|
Autor |
Mesaj |
Cristi82
Data înscrierii: 13/Noi/2008 Mesaje: 37 Locație: Ct
|
|
Sus |
|
 |
samy Pasionat
Data înscrierii: 22/Oct/2007 Mesaje: 125
|
|
Sus |
|
 |
Cristi82
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate am citit pe aici e complicat cu incintele home made, acordare, insonorizare interioara? calcule litri... complicat si eu sunt foarte comod, lenes si mai ales vreau acum, ca fierb.
tu vrei sa zici ca incintele cu care vin difuzoarele de la producator nu sunt reusite? nu au randament optim? _________________ da |
|
Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
reusite din punct de vedere al aspectului sunt cam in majoritatea cazurilor...din punct de vedere tehnic nu .....tot in majoritatea cazurilor... |
|
Sus |
|
 |
Cristi82
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
am inteles
alte pareri? _________________ da |
|
Sus |
|
 |
Florian Pasionat
Data înscrierii: 15/Oct/2007 Mesaje: 50 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Ian 28, 2009 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Omul vrea sa dea comanda si sa vina marfa, plus ca de asta este si fan GZ.
Problema e ca la 4 bulioane nu prea o sa fi multumit, poate doar cateva zile cand defapt o sa iti dai seama ca mai bine strangeai din b*ci si luai ceva mai bun. Asa ca ori ei un difuzor si iti faci incinta(te ajut eu), ori mai strangi 2 mil si ei macar "GZTB 300BR" . _________________ Under construction... |
|
Sus |
|
 |
Cristi82
|
Trimis: Mie Ian 28, 2009 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
ia sa-mi dai id de mess pe pm
pe langa faptul ca sunt chitra in domeniu mai cumpar si produse cu ambalaj frumos
nu-s fan GZ
daca era sa iau difuzor separat si incinta custom mai tarziu, alegeam un JL sau helix sau hertz
asa facut de-a gata m-am orientat catre GZ pentru ca arata bine
de unde sa stiu eu ca incinta e doar o cutie de sprijin pentru difuzor? acum aflu _________________ da |
|
Sus |
|
 |
Armadyllo Pasionat
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 90 Locație: etaj 1
|
Trimis: Mie Ian 28, 2009 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cristi82 a scris: |
de unde sa stiu eu ca incinta e doar o cutie de sprijin pentru difuzor? acum aflu |
Pe net man, sunt documentatii cu Kg-ele.
Citeste... si dupa aia neintelegerile le postezi aici. O sa fii mai avantajat.
 |
|
Sus |
|
 |
Florian Pasionat
|
Trimis: Joi Ian 29, 2009 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai cumva un taxi logan fecelift galben? Cu difuzoare Hifonics pe spate?
Daca e asa cum am zis mai sus te poat ajuta, am deja placile taiate, cutia iese undeva la 48-50 litri, bass reflex, numai buna pentru un difuzor Titanium GZTW 30T(270 lei + un bax de cola pt incinta ) sau de ce nu Pioneer TS-W307 seria D cum am eu (250 lei), urmand ca acordajul sa se faca cu o aplicatie gen "BasBox".
La toatea astea mai adauugi 20 lei pt.tubuletul bass-reflex, 10 lei un tub de MontajKit(un fel de aracet mai bun), 10 lei "holdsuruburi" si mocheta(cadau de la mine )
Eventual sa iti recomande cineva de pe aici un best buy pt. difuzor subwoofer pana in 300-4oo lei. _________________ Under construction... |
|
Sus |
|
 |
Cristi82
|
Trimis: Joi Ian 29, 2009 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa bre vecine, banuiam io ca esti tu =))
te suna uratu` _________________ da |
|
Sus |
|
 |
raidaru_clonat Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 27/Oct/2008 Mesaje: 387 Locație: Arad
|
Trimis: Vin Ian 30, 2009 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
50 litri e prea putin pt BR, nu baga tub ca si port ca are suprafata prea mica si v-a suna ca JBL -urile alea tub pocnitori. Sunt ok oricare din suburile mentionate mai sus pio 307 sau gztw , BAFTA!! _________________ SPL Challange Bucuresti 2009 - 1st S15 open W - 153.6 db
EASCA BM 2009 - 1st outlaw - 152.2 db |
|
Sus |
|
 |
Cristi82
|
|
Sus |
|
 |
Florian Pasionat
|
Trimis: Sâm Ian 31, 2009 11:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Din specificatii difuzorul DLS se comporta bine si intr-o incinta sub 50L, acum nu stiu daca se merita atatia bani pt 350W, eu zic ca faci treba buna si cu GZTW 30T care e la jumate din pret si este si o idee mai puternic si la fel se comporta bine intr-o incinta de ~50L, a se observa ca producatorul pune GZTW 30T intr-o incinta de 42L, iar intr-una de 50 deja v-a suna mai bine, oricum incinta nu e o problema, la o adica se face alta.
Deja e weekend si daca nu ai comandat nimic, nu cred ca lucreaza curierul sambata si duminica, in astea 2 zile poate te mai sfatuieste cineva pe aici pentru o alegere buna, cutia se face, 2-4 ore se asambleaza se si mocheteaza, a doua zi deja se monteaza difuzorul, deci nui problema.
Faza e ca vad ca esti dispus sa dai si 500 lei pe difuzor, deja se schimba treaba, eu unul rog pe oricare de pe forum care a auzit ceva subwoofere sa dea niste exemple de difuzoare care isi merita banii. _________________ Under construction... |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Ian 31, 2009 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
floriane dls ala ucide gzul ala la propriu )
inca esti la conceptia ca wati fac sunetul mai tare???????
un difuzor care i-si merita banii este alpine type r , intr-o incinta buna sunetul e grozav atat pe partea de spl cat si pe partea de sq. _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
Sus |
|
 |
Florian Pasionat
|
Trimis: Sâm Ian 31, 2009 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Posibil sa ai dreptate, eu unul nu am auzit nici unul din ele, daca ne uitam la caracteristici sunt cam la fel, ambele au acelasi SPL acuma nu stiu daca GZ-ul declara SPL-ul la 1W/m, eu daca ar fi sa nu ma uit la bani la fel as lua DLS, dar totusi mi se pare cam mare diferenta la pret.
Type R de la Alpine chiar ar fi o alegere buna, dar trebuie luat in considerare si faptul ca omul are un taxi si din cate stiu Type R necesita o incinta mare, o sa ii ocupe jumat de porbagaj daca nu si mai mult, deci ii trebuie un difuzor care sa se comporte bine intr-o incinta de 50-60L.
Acuma poate ma bag prea mult, inca nu am vorbit personal cu @Cristi82, eventual sa mai posteze cam ce fel de bass vrea, ceva mai finut acordat mai sus 40-45Hz, sau mai agresiv 30-35HZ sai rupa tabla la "lighean"  _________________ Under construction... |
|
Sus |
|
 |
|