Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Bobinez difuzoare & subwoofere
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
alYk

Data înscrierii: 17/Mai/2011
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Vin Mai 27, 2011 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut ! As dorii sa te intreb daca la un Alpine X-type 12 inch se poate schimba doar membrana, este ciupita in 4 locuri, numai ca intr-un loc are o gaura in jur de 1-2 mm ! Te salut!
bmwh548

Data înscrierii: 27/Mai/2011

MesajTrimis: Lun Mai 30, 2011 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CLAUDIU_URBAN a scris:
he, he, he, rft-uri ... sunt si eu fericitul proprietar al seturilor de 35w si 50w si nu le-as da pe 10 perechi de boxe din ziua de azi , am multi prieteni mai nepriceputi care mai ma suna si ma intreaba .... cum se numeau Claudiule boxele alea mici care m-au lovit cand le-am auzit la tine.... deci vi le fac cu placere la un 35 ron bucata tinand cont ca va mai costa si transportul .. daca va hotarati imi dati un tel si vb. sanatate.

Am o promisiune in privinta unor tweetere RFT functionale, dar daca nu iese luam legatura sa le trimit pe astea la reparat. Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Iun 08, 2011 3:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am un GZ uranium XII e refacut de mine la 1ohm o singura bobina insa acuma are vreo 270Gr numai bobina .. rezista la putere mare ,dar suna prost ca si SQ.

vreau sa il fac la 2x2ohmi din nou ... cat ma costa ? are bobina de 3" si 40mm lungimea bobianjului , 4 straturi.

inca lucram !
Sus
CLAUDIU_URBAN
Priceput

Data înscrierii: 26/Apr/2008
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Iun 11, 2011 10:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

elna cred ca ti-am dat pm . sus si cu bobinarile , ultima generatie de bobine pt difuri disco pro . glumesc.
anunt valabil pt info 0766816812.
Sus
micata

Data înscrierii: 27/Iun/2011
Locație: PLOIESTI

MesajTrimis: Lun Iun 27, 2011 12:01 pm    Titlul subiectului: Difuzoare de bobinat Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,
V-am trimis acelasi mesaj si pe alte forumuri dar nu am primit raspuns.
Am si eu trei difuzoare de bobinat putin mai ciudate:
Woofer 8 ohm 75w 6.5''
Midrange 8 ohm 15w 3''
Tweeter 16 ohm 50w
Multumesc frumos.
Astept un raspuns,

Cu prietenie
Catta
Sus
perfinox

Data înscrierii: 05/Mar/2011

MesajTrimis: Mar Iul 05, 2011 6:56 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

salut, am 2 difuzoare pioneer ts-a2510 400w max 100 w nominali, 25 cm, 3 way coaxial, au intrat in ambele gunoaie la intrefier si freaca, am incercat cu pistolul de aer si s-au mai curatat , ce imi recomanzi sa le bag in reparatii sau sa continui chestia cu pistolul de aer, si daca trebuiesc reparate, in ce consta reparatia si sa-mi spui si un pret in mare !
Sus
neagugeorge

Data înscrierii: 13/Iul/2011

MesajTrimis: Mie Iul 13, 2011 9:05 pm    Titlul subiectului: Difuzor Logitech Răspunde cu citat (quote)

Salut, am un difuzor bass logitech z5500 si am incercat sa il repar eu. nu a mers ceea ce era de asteptat si as vrea sa stiu daca poti sa il repari, pot sa pun si poze daca e nevoie cu el, sau pot sa vin direct la tine cu el sa il vezi si sa imi zici daca poti sa il repari si la ce pret. astept un raspuns. multumesc
Sus
12021988
Pasionat

Data înscrierii: 20/Mar/2011

MesajTrimis: Joi Iul 14, 2011 7:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baieti claudiu este ffff ocupa de nu dati un tel de ca sa va chinuiti sa explicati pe forum daia va raspunde si la sapt 0766816812 nr lui Claudiu
Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Joi Iul 14, 2011 11:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte frumos lucrat..Nota 10...Bravo tie pentru eforturile depuse la rebobinari...STIMA
CLAUDIU_URBAN
Priceput

MesajTrimis: Dum Iul 17, 2011 12:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu raspund intodeauna tuturor dar pe pm sau telefonic .
atasez foto cu un xtr pe 15" , bobinat acum 2-3 luni , bobina noua pe aluminiu cuprat pt o disipare mai buna a calduri , problema intalnita la xtr-uri a fost cu piesele de multe ori , adica si la acesta spiederele sau rascopt , sau copt nu inteleg cauza insa se cam crapa in jurul bobinei si se rup , difuzoare f. masive cu bobine mari si rezistente la abuzuri . difuzorul a fost cu fratele sau la competiti spl si nu are nici o greata . dupa el mai vine poze tot cu un spl dinamics xtr dar pe 12'' , aceeas probleme spiederul inferior sa crapat si sa dezlipit de pe bobina cursa nemaifiind liniara din cauza rupturi , la fel a fost cusut si sa pastrat momentan bobina originala care mai o sa faca servici mult timp . cand isi va da duhul ii vom planta o bobina noua .
pt info pm sau 0766816812.
Sus
CLAUDIU_URBAN
Priceput

MesajTrimis: Dum Iul 17, 2011 12:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si cu xtr-ul pe 12''.
Sus
blackblack13

Data înscrierii: 21/Iul/2011

MesajTrimis: Joi Iul 21, 2011 12:05 am    Titlul subiectului: Buna Răspunde cu citat (quote)

Am si eu un Magnat T30, care trebuie re-bobinat.
are 300 RMS.
Cam cat m-ar ajunge ?
Sus
CLAUDIU_URBAN
Priceput

MesajTrimis: Joi Iul 21, 2011 8:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aveti pm.
Sus
vali.iacov

Data înscrierii: 22/Iul/2011
Locație: Corbeanca, Ilfov

MesajTrimis: Vin Iul 22, 2011 2:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Am un Kenwood KFC-W3005 si un MacAudio SX12. Amandoua cu aceeasi problema, se aud prost si slab, nu e bassul puternic, si se aude si un gajait, parait...te-am sunat intr-o seara si mi-ai spus ceva de un adeziv uscat, la Kenwood inteleg, are cativa ani, dar MacAudio e nou, are o saptamana, si face la fel, a mers 3 zile bine, si nu a fost fortat, amplificatorul e un MacAudio Z2100 (1x200W in punte).
Cat m-ar costa sa repar Mac-ul? Sau unul din ele, sau daca faci o reducere pentru amandoua.
pot ajunge in seara asta in jur de 8 seara sa auzi Mac-ul?
Sus
perfinox

Data înscrierii: 05/Mar/2011

MesajTrimis: Vin Iul 22, 2011 7:48 pm    Titlul subiectului: apreciere Răspunde cu citat (quote)

Macar de s-ar gasi in fiecare domeniu un profesionist cum e Claudiu, lucreaza impecabil, si le repara de se aud mai bine decat atunci cand erau noi, recomand cu toata increderea , nota 10 pt reparatie !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare
Pagina 7 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum