Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

inca o supernova ...
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2014 7:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fiind dacie si deja taiata ... 2 fete de usa sunt 50lei la dezmembrari. as putea sa incerc.

Ma interesa sa limitez pierderea de aer. si tot odata sa respect specificatiile producatorilor. in total as avea nevoie de 14.5 litri
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2014 1:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mdaaaa, ce sa zic... Cam trebuia sa gandesti asta inainte sa te apuci de insonorizat usile... Daca faci incinta la difuzoare, insonorizantul pus va avea doar rol doar de izolare fonica a zgomotului din rulare si atat.
LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2014 10:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta stiu, dar nu ma ajuta deloc tabla. chiar daca am 2 straturi de STP tot imi flexeaza usa. Am probleme si cu ploaia ...care fix pe difuzor picura. asa ca optiunea cu incinta ... suna mai bine....

Greu e sa faci din tabla romaneasca o tabla nemteasca.....

Una alta ideea e ca ceva nu imi place.
Sus
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2014 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu cat de mult iti va reusii faza cu incinta in ușĂŁ... ÎncearcĂŁ sĂŁ aproximezi litrajul interior al usii sigur cu greu vei scoate litrajul necesar tie si fara incinta...
LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2014 1:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai litrajul in portiera e undeva la 80 litri - 100litri.

Daca elimin buzunarul si as face incinta separata as scoate undeva la 20 - 25litri.
Sus
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2014 9:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bro nu vreau sĂŁ te dezamagesc dar 65 litrii are incinta mea de la subwoofer si ocupĂŁ ceva spațiu, Eu cred ca ai gresit calculele...
LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2014 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, probabil, o sa masor exact pusesem prea mult probabil ca am 60x60x15 - aproximativ deci vro 54litri Smile o sa aduc ruleta exact maine.

Oricum fiind dacie am asa. . Pierdere cheder geam, pierdere scurgere, pierdere cabluri, pierdere tija portiera. .. pierdere tija deschis usa pierdere oglinda retrovizoare.... ma rog multa pierdere din punctul meu de vedere.
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2014 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Facem un design de bassreflex-horn pe usa Laughing ?

Va putea iesi o incinta buna pe usa insa trebuie sa iesi cu ea putin in afara.Daca flexeaza mult,baga-i MDF pe ea si stii o treaba Very Happy
Sus
LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2014 11:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uita-te pe prima pagaina are mdf de 20mm pe portiera deja baza.

Eu vreau sistemul de SQ o sa incerc sa fac o schita.

Da. As scoate incinta in afara cam 10 -12cm si as putea sa o bag si in interior cam 4cm avand spatiu intre fata de usa si portiera.

IMAG0721.jpg
 Description:
probleme cu ploaia.
 Filesize:  621.93 KB
 Viewed:  322 Time(s)

IMAG0721.jpg

Sus
LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2014 12:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam asa ceva. ...

portiera sn.jpg
 Description:
 Filesize:  136.46 KB
 Viewed:  932 Time(s)

portiera sn.jpg

Sus
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2014 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte tare proiectul fetei de usi, poti taia linistit fata de usa, ce iti recomand sa faci incinta intr-un fel sa vina deasupra fetei de usi taiate, gen flush, nu stiu in schimb ce idee sa-ti dau sa nu ai vibratii intre fata de usa si incinta...
LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2014 4:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ma gandeam sa tai fata de usa ( cea de plastic ) in zona difuzoarelor. matrita fibra de sticla a poriterei ( metal ) dupa care constructia ei ... atunci cand voi prinde fata de usa la locul ei pe langa cele 4 suruburi voi putea prinde cu surub si piulita de metal cu vatelina sau stp noise insolater de 8mm ca mai am cateva bucati intre ele. Asa voi reduce vibratiile.

Multa munca pt un .... gunoi de masina. Sper ca anu asta sa fie ultimnul in ea Very Happy
Sus
doggovy
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2014 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

darkofeel a scris:
nu stiu in schimb ce idee sa-ti dau sa nu ai vibratii intre fata de usa si incinta...

daca incinta nu vibreaza nu va vibra nici fata de usa. ca sa nu vibreze incinta stim toti ce trebuie facut.

LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2014 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta asa e Very Happy

Bine, ne avand experienta nu stiu solutiile extreme Very Happy

Oricum, voi ziceti sa incerc. Sapt viitoare voi cumpara fibra si rasina si materia prima si sper peste 2 sapt sa fie gata Very Happy
Sus
LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 20, 2014 9:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un mic demo cu set up-ul actual,

Sper de sapt viitoare sa incep in fibra de sticla sa fac portierele.

https://www.youtube.com/watch?v=KgL2Hb2Cunw
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 2 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum