Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce player sa aleg?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
RooN

Data înscrierii: 20/Feb/2010

MesajTrimis: Sâm Feb 20, 2010 8:36 pm    Titlul subiectului: Ce player sa aleg? Răspunde cu citat (quote)

Am tot cautat pe aici pe acolo,la magazine un player pentru masina(solenza) intr-un sfarsit ma hotarasem si am facut comanda de pioneer 50ub dar au spus ca nu mai au pe stoc asa ceva:( Sad am cumparat si boxe pioneer ovale de 6''X9''.
Voi ce imi recomandati ? dispun de aproape 600 RoN dar si mai mult putin daca este nu e nici o problema;)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 20, 2010 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile Ca player, Alpine Rules! Cool
Sus
Jay
Pasionat

Data înscrierii: 13/Noi/2009
Locație: Galati

MesajTrimis: Sâm Feb 20, 2010 9:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am tot pe solenza un ALPINE ida-X200 (model mai vechi) se aude superb, si eu nici macar nu am nevoie de difuzoare spate... se aude superb cu dif pe fata cu tweetere pe ornamentele de la parbriz, si subwoofer.
RooN

MesajTrimis: Sâm Feb 20, 2010 9:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci merita sa dau bani pe un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-111RM/ ?
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 20, 2010 9:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shocked Vezi ceva cu fata rabatabila, plina, nu vei regreta! Smile
Sus
Jay
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Feb 20, 2010 9:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti doresti pe viitor sa montezi amplificator pe masina? sau doar sa schimbi playerul cu unu mai calitativ?

Si da.. ca aspect e mult mai frumos unu cu fata rabatabila (motorizat daca se poate)

RooN

MesajTrimis: Sâm Feb 20, 2010 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa ii pun si un amplificator si un subwoofer Rolling Eyes acolo dar deocamdata mi-am luat boxele fata+spate si mai am bani decat pt player. Sad
Sus
Jay
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Feb 20, 2010 9:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atunci cauta un player cu reglare subwoofer minim, si daca e posibil cu 3 iesiri RCA (FRONT, REAR si SUB) ... Embarassed imi cer scuze... playerul pe care l-ai aratat are iesire si reglaj pentru subwoofer.
RooN

MesajTrimis: Sâm Feb 20, 2010 9:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am uitat pe be-loud si nu prea am gasit si cu fata plina si cu 3 iesiri rca
Dar nu se poate lega amplificatorul doar la subwoofer si sa folosesc doar 1 iesire RCAsi boxele fata si spate sa ramana legate la player?
Puneti si voi un link daca gasiti ceva, eu habar am cu ce se mananca treaba asta Very Happy
Sus
Jay
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Feb 20, 2010 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se poate cum zici tu.
Difurile raman pe player si amplificator de la subwoofer legat pe o sg iesire RCA.
Scuza-mi faptul ca te-am incurcat, daca vrei doar subwoofer sa iti pui atunci e destul de OK acel player.

diesel
Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: Bistrita

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai fa un pas ...spre clarion ..DXZ588RUSB Smile daca nu te deranjeaza aspectul. si ai "timp" de inca 100 RON Wink)
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca USB-ul nu este un impediment poate te intereseaza acest player :

http://www.be-loud.ro/forum/mp3-pioneer-deh-p70bt-t8999.html

marian.gutiu

Data înscrierii: 06/Mar/2010
Locație: Alba Iullia

MesajTrimis: Sâm Mar 06, 2010 11:34 pm    Titlul subiectului: dilema Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor...
Sunt nou prin zona si am nevoie de ajutorul vostru... Am o Skoda Superb din 2006, si am avut pana acum o saptamana instalat pe ea un cd Sony...destul de "naspa", un model de prin 2006 (cred ca acum un astfel de model ti-l da rest la paine Very Happy )...defapt asa am luat masina...Acum dupa multe cautari m-am oprit asupra unei marci: ALPINE...dar dilema este alta...ce Alpine sa-mi iau...ma tot roade modelul:http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-W203Ri/...voi ce ziceti...merita? din cate vad, la date tehnice nu prea este lunga lista...e ceva de capul lui?
Multumesc,

xyz30

Data înscrierii: 14/Feb/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 24, 2010 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,
si pe mine ma intereseaza sa achizitionez un player,dar ma bate gindul sa-mi iau unul cind voi pleca in concediu in UK,am vazut ca acolo as putea gasi pina in 100 lire Nakamichi la mina a doua.Se merita sa iau unul,ca am inteles ca sint virf de gama ? Multumesc
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Mar 25, 2010 12:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,intr-adevar playerele(sculele audio in general)sunt mult mai ieftine in UK.Gasesti si playere Nakamichi in jurul sumei de 100 lire dar nicidecum varfurile de gama care sunt mult,mult mai scumpe.Succese
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum