Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Golf MK2 1.3CL
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Feb 09, 2014 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Update: 2000w pe o singura bobina.

HDC3? 3 ore de ascultat muzica in clipping moderat ,sta rece,nu da semne de oboseala.Excelent difuzor.

rsz_2014-02-09_193030.jpg
 Description:
 Filesize:  156.05 KB
 Viewed:  351 Time(s)

rsz_2014-02-09_193030.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 24, 2014 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ceva mai de fițĂŁ.CamerĂŁ Full HD,din pacat avea stabilizatorul de imagine si nu a prins tot flexul .Ugh,il refac !

http://www.youtube.com/watch?v=fSGcMNxW3x0
Sus
Sugar20
Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010
Locație: Timis

MesajTrimis: Lun Feb 24, 2014 6:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumos frumos.
Car te-a ajuns SQ-u sa il aduci pana in Ro?

Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 24, 2014 7:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

430$ la mine la usa . Very Happy

te astept si pe tine la un demo.facem cumva sa il vezi.Poate iti place,poate aduci unu Embarassed
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Dum Mar 09, 2014 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Update : S-a rupt incinta.Oameni buni folositi ranforsari corespunzatoare Exclamation

Pana la alta incinta mai buna facem o mica pauza cu bassul.

Pana atunci,schimb playerul curent cu ceva care stie 3 way in stare bunicica.Ofera careva?

rsz_12014-03-08_125836.jpg
 Description:
 Filesize:  386.2 KB
 Viewed:  341 Time(s)

rsz_12014-03-08_125836.jpg

Sus
Sugar20
Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010
Locație: Timis

MesajTrimis: Lun Mar 10, 2014 12:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bogdi24 a scris:
430$ la mine la usa . Very Happy

te astept si pe tine la un demo.facem cumva sa il vezi.Poate iti place,poate aduci unu Embarassed

Daca s-a facut incinta praf nu mai pot veni la un demo curand Smile)
Dai de stire cand reusesti sa faci o alta incinta Wink

raresvintea
Pasionat

Data înscrierii: 16/Dec/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2014 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti ofer eu un Clarion CZ703, bluetooth, usb, 3 way, time alligment!- 680 lei fix! E aproape nou aparatul!
Sus
darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2014 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce player ai acum? Sunt atatea statii prin US care stiu sa taie HPF pana la 5k sau chiar mai mult... Daca vrei iti recomand eu una care trebuie sa-mi vina, si clasa D Very Happy si vro 8 sute de lei...

Si asa cu tweterele stai la 5k, acolo le place cel mai mult Wink (in fine gusturile nu se discuta...

Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2014 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Playerul e Pioneer DEH-8400BT .Nu TW sunt problema,ci midbassi,o sa am nevoie de slope la ei.Subwooferul o sa reproduca un sub-bass si vreau ca midbasi sa cante ceva mai jos.

Poate daca nu ma face ceva sa ma razgandesc o sa strang cureaua si ma arunc la un P88RS prima varianta.Fara BT,USB,SD si alte minunatii.
Sus
rockford
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013
Locație: Nevers

MesajTrimis: Sâm Mar 22, 2014 7:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bogdi24 a scris:
Playerul e Pioneer DEH-8400BT .Nu TW sunt problema,ci midbassi,o sa am nevoie de slope la ei.Subwooferul o sa reproduca un sub-bass si vreau ca midbasi sa cante ceva mai jos.

Poate daca nu ma face ceva sa ma razgandesc o sa strang cureaua si ma arunc la un P88RS prima varianta.Fara BT,USB,SD si alte minunatii.

Cat de curand trebuie sa-mi vina procesorul de sunet (pxa-h700) vreau sa merg activ 4way, in cazul acesta ma pot desparti de p88rs deoarece procesorul il pot controla doar cu o unitate de la alpine
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 22, 2014 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E ca si luat P88RS-ul. Saptamana viitoare trebuie sa ajunga.Sa speram ca e in stare ok.

Il achizitionez pentru flexibilitate si nu neaparat pentru sunet.Nu sunt fan SQ mai deloc.Cu 3 way active o sa reusesc sa acopar partea de bass putin mai bine si cu mai mult control.

Multumesc de oferta oricum !

P88RS.jpg
 Description:
 Filesize:  34.95 KB
 Viewed:  335 Time(s)

P88RS.jpg

Sus
darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Sâm Mar 22, 2014 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FelicitĂŁri! O achiziție ĂźnțeleaptĂŁ, eu am un 80prs super playere pioneer. GrijĂŁ mare sĂŁ nu scoți rca-urile vro data cat timp este player-ul in funcțiune ca ț-i se arde o siguranțĂŁ numitĂŁ "pico fuse" așa zisa masĂŁ a rca-urilor...
rockford
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013
Locație: Nevers

MesajTrimis: Sâm Mar 22, 2014 12:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari, playerul ala daca nu ma insel este de la Oradea, daca e acela pot garanta buna functionare.
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 22, 2014 12:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,este cel de la Oradea de la Emeric.

Eu am avut grija si cu Pioneerul recent.L-am ingrijit ca pe un copil Very Happy .Nu ma prea jucam cu RCA-urile ca stiam de aceasta problema.

Astept nerabdator sa vina sa ma pot juca cu el Very Happy.

Poate o sa incep constructia unei incinte de SPL ,imi incerc norocul la Arad la CNCA.O fi peste 145?
Sus
Mihai Cimpoeru
Pasionat

Data înscrierii: 03/Mar/2011

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2014 10:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti sa pui te rog niste poze la cum s-a rupt incinta ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum