Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Golf MK2 1.3CL
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locaţie: Timisoara

MesajTrimis: Dum Dec 29, 2013 11:07 pm    Titlul subiectului: Golf MK2 1.3CL Răspunde cu citat (quote)

Sunt proaspatul proprietar al unui Golf Mk2 86' cu motor de 1.3 Benzina ( Laughing ) ,2 usi, pe care sper sa il transform intr-un audio-mobil Very Happy

Hu:Pioneer DEH-x8400BT
Front:Coaxiale Boschmann-vor fii schimbate
Back:6x9 Sony Xplod-vor fii schimbate
Sub:Soundqubed HDC3-15d1.
AMP:-
Instalatie 0awg cu RCA dublu ecranate data jos deocamdata.
Alternator:stock 55 ah
Incinta dupa proiectul lui baubau (cu ocazia asta tin sa ii multumesc enorm pentru proiect)

O sa las pozele sa vorbeasca.

Sunt deschis la idei,sfaturi si pareri.

HU

Poza cu masina

Reparatii la alternator ,sa ars o punte de diode,pana la urma am schimbat aproximativ tot din el.

Cateva poze cu difuzorul (cred ca e singurul din RO,sau gresesc?)

Poze cu incinta ,e prima incinta incercata de mine,na iesit cum trebuie,o sa fie refacuta .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
Spliffu
Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2010
Locaţie: Bwukale

MesajTrimis: Mar Dec 31, 2013 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cat te-a costat proiectul?
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 01, 2014 3:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deocamdata doar 600 de euro,o parte mare din suma fiind doar subwooferul.Estimez un cost total de cel putin 1500 de euro urmand o insonorizare si amplificare foarte serioasa.
Sus
Spliffu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 01, 2014 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta vroiam sa zic si eu, o sa te coste ceva amplificarea si cred ca fara inca o baterie nu scapi. Obligatoriu trebuie sa faci ceva cu alternatorul ala.
Cat a costat proiectul incintei?

Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 01, 2014 4:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Costul unui proiect de incinta cred ca pleaca de la 50 de lei in sus in functie de dimensiune.Costul acestui proiect il stie doar colegul nostru de forum Baubau.Noi am rezolvato cumva Laughing .

Una peste alta merita banii ,incinta canta liniar pe banda de frecvente 25-70 HZ ,cu toate ca incinta nu e cea mai reusita.Este foarte complexa si bine gandita.

Bateria este o Varta Silver 85ah si cred ca e deajuns deocamdata.Alternatorul ,o sa incerc sa gasesc ceva mai mare,un BIG3 cat de curand.

Acum astept sa mai pice ceva bani de un amplificator mai serios.
Sus
Spliffu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 01, 2014 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles Smile
Bafta mai departe!!

Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 01, 2014 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc !
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 14, 2014 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ne jucam putin astazi cu neodimul.

Si o poza cu incinta in masina,bancheta rabatata.

screen grab
Sus
darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locaţie: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Mie Ian 15, 2014 1:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tare HDC 315 D1 nu ai facut o alegere gresita, te rog spune-mi ce parere ai despre el?

Te intreb ca ii recomadam unui prieten HDC415 D1...

Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 15, 2014 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru mine cateodata HDC3-ul mi se pare un difuzor bine echilibrat intre SQ si SPL,tinde a fii peaky intr-un bassreflex normal.In incinta in care il am eu acum,canta liniar si tare.

Calitatea construirii lui o vezi inca de la inceput,difuzor masiv,spidere de calitate,bobina de 3 inchi,magnet 350 oz ,adezivul cu care este legat este de calitate.

Un dezavantaj ar fii faptul ca nu prea iese in evidenta decat cand mananca multi watti.Difuzorul e rated 1000w RMS Laughing Laughing Laughing Laughing .Eu o sa il pun pe 2500.Se simta forta motorului inca de la putere mica,nu are un sunet murdar,nu e un difuzor incet.Poate raspunde bine si pe rock,drum and bass,practic orice bass rapid.Primele zile sub putere mai maricica,nu vor fii excelente,pana se inmoaie suspensia.

HDC4-ul este un monstru! Magnet considerabil mai mare,bobina de 4 inch platbanda aluminiu,RMS-ul dat de SoundQubedul este unul underrated,foarte conservativ.Cred ca HDC4 va canta mult mai bine si mai tare decat HDC3 ul meu.Initial am vrut sa iau varianta de 12 de la HDC4.

Nu stiu daca in Romania s-a auzit de SoundQubed.Este o firma detinuta de tata celui care detine DD.Si fiindca e o firma modesta,nu se investeste asa mult in reclama ====> marirea pretului produsului.Se pune accentul pe calitate si un pret scazut.Platesti mai putin,ai mai mult produs.Seria HDC3 este comparabila cu seria 9500 de la DD in constructie si cred ca diferenta de pret intre cele doua.............este enorma.
Sus
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 15, 2014 4:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti multumesc frumos pt raspuns, destu de detaliat! Sunt detinator de AudioQue 2200 chiar am prins ultima serie de amplif sub acel nume, urmand la scurt timp sa fie rebranduite.

Daca ai avea efortul sa iti iei ampliful de la ei Q1-3500D nu vei regreta...

Amplificatorul meu il tin pe un Fi Q12 Smile

Spor la proiect! Tinem legatura.

PS: Imi pare rau ca au scos difuzorul de 8inch din gama lor... As fii vrut sa fii schimbat difuzorul de la un subwoofer de pc cu unul de-al lor...

Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 15, 2014 5:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cei de la AQ/SQ au scos seria HDS200 cu modelele 10-12-15 inch insa au prototipuri de 8 in lucru ! I-am intrebat atunci cand au scos seriile HDC2.0 ,avand serii de la 8 la 15 ,daca vor inlocuii cele de 8 inch.Au spus ca vor avea o surpriza pentru cei care asteapta seria de 8inch.

Si eu vroiam sa cumpar ceva de 8 inch si sa le folosesc pe post de midbass.

Crezi ca Q1-3500 ar fii ok pentru HDC3 15 cu bobina de cupru?Cred ca la 0.5 ohmi ar face bobina si suspenia praf Sad
Sus
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 16, 2014 3:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Interesant, cum apare il iau Very Happy am un subwoofer logitech z2300 si as vrea sa-i inlocuiesc difuzorul.

3500-ele va rezista in 0.5 mai ales ca il vei tine la jumatate gain-ul si in plus pe bass knob vei avea un led care iti indica cand intra in clipping diful..

Vorbim de o statie care mai in toate clamp test-urile de la americani poate 4k rms la 13v Smile

Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 16, 2014 1:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vedem daca ii plac 2000w rms si apoi daca nu se arde trecem mai departe.

O sa urmeze o noua incinta poate de SPL dupa ce iau un amplif serios.Deocamdata sub-ul pe pe Direct Sub-out al Pioneerului.Nu e rau .

FiQ de 12 si 2200 fac o pereche grozava.Ma bucur ca mai am in tara useri care folosesc AQ/SQ .As vrea sa iti ascult setup-ul dar suntem la distanta destul de mare.Cred ca Fi-ul se aude demential !
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 17, 2014 7:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A venit si InPhase-ul de la domnul Sugar20.

photo share
Sus
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum