|
|
|
Autor |
Mesaj |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Oct 24, 2007 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mamaaa ... cata caldura pe aici ... poate vi se topesc cablurile si faceti scurt )
Sorry de offtopic
|
|
Sus |
|
 |
Baban_San Pasionat

Data înscrierii: 25/Iul/2007 Mesaje: 109 Locație: 18 Z
|
Trimis: Mie Oct 24, 2007 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ca avem sigurante si avem monobloace in clasa D
|
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Oct 24, 2007 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
babane, nu trebuie sa-mi aduci nimic, am montat cablu de balizaj cu tensiune nom de ordinul kV, si rezistenta de izolatie de ordinul gigaohm, daca vrei iti dadeam eu cablu de balizaj, dar din pacate sectiunea maxima este de 16 mmp
am avut si cablu de sudura pe santier, si nu s-a comportat stralucit, poate nu a fost ceva de calitate sau poate au vrut maistrii sa-l vanda la fier vechi, ca mi-au zis ca s-a impuscat in cateva luni.
mie mi-a ajuns, puneti ce cabluri vreti, treaba voastra, e greu sa ma cert cu toti.
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Oct 24, 2007 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
bezz a scris: | ssrli a scris: | bezz, STFU.
daca ego-ul tau e gadilat de "am aparatura dedicat car audio", atunci bine. dar nu afirma ca doar aparatura "dedicata" e buna.
mmkay ?
|
nu-i asa, asa cum voi ati gasit si "propovaduiti" solutia cu cabluri de sudura, va asculta unu' si zice stai ca e mai bine asa si-si ia un cablu de sudura mai subtire (ca nu toti au mii de watti pe masini), cu izolatia din PVC sau un cablu MYf, cu aceeasi izolatie, il pune, se duce naibii izolatia, arde ceva si apoi plange...ca a luat ceva eftin si bun.
okay?
inteleg ca voi sunteti multumiti de compromisul vostru, dar nu inseamna sa va laudati sau sa criticati imediat ce spune unul ca nu este o solutie normala etc
STFU stii cui sa-i spui . |
noi criticam snobismul.
si tu ti-ai scos capul sa aperi acele afirmatii.
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Mie Oct 24, 2007 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
bezz a scris: |
mie mi-a ajuns, puneti ce cabluri vreti, treaba voastra, e greu sa ma cert cu toti. |
te certi cu 5 clone. nu ai nici o sansa.
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
Infamous Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 167
|
Trimis: Mie Oct 24, 2007 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Toate ca toate da puteti zice cat costa 1m cablu de sudura vs 1m cablu dedicat?
|
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Mie Oct 24, 2007 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu cumpar la aprox 23 ron / m cablu de sudura.
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 24, 2007 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am vorbit cu cineva si mi-a zis ca cel de 50 mmp e "cam scump", ca poate sa-mi aduca la vreo 18 lei/m ...
Cand i-am povestit cat costa un cablu "dedicat car audio" de aceeasi sectiune si asa frumos colorat, sa intepeneasca
|
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Joi Oct 25, 2007 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
cea mai buna izolatie la cablurile de curenti o au MCCG (din pacate nu este anti-incendiu, e doar pentru conditii grele) si cablurile LSF (impiedica propagarea flacarii, rezistenta invelis excelenta), ambele exista in varianta multifilara, dar sunt foarte scumpe.
dar ca o ultima observatie, atentie cu garantia amplificatorului, sa nu comenteze cei de la service in cazul in care vad materialele utilizate.
|
Sus |
|
 |
Baban_San Pasionat

Data înscrierii: 25/Iul/2007 Mesaje: 109 Locație: 18 Z
|
Trimis: Vin Oct 26, 2007 2:39 am Titlul subiectului: |
|
|
adica ce anume sa comenteze? sunt foarte curios? crezi ca ar comenta daca ai aduce un monobloc de 6 kw pocnit si le dai ca explicatie domne am folosit cablu dedicat car audio: audison, orion, dietz sau cine mai stie ce cablu deci gata m-am scos?
inca odata cred ca nu se stie despre ce cabluri de sudura sau cabluri punct se vorbeste?? sincer cred ca majoritatea au impresia ca acest cablu de sudura este ala de are 40 de fire de cupru in el si este tare ca un bat.
ia va rog frumos cei care nu stiu despre cablurile de sudura sa imi spuna care este domne cablul dedicat car audio si care nu este din urmatoarele fotografii??
si va rog cu argumente, nu ca asa mi se pare mie.
Description: |
|
Filesize: |
533.18 KB |
Viewed: |
371 Time(s) |

|
Description: |
|
Filesize: |
630.15 KB |
Viewed: |
404 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Vin Oct 26, 2007 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
cablul dedicat car audio este cel cu manunchiul de 14 fire de exterior, cu diametru de 0.34mm, rasucite spre dreapta.
pentru ca electronii sa zburde pe autostrada dedicata.
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Oct 26, 2007 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Offtopic, pentru telespectatori, adica cei care citesc intamplator topicul asta si se minuneaza de indarjirea combatantilor:
Aici de fapt nu se discuta despre cablu de sudura vs cablu "dedicat", aici de fapt se bat doua bande rivale si cablul asta e doar o perdea de fum.
Intamplarea face ca pe acest forum una din bande sa aiba un singur reprezentant pe cand cealalta e in formula aproape completa. Aceasta batalie a fost innecata "in sange" pe alt forum care se afla "pe teritoriul" bandei rivale, acea banda slab reprezentata aici.
Imi cer scuze pentru termenii folositi, poate sunt prea duri. Asta e insa realitatea. Doua factiuni formate din anumiti jucatori din industria car-audio si simpatizantii lor duc o lupta surda pe mai multe fronturi si acum a ajuns si acest forum teatrul unei batalii.
Be-loud.ro nu face parte din niciuna din aceste grupari si nici nu suntem "echidistanti", suntem mai degraba "echiapropiati" fata de ambele. Comercializam produsele amandurora si nu inclinam nici in favoarea unora, nici a altora. Daca vreti parerea mea, nici unele nici altele nu sunt in topul preferintelor mele personale.
Noi insa condamnam aceasta lupta nascuta numai din interese comerciale si orgolii de nemasurat acum 2 ani care intre timp a ajuns sa afecteze intreaga industrie car-audio din tara noastra ducand pana la organizarea de competitii si evenimente car-audio paralele. Din pacate niciuna din grupari nu are puterea morala de a initia o reconciliere care ar fi benefica cred tuturor.
Propun inchiderea acestui topic sau pastrarea discutiei in limitele aducerii de argumente si date stiintifice in favoarea sau defavoarea unui cablu in raport cu altul.
Sau propun chiar efectuarea unui test live cu aceste cabluri. Va rog aduceti fiecare cate o mostra de 2m din fiecare cablu si noi le vom testa in mod transparent pana le ia *racu. Si la rezistenta electrica, si la rezistenta mecanica, si la rezistenta termica si orice alt aspect care mai conteaza. le dam si note pentru design daca vreti (cu observatori independeti, chemam nevestele sa-si dea cu parerea despre design)
ok?
PS
lupta e de fapt Hertz&co vs GZ&co si orgoliile si interesele aferente, desi unii dintre "pioni" poate nu stiu tot adevarul, nu ca eu l-as stii... de aia nici nu stiu cine are mai multa dreptate si cine mai putina.
|
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 26, 2007 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
foarte frumos aici este ca nu dispar posturi
vezi ca ssrli nu are nici o legatura cu GZ
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Oct 26, 2007 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate... dar folosind acelasi avatar cu tine... nu e greu de presupus din ce tabara face parte
PS
si de aici pot sa dispara posturi dar numai cele cu comentarii negative la adresa noastra
|
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Oct 26, 2007 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
offtopic
eu vand hi-energy-urile, sper sa vand si lrx-ul, nu am alta treaba cu Hertz & co decat relatii de amicitie cu un grup extrem de restrans (masina mea a fost facuta in curtea unui prieten, in Craiova, intr-o zi, intr-un hei-rup si cu un buget departe de proiectele serioase prezentate pe sectiunea SQ a celuilalt forum)
ca sunt perceput conform semnaturii mele ... asta e, dateaza din perioada "entuziasta" a mea si sincer sunt sanse mari sa zboare brandurile.
am fost taxat corect de unii (probe/fapte/pe ce te bazezi) dar si foarte incorect de altii (mi-a trecut).
poate sunt unul tipicar si corect, care crede ca orice lucru se foloseste cel mai bine la destinatia lui dedicata. dupa ~ 5 ani de santier in care am tras zeci de km de cabluri de diverse tipuri incerc sa evit orice improvizatie in instalatiile electrice. si poate sunt si o victima a marketingului.
the end
din poza lui baban tind sa cred ca este cablul cu iz neagra cel de sudura;
vreau sa te intreb daca firele acelea sunt dispuse in vreo ordine la cablul de sudura (impartite in fascicule si rasucite, gen funie) sau sunt pur si simplu invelite in izolatie.
si-mi poti spune ce cod este imprimat pe camasa cablului, pentru propria mea curiozitate, te rog.
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|