|
|
|
Autor |
Mesaj |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locație: Craiova
|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 12:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Scurt: 148.9@56hz;3kw;cutie facuta intr-o zi! categoria Street A,loc2!primu cu 151,3 dub hertz spl monster 12" si amplif hertz spl monster 15kw!!!!!!!@60hz,renault clio!!!!
Sunt ink p drum,revin cu detalii,foto si video mai tarziu cand ajung acs! |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 12:43 am Titlul subiectului: |
|
|
esti pe drumul cel bun , multa bafta in continuare , super scor!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 2:23 am Titlul subiectului: |
|
|
asa...am uploadat si niste fotografii!! mai e de asteptat nitel pana ulpoadez si niste video!nu am putut sa fac foto calumea,pt ca multi nu m-au lasat sa pozez sistemu lor!!!
asa,ca top scor,a fost un seat marbella,am filmuletu la uploadat, cu 164 undeva la 68hz cel putin,si din cate am vazut avea 2 amplifuri B2,din cate am inteles cu 10kw si 2 dd de 18 galbene cu dustcup carbon,wall si un port imens!
ce nu mi-a placut a fost faptu ca m-a bat in grupa cu tipu cu 15kw!!eu cu 3..el cu 15...dar ma rog,era de-al lor,eu oaspete si asa am tacut din gura....
99% din ei aveau enspe mii de difuri p usi,pur si simplu iti crapau capu!discoteci ambulante! ))
as fi vrut sa am ocazia sa probez 5min inainte cutia,portu si frecventa,dar nu am avut posibilitatea si am dat direct...timp maxim 30sec dupa care c scor aveai,aveai...sper ca data viitoare sa fac mai bine...doamne ajuta!!
lume multa,organizare buna,caterinca la maxim!
 |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 8:33 am Titlul subiectului: |
|
|
felicitari maxime pentru participare , felicitari pentru scor si pentru pozitia obtinuta ...
din ce se vede in poze reiese ca acolo masinile is pregatite mai mult de show decat de competitie  _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
Seal Priceput
Data înscrierii: 03/Dec/2008 Mesaje: 570
|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum sunau soundstreamurile alea 2 splx de 15? par din poze? poza nr 4 de jos in sus. pe 1.10000. si ce scor? |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult shoka!c am observat aici este faptul k ei merg mult p media muzicala....la spl vin ori baubauri tip ala cu 15kw ori pande sau marbelle!alea de show,aveau si ele basi puternici..unu cu o medie de 150+ chiar!!
trb sa regandesc sistemu!!!:p
Seal,sunau bine!curent aveau toti,amplifu parea forta dar spl nu a facut!a mers totvp 30sec si dak nu na insel undeva la 142 d medie...
Am uploadat si niste filmulete aici:
http://www.youtube.com/results?search_query=Teddyb2002002&aq=f
Alea cu IMG,nu am apucat sa scriu descrierea k am adormit! )
Sa nu uitam si fiat 500 ala rosu!!era o bestie!!!!!:> motor dus pla 160-200hp!!!! |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 4:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
cupita,un mic cadou care ma gandeam de mult sa mi-l fac si niste sigurante mai maricele,de 500a,pt data viitoare la brrrr!!sa treaca curent calumea la amplif!!
 |
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
teddyb a scris: | asa...am uploadat si niste fotografii!! mai e de asteptat nitel pana ulpoadez si niste video!nu am putut sa fac foto calumea,pt ca multi nu m-au lasat sa pozez sistemu lor!!!
asa,ca top scor,a fost un seat marbella,am filmuletu la uploadat, cu 164 undeva la 68hz cel putin,si din cate am vazut avea 2 amplifuri B2,din cate am inteles cu 10kw si 2 dd de 18 galbene cu dustcup carbon,wall si un port imens!
ce nu mi-a placut a fost faptu ca m-a bat in grupa cu tipu cu 15kw!!eu cu 3..el cu 15...dar ma rog,era de-al lor,eu oaspete si asa am tacut din gura....
99% din ei aveau enspe mii de difuri p usi,pur si simplu iti crapau capu!discoteci ambulante! ))
as fi vrut sa am ocazia sa probez 5min inainte cutia,portu si frecventa,dar nu am avut posibilitatea si am dat direct...timp maxim 30sec dupa care c scor aveai,aveai...sper ca data viitoare sa fac mai bine...doamne ajuta!!
lume multa,organizare buna,caterinca la maxim!
|
Felicitari pt rezultat si in primul rand ca ai participat, e o senzatie unica sa fi la un concurs in alta tara decat RO.....si daca obtii si un rezultat notabil e si mai OK.
Legat de concurenta cu 15kw presupun ca acest concurs a fost un db drag unde nu conteaza puterea,si daca erati limitati doar intr-o baterie cu siguranta cel cu clio nu putea scoate 15kw orice ar fi facut.Fiecare concurs are propiile reguli si la db drag puterea nu prea conteaza....
Super pozele,si videourile...Am observat in videouri o masina(sper sa nu ma insel) chiar renumita, acest seat marabella de care vorbesti,configuratia care o stiam eu la masina respectiva care apartine ELECTRIC TEAM DONATO( http://www.termpro.com/asp/competitorstats.asp?Competitor_ID=79603&Season=2010&Method=1 ) este formata din 4 amplificatoare b2 audio m1(38kw) si eu stiam de 2 buc. cactus sounds de 18 paper cone,dupa care au schimbat in B² CC18",dar cine stie poate intre timp au trecut pe dd-uri.
Recordul lor e undeva la 166 db in configuratia de mai sus .
http://www.youtube.com/watch?v=ygp4kQbBo4M
Daca nu gresesc cu masina este chaiar detinatoare de record mondial in sezonul asta:
http://www.termpro.com/asp/worldrecords.asp
Oricum te invidiez pt ca ai avut ocazia sa ajungi langa masini de campionat mondial(seatul a iesit la hamburg la finalele mondiale de anu trecut pe locu 3) si poate la anul care vine te reunesti si tu echipei care va participa din RO cum a fost anul acesta si ne vedem aici mai aproape in Ungaria la etape de dbcup unde conteaza puterea si nu te vei bate in clasa cu 3kw vs 15kw ,doar daca o sa ai configuratie de OPEN si o sa ajungi ca mine 6kw vs 13kw....
Ultima modificare efectuată de către BASIC la Lun Dec 06, 2010 11:21 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc mult d tot adi!!ai dreptate cu seatu....el e!!acum inteleg de ce era mereu acoperita sectiunea woofere!!auzisam ceva ca sa nu fac foto ca se cearta cu sponsorii etc....deci b2 e sponsoru si nu vruiau sa se vada undeva foto ca are DD!! oricum,ereau 2 amplifuri b2 duminica,ca a deskis portbagaju si am vazut!
oricum,sa stai langa masina care face 164 e o senzatie auditiva impresionanta si nush cum sa exprim in cuvinte!!!
dak stiam ca nu se tine cont d amplifuri,poate imprumutam d aici dla un prieten un amplif jbl d 6kw...poate era alta cifra,dar si asa sunt mulumit!
oficial,tin masina de nebunii audio si sper sa fac ceva frumos in viitorul apropiat!!!
urmatoru big show este in aprilie,de pe 10 park,la Rimini...acolo vin multi monstrii in materie de SPL si medie muzicala!in plus,motor show,drift,prezentarimare,cald,fete,plaja,etc....
doamne ajuta sa ma simt in stare sa ma bag si eu printre ei acolo! |
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 11:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vai daca as putea as veni si eu la Rimini-My Special Car- din cate stiu eu este cel mai mare show tuning si spl(db drag,bass wars )din Italia si nu numai...Acolo probabil cu siguranta isi fac aparitia si cele mai tari de la ei si din imprejurimi din Bass Wars,Db Drag in general de spl...etc.....
Si nu ca sa particip ma gandeam ,ci doar sa casc gura si sa salivez pe acolo,asta cu participarea ar fi un bonus... |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Lun Dec 06, 2010 11:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
iati liber in data respectiva!!!:> ma ocup eu cu cautatu cazarii si altele...ugod zicea ca vine...acu nush...poate ne spune el!
1,2 si 3 aprilie data precisa!!! |
|
Sus |
|
 |
Seal Priceput
Data înscrierii: 03/Dec/2008 Mesaje: 570
|
Trimis: Mar Dec 07, 2010 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmmm ma tenteaza si pe mn sa vin  |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Mar Dec 07, 2010 9:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar fi frumos sa veniti mai multi!!motor showu e ceva special si macar o data trb sa fiti!! data o stiti cand e...  |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Joi Dec 16, 2010 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari pentru noile jucarii...ti-am spus ca ma bate un gand si pe mine la mm playerul acela doar ca ma streseaza ca nu citeste sub..
Cat despre Rimini-My Special Car daca am masina gata si mai merg si altii poate fac un hocus pocus in aprilie si ne vedem acolo...  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|