KB |
329 Time(s) |

|
scorul care il pretindeti ca l-am dat:P |
|
644.02 KB |
321 Time(s) |

|
|
578.13 KB |
312 Time(s) |

|
|
680.7 KB |
342 Time(s) |

|
_________________ Clarion DXZ 778 RUSB,SPL Dynamics aMp + subb ,Focal ,MaGnaT |
|
Sus |
|
 |
griGo Pasionat
Data înscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 82 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Apr 18, 2011 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Data viitoare o sa vin si eu cu un bassreflex, ca tot omu'
|
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 3:10 am Titlul subiectului: |
|
|
sa va pove rapid ce am patit ieri noapte:
am plecat spre casa din Brasov pe la 8 juma....drum liber mers ok, putin obosit dar trecem peste. Dupa Deva, de pe drumul care merge spre Arad eu trebuia sa fac stanga la un moment dat spre Lugoj-Timisoara. Din avant am recut de iesire si pana sa ma dumeresc eu ce si cum facusem vreo 40-50 km spre Arad
zic eu: nu ma mai intor, merg inainte. la prima localitate vad indicator Faget ( localitate inainte de Lugoj, adica dadeam in drumu pe care-l ratasem )...m-am scos, in gandu meu...o iau pe acel drum, drum comunal ( coborasem de pe european ) si merg merg...la un moment dat ies din oras, se termina asfaltul si dau de drum de pamant..
continui sa merg....drumul intra intr-o padure, continui sa merg...drumul se tot ingusta, eu tot in padure, motorina era pe sfarsite ( nu mai ajungea sa ma intorc pana la cea ai apropiata benzinarie ) ..
intr-un final dupa 15km prin padure prin hartoape de am zis ca nu mai ajung vreodata acasa am dat de un drum "asfaltat" care m-a dus la Faget si de acolo Lugoj, Timisoara...
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
easyway
Data înscrierii: 07/Apr/2011 Mesaje: 28 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 6:06 am Titlul subiectului: |
|
|
sa va fie de bine baieti
niste poze cu Peugeot 307SW "Basic" ? daca se poate , va rog .
otzy , incearca data viitoare sa intorci )
|
|
Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 10:22 am Titlul subiectului: |
|
|
eVo_Lazu a scris: | (din care eu am abservat ca primu meu scor a fost 143,7db) |
poate ai dat scorul cu o usa crapata si nu s-a pus... cum s-a intamplat si la altii.
|
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Oxy a scris: |
poate ai dat scorul cu o usa crapata si nu s-a pus... cum s-a intamplat si la altii. |
tot ce e posibil sa se fi intamplat asa.....oricum felicitari("Masuratoarea are loc pe parcursul a 30 secunde, in tot acest timp masina trebuie sa ramana inchisa. Deschiderea usilor / geamurilor in intervalul de 30 de secunde duce la scor 0." )
easyway a scris: | sa va fie de bine baieti
niste poze cu Peugeot 307SW "Basic" ? daca se poate , va rog .
otzy , incearca data viitoare sa intorci ) |
O sa continui cu pozele pe topicul de la competitii si evenimente astazi si o sa apara si masina mea....daca mai au altii sunt invitati sa puna aici
Ultima modificare efectuată de către BASIC la Mar Apr 19, 2011 12:45 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
antidotu79 Priceput
Data înscrierii: 28/Mai/2008 Mesaje: 208
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
otzy a scris: | sa va pove rapid ce am patit ieri noapte:
am plecat spre casa din Brasov pe la 8 juma....drum liber mers ok, putin obosit dar trecem peste. Dupa Deva, de pe drumul care merge spre Arad eu trebuia sa fac stanga la un moment dat spre Lugoj-Timisoara. Din avant am recut de iesire si pana sa ma dumeresc eu ce si cum facusem vreo 40-50 km spre Arad
zic eu: nu ma mai intor, merg inainte. la prima localitate vad indicator Faget ( localitate inainte de Lugoj, adica dadeam in drumu pe care-l ratasem )...m-am scos, in gandu meu...o iau pe acel drum, drum comunal ( coborasem de pe european ) si merg merg...la un moment dat ies din oras, se termina asfaltul si dau de drum de pamant..
continui sa merg....drumul intra intr-o padure, continui sa merg...drumul se tot ingusta, eu tot in padure, motorina era pe sfarsite ( nu mai ajungea sa ma intorc pana la cea ai apropiata benzinarie ) ..
intr-un final dupa 15km prin padure prin hartoape de am zis ca nu mai ajung vreodata acasa am dat de un drum "asfaltat" care m-a dus la Faget si de acolo Lugoj, Timisoara... |
felicitari, esti cam norocos de fel la drumuri lungi; la dus o intamplare la intors una mai mare (na ca dadui cu rime) bine ca ai ajuns cu bine
p.s. spor la modificat incinta, banuiesc ca vrei sa o aduci la starea initiala
_________________ ever and ever
http://www.arsego.ro |
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
|
|
Sus |
|
 |
antidotu79 Priceput
Data înscrierii: 28/Mai/2008 Mesaje: 208
|
Trimis: Vin Mai 13, 2011 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am asteptat venirea intalnirii, a venit intalnirea, s-a terminat intalnirea.
Intrebarea mea este: pe cand urmatoarea, vine caldura iar cortul trebuie aerisit
_________________ ever and ever
http://www.arsego.ro |
|
Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin Mai 13, 2011 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
antidotu79 a scris: | Am asteptat venirea intalnirii, a venit intalnirea, s-a terminat intalnirea.
Intrebarea mea este: pe cand urmatoarea, vine caldura iar cortul trebuie aerisit  |
Asta chiar ar fi frumos...
|
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Iul 15, 2011 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
partea 2?
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|