|
Autor |
Mesaj |
xyz30
Data înscrierii: 14/Feb/2010 Mesaje: 28 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 25, 2010 11:35 am Titlul subiectului: |
|
|
da normal ca nu sint virful de gama de la Nakamichi,dar pe linga ce se gaseste pe la noi,sint mult mai bune,zic eu |
|
Sus |
|
 |
Dj_Dark
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Apr 22, 2010 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna ziua!
Vreau sa-mi achizitionez un HU si nu stiu ce sa aleg. Ca idee masina este "presonorizata" (un amplif pe 4 canale si 4 boxe).
Primeaza urmatoarele caracteristici :
Calitate buna a sunetului. Puterea este irelevanta.
2 rca preout(pentru semnal in sonorizarea existenta)
usb frontal si eventual intrare AUX.
functie loudness
Eu ma gandeam la ceva de genul :
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-112Ri/ insa sunt deschis la alte optiuni daca implica o calitate sporita a sunetului. |
|
Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 22, 2010 12:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
xyz30 a scris: | da normal ca nu sint virful de gama de la Nakamichi,dar pe linga ce se gaseste pe la noi,sint mult mai bune,zic eu |
nakamichi la noi nu se mai gaseste deloc...si nici afara din ce am vazut...doar s.h. iar cele bune(cd400,cd500 si cd700) se vand s.h. la pret de noi...sau chiar mai mult decat pretu de lista pe care l-au avut...naka la pret de chilipir sigur e "cu cantec"...adica au probleme. _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Iul 06, 2010 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
dupa 3 posturi in care ai aceeasi idee, nu ai o idee buna, sincer.
o fi sony bunicel dar sa nu-l ridicam in slavi  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
Blue974 Priceput

Data înscrierii: 31/Dec/2009 Mesaje: 221 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mar Iul 06, 2010 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
otzy a scris: | dupa 3 posturi in care ai aceeasi idee, nu ai o idee buna, sincer.
o fi sony bunicel dar sa nu-l ridicam in slavi  |
...nu e bunicel deloc...asta iti spun ca am avut sony si nu unul de duzina....alpine nu se compara ...sony poate face televizoare bune (daca!!! ) insa la car audio lasa de dorit... _________________ Hifonics sis.BX6.2Ci,sis. ZXi6.2CMk2, sub ZS12 SQ, amp.ZXi6404 & ZX4000,HU Alpine117RI |
|
Sus |
|
 |
cik83
Data înscrierii: 19/Iul/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va salut! Bine v-am gasit!
Sunt nou pe forum si sunt in aceeasi dilema ca si cel care a deschis topicul. Primul meu casetofon a fost un Sony din 1997, dupa care am avut un Mp3 Sony GT20. Sunt incantat de el, se aude bine, dar as vrea sa-l schimb cu un player cu USB. Actual am niste boxe de 16cm pe usi noname si unele ovale Pioneer pe spate. Sunt foarte deschis schimbarilor de marca. Sunt adeptul basului, dar nu cel gen subwoofer, de nu se intelege nimic.
Cam astea ar fi modelele care ma intereseaza:
-Sony X-Plod CDX-GT430U
-Sony X-Plod MEX-BT2600
-PIONEER DEH-2220UB
-JVC KD-R411
Nu ma intereseaza neaparat BT, obligatoriu USB.
ps: Apropo, care este diferenta dintre DAC 1bit si DAC 24 bit.
Va multumesc! Auditie placuta! |
|
Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
|
Sus |
|
 |
cik83
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ideea ar fi cat mai ieftin si cat mai bun. USB ma intereseaza, daca ar avea si iesire subwoofer, ar fi perfect si sunet cat mai bun, egalizator cu reglaj pe bas, medii..., nu cu setari predefinite. In rest sunt deschis oricarei marci. Nu sunt din acea categorie care sa aleaga dupa marca. Am avut un mp3 adus din Spania o marca care nici nu auzisem de ea, dar avea o claritate exceptionala. Din pacate facea figuri partea mecanica la CD.
Va multumesc si astept si pareri legate de modelele scrise de mine! |
|
Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | astept si pareri legate de modelele scrise de mine |
...si alea sunt bune, Sony cam gingase pe cd-copyright, Pioneer entry e cum e, ramine JVC care se straduieste un an, doi... |
|
Sus |
|
 |
cik83
|
Trimis: Mie Iul 21, 2010 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va salut!
Cred ca am sa raman la modelul asta: Sony CDX-GT440U
Sper sa fie o varianta buna. O sa va anunt cum se aude. Am tot cautat prin Ploiesti, dar alte modele nu am gasit. Cine are acest model, il rog sa scrie ce parere are despre el.
Numai bine! |
|
Sus |
|
 |
cik83
|
Trimis: Mie Iul 21, 2010 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sony CDX-GT440U sau Pioneer DEH-2200UB.
Ce parere aveti?
Va multumesc! |
|
Sus |
|
 |
cik83
|
Trimis: Lun Iul 26, 2010 7:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va salut!
Pana la urma am luat Sony GT440U. Sunt foarte incantat de el. Nici nu-l pot compara cu Sony GT20, pe care l-am avut. Sunet clar si distorsiuni f. mici la volum mare. Singura chestie, initializeaza (cand comut de pe CD, Tunner) de pe USB cam in 10 sec. Urmeaza sa-i pun un subwoofer sa vad cum se aude.
Numai bine! |
|
Sus |
|
 |
|