|
|
|
Autor |
Mesaj |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locație: Craiova
|
Trimis: Joi Dec 16, 2010 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms ms tibi!!>
acu sunt in preparative cu alte jucarii....din gama subjoasa!
poi ar fi ceva fff frumos sa mergeti mai multi!!!deja imi imaginez c distractie va fi! |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Dum Dec 26, 2010 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
si in sfarsit a reusit sa ajunga si mosu la mine.....acu o ora a sunat la interfon si a lasat kestia asta la intrarea blocului (cred ca i se rupea coloana daca il urca pana la usa la mine...)!!
sa vad cum il dau perioada urmatoare la o imperekere cu ceva sa imi nasca si geamanu....  |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Dec 26, 2010 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Craciun Fericit si sarbatori calde alaturi de cei dragi!
Sa-l stapanesti sanatos! |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Dum Dec 26, 2010 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms mult sharky si iti doresc la fel de multe bucurii si tie!!!
si la multi decibeli (cred k o sa pastrez nocolearu sa ne duelam amical in 12"... )!!!! :* |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Dum Apr 10, 2011 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu parere de rau, am dat focusul de vreo 2saptamani!!! tot sistemul s-a dus pe apa sambetei....daaaaaaaaarrrrrrr....nimic nu este pierdut in van!!am avut multe bucurii si dureri....oricum cel mai important este ca m-am apropiat fff mult de acest domeniu si nu regret nimic!!am intalnit multe persoane pasionate,am invatat multe de la voi,mi-am facut multi prieteni si,sper eu,nici un dusman!!!
consider inchis acest thread si o sa deschid unul cu noua bestiuta actuala! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|