|
Autor |
Mesaj |
spzHades
Data înscrierii: 21/Iul/2012 Mesaje: 19
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2012 11:02 am Titlul subiectului: Hertz dieci dcx 165.3 vs 170.3 |
|
|
Am comandat o pereche de hertzuri dcx 165.3 si mi-au venit acasa o pereche de 170.3.
Nu ma deranjeaza prea tare lucru' asta doar ca au o adancime de montaj mai mica.
Nu sunt rpea cunoscator eu vreau sa mi se auda bassu mai adanc , am inteles ca asta face si adancimea de montaj.
E mare diferenta intre 165.3 si 170.3? stie careva? |
|
Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2012 11:52 am Titlul subiectului: |
|
|
la 170.3 am gasit in fisa tehnica 45mm adancime
ti-e teama sa nu intre in usi sau sa ai probleme la geam?
in ce masina ai vrea sa le montezi? _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
Sus |
|
 |
spzHades
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2012 1:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
boxele vin montate in spate , masina ema e in 2 usi , am loc destul in spate. Ideea e ca eu am comandat niste boxe cu adancimea de montaj mult mai mare niste dcx 165.3 , pe care le-am si auzit cum suna si mi-au placut. Dar mie acasa mi-au venit niste 170.3 care au o adancime de montaj mult mai mica... si asta ma intereseaza care e diferenta dintre cele 2 ca n-am chef sa ma chinui sa le montez si sa ma trezesc ca n-am bassu dorit.
Din cate stiu eu cu cat e mai mare adancimea cu atat are un bass mai puternic |
|
Sus |
|
 |
spzHades
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2012 1:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
DIECI COAX dcx 165.3 are coaxial speakers which combine a real woofer, the very good DT 16 tweeter and a special crossover. This mix insures excellent sound, in every kind of cars.
DIECI COAX dcx 170.3
With its 51 mm (2,0 in.) maximum depth the DCX 170.3, is a “flat” coax optimized for installation in a vehicle’s door and/or other reduced spaces, without giving up on acoustic reproduction quality. A Neodymium magnet, PEI dome tweeter, built-in crossover, TPU (Thermoplastic polyurethane) surround, a copper voice coil wound on a conex former and painstaking care in its build ensures performance surpassing other components within the same category.
Nici nu stiu ce sa fac , eu vroiam niste boxe sa-mi produca ceva bass. Mi se pare lipsa totala de seriozitate sa comand ceva si sa primesc altceva. Am spatiu destul in spate si d'aia vroiam ceva mai voluminos |
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mar Noi 13, 2012 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Daca te uiti la specificatiile din fisa tehnica o sa observi ca ambele modele au acelasi raspuns in frecventa deci reproduc la fel bass-ul. Sensibilitatea este la fel, chiar si materialele folosite pentru con si membrana sunt la fel.... Practic difuzoarele sunt la fel doar ca DCX 170 sunt construite mai compact pentru a permite o instalare facila. |
|
Sus |
|
 |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Noi 13, 2012 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca te uiti doar la parametri generali prezentati pe site atunci ai dreptate. Daca te uiti in fisa tehnica la parametrii T/S ai sa vezi ca sunt diferente, ba poti spune chiar ca cei doi mid-basi sunt complet diferiti.
Citat: | Daca te uiti la specificatiile din fisa tehnica o sa observi ca ambele modele au acelasi raspuns in frecventa deci reproduc la fel bass-ul. |
Ce sta la baza acestei afirmatii? Adica 2 difuzoare cu acelasi raspuns in frecventa vor reproduce frecventele la fel?
Citat: | DCX 170 sunt construite mai compact pentru a permite o instalare facila. |
Doar in aceasta forma afirmatia este si adevarata  _________________ Beware tha Dogg |
|
Sus |
|
 |
spzHades
|
Trimis: Mar Noi 20, 2012 1:41 am Titlul subiectului: |
|
|
In fine dupa ce mi-au fost schimbate , desi cineva mi-a spus sunt niste chinezarii n-am vrut sa cred si am sustinut tare "domnle sunt boxe de firma" si n-am apucat sa le testez. Le-am montat , mi-au sangerat urechile , nu se aud nici pe sfert cum se aud boxele mele originale de pe vw cu care vine masina din fabrica , vechi si antice pe care le iei cu 80 roni perechea. Nu imi vine sa cred ca am dat atatia bani pe niste prastii made in china.... le-am testat si pe o alta sursa in afara de playerul meu ca sa ma conving. Le-am comparat cu niste boxe din piatza la 100 roni perechea no name si vreau sa zic ca se aud mult mai bine alea. Boxele astea ori au probleme , ori asa se aud ele.... nu inteleg cum puteti recomanda asa ceva . Imi pare rau ca sunt pus in situatia ghimpelui nemultumit dar pur si simplu nu-mi vine sa cred ca am dat 250 de roni pe o pereche de boxe care suna mai rau ca o pereche de boxe no name din piatza de la rusi dezamagitor. Am mai testat si o boxa blaupunkt antica si veche facuta din carton si vraeu sa zic ca si aia se auzea mai bine. Le-am demontat si le-am pus la loc in cutie ca n-am ce sa fac cu ele.... inca o data , cum puteti recomanda asa ceva? niste chinezarii de 2 lei care distorsioeaza la nici jumate din volum , in timp ce alte boxe la 100 ron perechea se aud mult mai bine. Eu am mai auzit niste hertzuri dar se auzeau cu adevarat bine , dar erau diferite fata de astea. |
|
Sus |
|
 |
bogdan_war Pasionat
Data înscrierii: 16/Noi/2012 Mesaje: 111 Locație: Bucuresti - Crangasi-Tei
|
Trimis: Mar Noi 20, 2012 8:57 pm Titlul subiectului: Nasol, dca este adevara... |
|
|
Oricu, le poti repune in cutia lor si le poti returna, sunt obligati sa primeasca inapoi produsul de la persoanele fizice.... da sa nu deoaseseasca 1 sau 2 luni..
Mai ales tinand cont ca au trimes altceva decat ai conandat !!!
Dca nu iei masuri in cel mai scurt timp ramai cu ele.... |
|
Sus |
|
 |
spzHades
|
Trimis: Mar Noi 20, 2012 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca mai pot face nimic , doar vroiam sa-mi spun parerea. O sa incerc sa le vand pe okazii la un pret mai mic macar sa-mi mai recuperez din bani ca nu vad ce as putea sa fac cu ele. Pentru niste boxe care ar trebui sa se auda ok pe player fara sa fie amplificate se aud prost rau. Deja a fost o intreaga telenovela cu boxele astea, au fost schimbate o data , primisem dcx 170.3 dar nu am indraznit sa le testez sa vad macar cum se aud , le-am pus la loc asa cum erau si am primit dcx-urile acestea recomandate de un reprezentant be-loud. Initial eu comandasem niste blaupunkturi bgx 663 care nu erau pe stoc. Probabil ca a fost si greseala mea trebuia sa ma indrept spre niste boxe 6x9" si sa le montez pe haion. Lucru pe care o sa-l si fac dupa ce scap de astea... daca mai scap. |
|
Sus |
|
 |
bogdan_war Pasionat
|
Trimis: Mar Noi 20, 2012 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce pot spune, imi pare rau, eu astept un ras la dif + amplificator, da cred ca am sa patesc si eu acelasi lucru ca si tine...
Eu am deja ceva bunicel pe spate, dar vreau sa pun ceva mai bun pe fata cu amplificator, dupa cum observa nu se ingaduie nici unul sami dea un ras...
Cred ca am sa renunt, am sa ma opresc in primul atelier ce se ocupa si scap de o durere de cap....
Plafonul este destul de bun pt 2 box + amplific....
Succes, sper sa reusesti sa le dai....
Ar fi indicat sa explici celui care le ia sa nu ( injure ) ...
Succes.. |
|
Sus |
|
 |
bogdan_war Pasionat
|
Trimis: Mar Noi 20, 2012 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce pot spune, imi pare rau, eu astept un ras la dif + amplificator, da cred ca am sa patesc si eu acelasi lucru ca si tine...
Eu am deja ceva bunicel pe spate, dar vreau sa pun ceva mai bun pe fata cu amplificator, dupa cum observa nu se ingaduie nici unul sami dea un ras...
Cred ca am sa renunt, am sa ma opresc in primul atelier ce se ocupa si scap de o durere de cap....
Plafonul este destul de bun pt 2 box + amplific....
Succes, sper sa reusesti sa le dai....
Ar fi indicat sa explici celui care le ia sa nu ( injure ) ...
Succes.. |
|
Sus |
|
 |
spzHades
|
Trimis: Mar Noi 20, 2012 10:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai si tu putina rabdare ca or sa-ti raspunda cu 1000 ron cred ca o sa poti sa-ti cumperi ceva decent. Proabil ar trebui sa te interesezi in mai multe parti inainte sa achizitionezi ceva , sa nu faci ca mine )
Parerea mea e sa iti iei sitem pe componente , sa nu-ti cumperi coaxiale. Si daca isonorizezi usile si le si amplifici o sa te dea afara din masina. |
|
Sus |
|
 |
spzHades
|
Trimis: Joi Noi 22, 2012 1:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Le-a auzit si un fost detinator de hertzuri si mi-a zis ca ori sunt stricate ori sunt facute pe vapor. Tind sa cred ca varianta a 2-a. Mai este vreun detinator de hertzuri asemanatoare? doresc o parere |
|
Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Joi Noi 22, 2012 8:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati ceva de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. "Clientii Be-Loud.ro, persoane fizice, care primesc comanda prin curier pot returna produsele noi cumparate insotite de toate accesoriile in stare de functionare, in ambalajul original complet si nedeteriorat, sigilat, insotite de factura/bon fiscal in original si certificatele de garantie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor folosite/instalate sau deteriorate prin nerespectarea conditiilor de garantie nu este posibila. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Be-Loud.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, prin transfer bancar, in contul specificat de client. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Aceste conditii sunt valabile numai pentru comenzile livrate in regim de comert electronic, adica livrate de catre un curier, situatie in care clientul nu are sansa de a vedea pe viu produsele " _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
Sus |
|
 |
spzHades
|
Trimis: Lun Noi 26, 2012 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da mi-au fost schimbate cu niste Alpine Type-G SPG-69C3 si sunt multumit de ele , se aud bine. Nici hertzurile alea nu se auzeau asa prost la ei pe stand , nu stiu care sa fi fost problema poate nu se pupau cu playerul meu. Habar n-am. Oricum imi pare rau de toata telenovela asta dar e ok acum. |
|
Sus |
|
 |
|