|
|
|
Autor |
Mesaj |
CLAUDIU_URBAN Priceput

Data înscrierii: 26/Apr/2008 Mesaje: 210 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Dec 15, 2009 12:20 am Titlul subiectului: Bobinez difuzoare & subwoofere |
|
|
Bobinez difuzoare & subwoofere , orice tip de bass fie ca bobina e pe suport de carbon , aluminiu , aluminiu perforat pt randament maxim sau hartie impregnata pt audiofili , deasemea bobina poate fi realizata din cupru sau aluminiu profil rotund sau platbanda . lipirea tutror componentelor in special a bobinei facandu-se cu rasina . o sa atasez foto cu rebobinarea unui difuzor cu greutate si la propriu si la figurat , el se numeste JL AUDIO 12w7 , a fost adus de un prieten de afara de pe e-bay zilele trecute insa difuzorul a venit prajit el aratand impecabil . pt preturi sau informati pe pm sau la 0766816812 . |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Mar Dec 15, 2009 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
atasez foto cu rebobinare jbl gto 1202d , tin sa precizez ca proprietarul difuzorului inainte sa-mi aduca mie difuzorul a incercat singur repararea lui , prin dezlipirea suspensiei de pe membrana si nu dupa sasiu difuzorului , bobina era intrerupta in doua locuri si el a cositorito , nu o sa tina niciodata asa , in prima poza se poate vedea difuzorul cum a venit de la client si in ultima poza cum a plecat de la mine . |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Vin Dec 18, 2009 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
un jl audio 12w1v2.4 model mai vechi dar potent bobina in 4 straturi . |
|
Sus |
|
 |
Iulian Pasionat

Data înscrierii: 13/Noi/2009 Mesaje: 56 Locație: Oravita
|
Trimis: Vin Dec 18, 2009 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai un id de mess? Am un GZ, i s-a desprins firul de la bobina, de pe membrana, putem vorbi mai multe pe mess?
ID-ul meu este: iulianu00 |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Vin Dec 25, 2009 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut , nu prea stau pe la calculator ,bobinare difuzor atto 15 " , Nr spire: 76 in 2 straturi , Diametru conductor: CuEm 0.28 , putere in wati chinezesti 300 la 8 ohmi . si acum cateva foto cu difuzorul in cauza . vor urma altele mult mai interesante . up anunt valabil . |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 25, 2009 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Off topic: Clestii sunt dedicati acestor operatiuni?
Imi place foarte mult ceea ce vad!
Spor la treaba si la cat mai multe lucrari! |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Vin Dec 25, 2009 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc pt aprecieri , rebobinare super tweetere bm rsw 115 , 5ml , cue 0,12mm . 300w , 8 ohmi . in poza nr 1 bobina noua iar in poza 2 se vede bobina veche arsa .
pe aceasta cale urez tuturor colegilor forumisti si nu numai SARBATORI FERICITE SI TOT CE ISI DORESC IN 2010 . |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Lun Dec 28, 2009 9:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Rebobinare mai multe subwoofere 10" logitech z5500 , subwooferele de la sistemele logitech z5500 care au avut multe probleme inca din fabricatie asta confirmandu-mi unul din importatori . problema lor fiind rasina de proasta calitate cu care au fost lipite . in poza2 se poate vedea diferenta intre bobina arsa si bobina noua facuta de mine , difuzoarele rebobinate arata si suna identic cu cele originale , pt detali 0766816812 . |
|
Sus |
|
 |
SergyU Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 153 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 28, 2009 6:17 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
Bravo man imi place ce vad daca o sa am probleme cu vreun difuzor o sa te caut sigur bafta _________________ CDX-GT828U/DLS Classic B5A/TS-G1702i/rxMONO/GZHW 30X/ |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Mar Dec 29, 2009 12:51 am Titlul subiectului: |
|
|
multumesc . atasez foto cu rebobinarea unui difuzor hertz hxs 380d :15" Subwoofer
Tehonkesto: 1000 W / 2000 W Peak
Impedanssi: 2+2 ohm
Taajuusvaste: 18-200 Hz
Herkkyys: 101 dB/SPL
Dual Voice Coil
clientul care mi la adus la cumparat de la cineva , difuzorul fiind bobinat inainte de un minitechnicus , asa la ochi cu 2 bobine in 4 straturi dar bobinat asa "cocolos" adica sa fie ceva sarma acolo sa miste macar putin membrana , binenteles ca nu a tinut prea mult . deci nu dati asfel de difuzoare pe mana oricui , mai rau va strica difuzorul taiindul si dezlipind componentele dupa bunul plac .
poza 1 e cu dimensiunea difuzorului
poza 2 cu bobina veche facuta de meseriasul repara tot
poza 3 bobina noua , 2ori2,2ohmi , 40 metrisarma cuem 0,4mm , in patru straturi
poza 4 centrarea bobinei si lipirea iei
poza 5 lipirea suspensiei si a spiderului
poza 6 difuzorul pregatit sa cante din nou in conditi cat de cat omenesti el avand o varsta destul de inainta si trecut prin multe rebobinari proaste anterioare , spiderul fiind facut franjuri , n-am avut timp destul ca l-as fi dotat si cu un spider nou . |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Joi Dec 31, 2009 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms pt aprecieri , hai sa mai postez unul mai recent la cerea clientului .
difuzorul un pioneer ts-w3-7d2 , 400 w , 2 bobine de ohmi parlite .
poza 1 difuzorul aproape nou , adica e impecabil optic
poza 2 sa desfacut membrana si sa curatat sasiul de restul de adeziv folosit la lipirea suspensiei & spiderului
poza 3 bobina noua pe suport de aluminiu , 2 ori 2 ohmi
poza 4 centrarea si lipirea bobinei cu rasina
poza 5 lipirea suspensiei si prinderea iei provizorie cu carlige banale de rufe
poza 6 masurarea pe rand a impedantei bobinelor
clientului am sai fac o prezentare mai amanuntita a tuturor etapelor prin care a trecut difuzorul cand vine dupa el .
urez tuturor colegilor forumisti un calduros LA MULTI ANI . |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Mar Ian 12, 2010 1:02 am Titlul subiectului: |
|
|
up , anunt valabil .
rebobinare si reconditionare difuzoare gamma hi-fi alnico la - 1231 . niste difuzoare f.vechi (ani40 - 50) la vremea lor fiind folosite la auditi de catre al capone si alti gangsteri de ma mai cunosc ieu cu iei ... a fost o gluma . pt proprietar au si valoare sufleteasca avand aceste difuzoare impreuna cu boxele si standurile originale made in suedia de la tatal sau .
foto 1 mi-a adus proprietarul difuzoarele coapte si putrede insa intregi , bobinate de altcineva inaintea mea si scoase in 12,6 ohmi , eu le-am facut bobine de 4 ohmi munca la centrare fiind imensa deoarece la difuzoarele profi de obicei intrefierul este f. mic , la astea fiind de 1,6mm in care trebuia sa intre si bobina cu suportul iei si sa ramana si spatiu .
foto 2 demontare completa a difuzoarelor , degresarea componentelor , vopsirea sasiurilor pt aspect , membranele au fost reimpregnate cu rasina si spiderele la fel fiind f. moi . palniile pt inalte-medii au fost reconditionate iar dust-capul conic schimbat .
foto 3 mai multe bobine pt mai multe difuzoare , in mijloc este una din bobinele pt aceste difuzoare .
foto 4 sasiurile curatate , vopsite si cu magneti asamblati .
foto 5 si 6 difuzoarele finalizate , au un aspect mai proaspat desi membrana se vede imbatranita nu am intervenit asupra iei si a suspensiei , concluzie dupa o saptamana de lucru la ele in paralel cu alte treburi , difuzoarele suna demential de placut . redand f . bine sunetele naturale . mai mare placerea sa reconditionezi asfel de boxe , difuzoare . iar ca pret la costat pe proprietar doar 120 ron . |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Lun Ian 18, 2010 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
la cererea clientului atasez foto cu dezasamblare unui difuzor power bass s12d , difuzorul a mai fost rebobinat de cateva ori , i-am desfacut suspensia si spiderul si i-am indepartat bobina veche . am atasat foto si cu bobina noua . pozele 11 , 12 , 13 , 14 , 15 .
Ultima modificare efectuată de către CLAUDIU_URBAN la Lun Ian 18, 2010 9:30 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Lun Ian 18, 2010 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
atasez foto si cu rebobinarea mai multor sateliti logiteck , de la sistemul z5500 , care vin fara numar la service . foto 21 , 22 , 23 , 24 .
up. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|